Cucu-bau:HAI CristinaGoji!!!HAI Altesa!!!(49)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

De consecinte mi-i si mie groaza Julia, ca nu am supraveghere medicala foarte aproape.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

40+

Blog

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Azi mi-am cumparat si ultimele lucruri de pe lista pt bebe:
-infacol (pt colici),
-glicerina boraxata (se ung sfarcurile inainte de alaptare si astfel isi curata bebe gurita)
-lingurita cu varf de silicon moale (pt vigantol/1 pic de lamaie cand sughite/etc..)

Alina 38+cu Filip-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

bia de ce sa ma supar pe tine?

mady mai mult de 40 de saptamani nu ma lasa doctorila si chiar mi-a recomandat cura cu ului de ricin sa o fac luni cand fac 40s si daca se declanseaza nasterea ma asteapta la spital dacanu marti oricum ma interneazasi mi-o declanseaza el.

Asa ca draga mea cristina daca pana marti nu nastem ,marti nastem sigur am2.

Alina am luat si eu glicerina boraxata,baneocin pudra,betadina dar infacol nu astept sa vad daca o sa aive colici sau nu(apropo cum ar trebuii sa-mi dau seama daca are?) ,iar vigantolul asta e obligatoriu ,mai exista si altfel,cat ii dam?

39+ cu baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jessamine spune:

Buna seara!
Acum m-am intors de la capitala de la dr.Bebe e bine are aprox 3400g a coborat dar colul este inchis si destul de tare m-a programat pt cezariana duminica 15.ian dr spune ca mai rezist pana atunci.

Cristina si Astesa stiu de ce nu nasteti ma asteptati si pe mine

Livia 38 + Stefan Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

mda nici pe mine nu ma incanta ideea de programat ceza , dar .. vom vedea
anto , poate totusi nasti pana in 14.01..desi cica fetitele sunt mai "grabite" de fel

io am o fixatie ..mi intareste burtape o parte dupa cum se aseaza piscotica destul de des -de cateva ori bune in zi(la ficateii mei )..nu toata burta.. mai pateste vreuna din voi asa ?

iaura,ica , am vazut pozele;sunt niste frumosi bebicii vostri..sa va traiasca si sa fie sanatosi
mai asteptam poze pe picassa de la sara si ana

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Vladut vrea sa traiasca!Sa-l ajutam si noi!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168191&nm=Vladut-vrea-sa-traiasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Altesa,iti urez nastere usoara ,un bebe cuminte,mancacios si fara colici
Vigantolul se da de la 14 zile ale copilului pana la 18luni in fiecare zi cate doua picaturi
Pupici si iti tinem pumnii

Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

bravo Jessamine!

in 34+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annesi spune:

ne-am intors si noi de la medic si situatia e in felul urmator:
- colul e foarte foarte moale, "fleasca" dupa cum zicea el, am sangerat la control si putin dupa, dar se pare ca e normal.
- bebe are 4kg, o sa ma omoare!
- cantitatea de lichid a crescut in loc sa scada, ceea ce e destul de naspa.
- daca pana luni nu se intampla minunea, ma interneaza, am deja si biletul de trimitere. ar trebui sa stau sub supraveghere din cauza lichidului in exces.

mie mi-e groaza sa nu cumva sa ma internez si sa mai stau o saptamana-2 degeaba prin spital, sa-mi las sotul singur acasa si eu sa stau acolo printre femei bolnave, lauze, urlete si una-alta.
of, de s-ar declansa maine ce bine ar fi!!!

noapte buna, ma pun la cateva episoade din dr. House, cate pot vedea pana adorm.

Anne 38+ de Sebastian
http://www.annesdeco.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Altesa m-a amuzat intrebarea ta.
Cand are colici plange din senin si nu stii ce sa-i mai faci sa taca. Il iei in brate, ii canti, il legeni, te dai peste cap si bebe tot plange de nu stii incotro sa apuci.
La noi functiona pusul pe burtica, noastra sau prosoape incalzite puse pe burtica. Nu i-am dat decat ceai de bebelusi cu plante dar nu am avut parte de colici adevarate.

Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte Sara-Stefania 35s cu Alexandra
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Georgia, se pare ca acestea sunt contraxiile Braxton Hicks. Si eu patesc ce spui tu de cateva ori pe zi, cateodata de cateva ori pe ora...Dar nu dureaza mai mult de 30 sec, nu?Daca e asa, e normal.
Alina , bine ca mi-ai trimis sms ca plecasem si eu un pic de acasa si tare ma speriasem ca faci vreo figura azi...Cat despre decizia ta...habar nu am ce sa spun pentru ca nu ma pricep.Eu abia lunile astea am aflat de la voi ca dupa o ceza se poate naste si normal. Credeam ca e musai tot ceza.Deci...o singura rugaminte am: sa nu te incapatanezi cum vrei tu, sa asculti si ce are medicul de spus.
Parca vad ca dimineata vom mai avea un bulgaras...Tinem pumnii!!!

+ 35
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community

Mergi la inceput