cel putin 10kg jos

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Cred ca o sa solicit dubla cetatenie ,sa pot minca si eu ca suedezii ,ca eu maninc romaneste ,adica zdravan si la ore care i-ar oripila pe viitorii mei conationali.
Nu stiu cine zicea ca ia 3 zile sa te dezobisnuiesti de mincat dupa ora 18 si suferi putin ,dar trece. Eu jur ca de azi maninc suedeste, de-ar fi sa crap de foame in secunda respectiva.O sa identific modalitatea efectiva si revin cu stiri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Dulcetica, nu stiu daca dureaza fix 3 zile, dar te dezobisnuiesti. Dovada vie sunt eu, care mancam pe la 10 noaptea in Romania.

Mi se face intr-adevar foame daca nu ma culc la 11, dar in limite suportabile. Adica merge sa inghit un biscuite si sa beau un pahar cu apa, nu e foame de aia disperata. In schimb, dimineata mi-e foame. E sanatos asa, ca impart mesele echitabil pe durata zilei, cand organismul nu zace, ci mai si consuma.

A, si am mai descoperit ca ceaiul de fructe e mai bun fara zahar (aici gasesc doar Lipton fructe de padure, lamaie sau alte asemenea, dar ma gandesc cu nostalgie la Belin-ul din Romania)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Salut !

Ma alatur si eu : 1.68 cm si 76 kg
Am reusit dupa a doua nastere sa slabesc cu Dukan, in vara, pana la 72 kg. Apoi au urmat 2 concedii, din care ultimul in Turcia, all inclusive, sarbatorile...si iata-ma la 76 kg ...rusinos, dar pana la 1 mai vreau cel putin -10 kg. Eu mai am inca un challenge : lasatul de fumat. Nu stiu cum o sa le impac, dar e datoria mea sa incerc.

Vreau sa slabesc tinand Monti combinat cu Dukan (acea zi de proteine). Miscare deocamdata ce pot in casa : bicicleta, aerobic

Sa avem succes !

www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Citat:
citat din mesajul lui mari78

Salut !

Ma alatur si eu : 1.68 cm si 76 kg
Am reusit dupa a doua nastere sa slabesc cu Dukan, in vara, pana la 72 kg. Apoi au urmat 2 concedii, din care ultimul in Turcia, all inclusive, sarbatorile...si iata-ma la 76 kg ...rusinos, dar pana la 1 mai vreau cel putin -10 kg. Eu mai am inca un challenge : lasatul de fumat. Nu stiu cum o sa le impac, dar e datoria mea sa incerc.

Vreau sa slabesc tinand Monti combinat cu Dukan (acea zi de proteine). Miscare deocamdata ce pot in casa : bicicleta, aerobic

Sa avem succes !

Mari, mami de Teodora Maria (26.03.2006) si Anca Ioana (4.09.2010)
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca

Am modificat lista si sper sa slabim impreuna macar 10.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xenia2006 spune:

am sa va sugerez un regim posibil de miscare. a dat rezultate mereu in cazul meu. ca veni vorba, si eu sunt aici doar pt maintenance, ca Tanti. acum am un BMI de 22, dar dupa sarcina (asta era in secolul trecut :) am pierdut 20 kg in aproape 2 ani, si regimul e f bun si pt mentinere

asadar:

- 3 zile (M-W-F) pe sapt. cate 1 ora de combo streching/dance/weights. nu prea conteaza care program, important e sa fie combo, asta foloseste multe grupe de muschi si ia corpul 'prin surprindere', marind consumul energetic

- alternat, 2 zile (T-Th) cate o ora de combo la sala, weights/cardio. greutatile mai intai, pt ca altfel cardio pune corpul intr-o stare de 'protectie' si nu veti mai solicita muschii corect la weights. 30/30 minute din nou

- cand am timp, fac si 4-5 lungimi de bazin, solicitand plamanii mai mult decat muschii, dupa ora de sala

- in celalte 2 zile, plimbari si bicicleta, dar lejer, de 'recuperare'. nu trebuie solicitari prea mari, decat daca te conditionezi pt. vreo competitie

secretul sta in perseverenta mai mult decat in intensitate efortului; dar daca rezultatul e un 'look' cu 15 ani mai tanara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Dulcetica, n-ai scapat de mine Am 1.61m si 60.7 kg. Tinta...hmmm, deocamdata sa ma vad la 58 si apoi o redefinesc. Ieri am avut zi exclusiva de orez fiert, simteam nevoia sa dau organismului un soc, insa mi-a iesit pe jumatate, pentru ca am mancat si niste fructe pe langa. Dar am facut 20 min Pilates, ceea ce e mare lucru pentru mine. Sa vad cat o sa ma tina...De Craciun am exagerat putin, suficient cat sa nu se mai aseze bine rochia de Revelion, dar, culmea, pe 2 ian cantarul arata cat inainte de Craciun. Acum am cam cu un kg in plus, si astept nerabdatoare sa il dau jos si inca vreo 2-3 in plus.Xenia, ce spui tu acolo in materie de sport suna extraordinar, dar mi se pare ft greu de pus in practica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Vin cu raportul: ieri am mancat doar la pranz (pe la 14) orezul cu peste, apoi nu mi-a mai fost foame si nu am mai mancat nimic. Dar nici sport nu am facut.

Azi am inceput cu iaurt degresat cu fulgi de ovaz. La pranz intentionez sa mananc pulpe de pui facute in punga la cuptor cu un gogosar in otet. La cina nu stiu, poate nimic. De sport nu mai zic ... stiu ca trebuie sa fac.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

eu vin de luni, cand fi`mea va manca la cantina scolii si scap de gatit :-)
n am niciun plan, am fff mult de slabit, cred ca cel mai mult de pe aici :-)
miscare undeva pe la sub zero, hai poate cateva pedalari cu bicla de camera.

Merg sa vad de Dukan ca pe asta am ratat o :-)))

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

ziua buna slabitoarelor
pentru mine, cel putin pe moment, dusul la sala iese complet din discutie. daca ajung acasa la 7 ideea de a sta 2 ore pe zi cu copiii nu o agreez absolut deloc. asa ca tot dieta e de baza.
azi la pranz: 2 oua fierte, o felie de telemea, castraveti proaspeti.
diseara friptura de vita cu ceva salata. sper sa nu mai scap in nimic.
spor tuturor!

R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

ziua buna slabitoarelor
pentru mine, cel putin pe moment, dusul la sala iese complet din discutie. daca ajung acasa la 7 ideea de a sta 2 ore pe zi cu copiii nu o agreez absolut deloc. asa ca tot dieta e de baza.
azi la pranz: 2 oua fierte, o felie de telemea, castraveti proaspeti.
diseara friptura de vita cu ceva salata. sper sa nu mai scap in nimic.
spor tuturor!

R

Buna fetele,
Vad ca sunteti pe baricade, bravo voua...

Azi, de dimineata: musli cu fructe uscate, la pranz doua sandwichuri cu paine neagra, cas slab, castraveti, diseara fasole verde la aburi, pui la gratar si orez natur... intre mese o banana, cinci mandarine, un mar, doua cappuccino duble(incerc, de obicei beau trei)...

Diseara, cand copiii sunt in pat, la zumba o ora, 30 minute dupa mers rapid/alergat/spre casa si 30 minute sauna.

Roxana, nu e si pentru tine o idee sa mergi la sala cand copiii sunt la culcare? Poate nu e posibil, eu asa fac de doua ori pe saptamina, doar in weekend pierd efectiv din timpul cu ele prin sport. (dar eu zic ca nu pierd eu, ci castiga tatal lor, care in timpul saptaminii e doar o zi acasa, eu sunt doua zile cu ele).

o zi frumoasa si succes!

Mergi la inceput