Cucu-bau:HAI CristinaGoji!!!HAI Altesa!!!(49)
Raspunsuri - Pagina 11
alina_anto spune:
Julia am inteles, deci capul mobil nu este semn ca nu vrea sa iasa. N-am stiut.
Lali Pai la mine termenul max ar fi 19 ian.
Ma bucur mult pt Porumbitza!!!
Mady Cel mai important e sa fii tu, ca mamica impacata cu situatia. Oricum ar fi ea. Restul NU CONTEAZA! Eu imi aduc aminte ca inainte cu 3 zile sa o nasc pe Sara am avut aceleasi sentimente contradictorii, dar totusi am mers inainte si am fost prezenta la cezariana programata pe 9 mai. Ce-i drept ca nu ni s-a impus o data anume, s-a intamplat la 38+5zile, copilul a fost perfect, dar totusi.... In fine, de data asta simt ca treb sa iau o alta decizie, indiferent de tipul nasterii simt ca trebuie sa il las pe beb sa isi decida momentul.
Alina 38+cu Filip-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
alina_anto spune:
Eu nu mai am rabdare pana ajunge caruciorul!! Ar trebui sapt viitoare pe la sfarsit sa ajunga.
Acum ma uitam pe net, ca treb sa comand un suport de cadita, am gasit ceva, sper sa fie ok, mai ales ca ocupa f putin spatiu http://www.nichiduta.ro/detalii-produs-636/suport-universal-pentru-cadita/
Alina 38+cu Filip-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
carina spune:
Ghiulten: multumesc de pupic, da's bine . Lady era nevorbacioasa azi dimineata.
M-am saturat de teme de vacanta!!! In fiecare zi trebuie sa ma lupt cu prunca sa mai faca un pic.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda, Carina (deja domnisoara) si 33+ Toma
http://andaoana.com/
http://www.flickr.com/photos/andaoana/
iaura21 spune:
hop si io...pe metereze,sunt mai ok azi ,o sa las totul sa decurga de la sine.
lady , dar ce patisi mamica ,acum tre sa te imbarbatez eu pe tine,o fac nu-i bai ,hai capul sus
anda tu esti ok ,da?
mihaela,tot stau si ma gandesc ce pisicuta faina o sa faceti voi,asa 'corcitura' intre 2 natii ... tu ai niste trasaturi tare faine....iar despre furia laptelui,eu am exagerat cand am zis ,doar mi s-au intarit sanii ,nu tu febra sau alte complicatii...putine mamici o fac si doar daca nu sunt pe faza ,nu te speria,iar termenul este 'angorjarea sanilor'
ica, superb baiatelul,ti-am mai zis ca ma omoara gropitele...speram si io la a mea dar il mosteneste pe tac-su nu pe mine...sa fie sanatosi .
ileana ,io-s cu biserica(nu habotnica dar cat de cat)asa ca iti pot spune ca l-am intrebat pe preot cand a fost cu botezul ,despre citit pt. amandoi si a zis ca pot sa-l chem sapt. viitoare si ne citeste molitvele parca,sa putem iesi .iar botezul noi il facem in 19 feb ,parca am mai scris, nu facem in post .
hai cristina si altesa ,nu mai scot motatele ca mi-i lene,si tot degeaba ,vad... protectia copilului va paste de nu
mami de printesa ,flavia
"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"
CristinaGoji spune:
Nu mi-a spus nimic de ulei de ricin, dar nici ca-s doritoare tare sa incerc. O sa incec metode mai placute. Si-o amanat Omu deplasarea. Daca nu merge nicicum, marti imi induce nasterea sigur. Asa mi-a spus. Si da, la multipare capul se poate fixa chiar inainte de nastere. Am inceput si eu sa elimin din dop, dar nici asta nu indicator ca s-ar putea intampla azi-maine. Si eu am probleme cu responsabilitatea de a-i fixa data nasterii.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
40+
Blog
"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Author unknown
iaura21 spune:
si io-s cu burtiera cateva ore pe zi...noaptea pauza.
mai fetele, io-s tot cu pofte,am citit pe-aci ceva de un cozonac si am sunat pe mama sa vine maine sa facem un chec
mami de printesa ,flavia
"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"
CristinaGoji spune:
Si cu uleiul de ricin stiu o mamica care chiar recent a bagat 2 ture de ulei de ricin, una la 40 s, una la 41 s si tot degeaba. In final i s-a facut cezariana. Si am inteles ca si contractiile sunt normale la multipare, fara ca asta sa insemne ca naste. Pentru mine ar fi fost ideal de nasteam azi, de luni sora'mea e la munca, o spus ca-si ia marti liber, dar atat. In w/e urmator e ziua ei, are si ore la facultate de dimineata pana seara, tot w/e. Barbatu'mio ramane cu copiii, de-mi trebuie ceva, tre'sa umble cu tot cu copii dupa el. Usor n-o sa-i fie. Sa-i lase n-are unde si nici cu cine. Uf!
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
40+
Blog
"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Author unknown
JuliaSM spune:
Cristina,nu e vorba doar de ulei de ricin, aici e chiar o reteta de cocktail (chiar asa se cheama, Wehencocktail) cu ulei de ricin, care se recomanda de medic sau de moase, functioneaza in cele mai multe din cazuri.
Compozitie: 300-500 ml de fresh de portocale,home made,2 linguri mari de ulei de ricin,200 ml apa minerala,un "gat" de coniac bun. Nu prea trebuie luat fara supravegherea unei moase, cel putin, ori cel putin sa fii sigura ca e spitalul aproape tare, ca in unele cazuri nu mai ai timp de povesti, merge totul ca din pusca.
Lexi a plecat deja spre Romania? Mare curaj are... sper sa ajunga cu bine si inca in formula 2 in 1!
alina_anto spune:
Cristina Da, destul de greu sa ii mobilizezi pe toti atunci cand o sa fie nevoie.. Si eu vorbeam azi cu sora-mea si kimi spunea sa nu nasc in we ca e taaare ocupata, Doru zicea la fel, ca vrea sa se odihneasca, iar fata care ma ajuta cu Sara imi spunea ca are 2 petreceri de sf Ion, acum in we.. Deci daca ma apuca ceva ar trebui sa ma abtin, nu??