cel putin 10kg jos
Raspunsuri - Pagina 7
Laura25 spune:
Iris, tu pe la 22 ai mai avea energie si chef de sala?
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
cleo78 spune:
iris, ce te invidiez ca faci atata miscare!! Imi starnesti nostalgii, aveam si eu zile din astea, acu ceva ani...
lasa ca apare soarele/timpul si pe strada mea
Am inteles ca lucrezi part time. Ce inseamna part time?
roxanaz spune:
Iris, mi-ar placea, dar dupa 21, cand adorm si Patrick si Eva, zau ca imi doresc sa stau jumatate de ora la tv sau la vorba cu consortu' . clar am alte prioritati acum, sau poate nu si energia necesara
R
lulu77 spune:
hello,
eu raportez aproape -1 kg cu Monti, fara miscare in mod special, adik sala, gimnastica, cu multa apa si ceai verde minim 4 cani/zi.
zic apropae -1 kg ptr ca face figuri cantarul.
am mancat ok, Monti in general, fara mari greseli, fara sa ma infometez.
sala oricum iese din discutie acum, poate peste 2 luni, prin Martie cand ma mai eliberez putin si mai dau slaninuta jos, sa nu ma uit stramb la slabutele de la sala
Edit:
azi :
MD: un pahar iaurt cu tarate ovaz
Gustare: migdale
P: branza de vaci cu masline si rosie
C: curcan la tava cu salata verde
Spor la slabit!
SOACRA MARE
dulcetica spune:
Buna!
Deci,ieri am facut 40 min pilates si 20 min stepper.La sfirsit n-am simtit nici un fel de endorfine.Imi venea sa vars si am picat lata.Cit am facut stepper, m-am admirat in oglinzile de la dulap:cam palida,de atit efort,dar in rest o mindrete de femeie.Minute bucalate,cu gropite la cot,ditamai fundul si burta dubla.
Culmea ,n-am pic de febra musculara ,ceea ce inseamna ori ca am muschii supertonifiati ,ori ca nu am lucrat destul de intens.Pe cintar azi aveam -1,5kg ,asta pt ca ieri am mincat foarte putin,respectiv 2 iaurturi mici si niste brinza cu iaurt.Teoretic am vrut sa tin Dukan ,dar evident astea nu erau degresate total ,asa ca pt a nu intra in polemica cu Mianna,sa zicem ca a fost doar disociat.Categoric azi trebuie sa cresc ratiile ca-s cam ametita.
Am inceput tot cu un iaurt,3% grasime.
Cintarul meu da greutatea rotunjind la 500 g ,asa ca nu-mi fac iluzii ca e ceva real -1,5kg.Probabil s-a dus ce era prin intestine, plus niste apa.Eu vreau sa se duca sunculitele.Of!
Azi o sa fac leg magic ,stepper si vad daca-mi fac vreun cd cu ceva taebo sau ce mai spune Xenia.Nu prea stiu eu cum se descarca de pe net.Ma concentrez si va mai intreb.
Eu am facut ora de sport uitindu-ma la un film.Jumate am tras cu ochiul ,restul am auzit conversatia.Nu era prea profund filmul ,sa necesite concentrare exclusiva.E o sugestie,ca sa aplicati si voi.Ideea e sa tragi de tine sa faci!Clar ca si eu aveam mai mare chef sa vegetez in pat.
lulu77 spune:
Mi-am facut si meniul ptr maine, sa fiu sigura ca nu am abateri:
MD: 1 mar+ 1 mandarina
G : migdale
P: iahnie fasole + salata hribi
C: orez salbatic
SOACRA MARE
Iris2002 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 Iris, tu pe la 22 ai mai avea energie si chef de sala? Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Nu, Laura, nu as mai avea chef, noi la 22.30 suntem in pat.
pooh spune:
Bravo,fetelor,vad ca sunteti pe baricade.....Si eu pap cat-de cat ok,insa la capitolul sport un mare zero......Sambata ma cantaresc,daca rezist pana atunci
Iris2002 spune:
citat din mesajul lui cleo78 iris, ce te invidiez ca faci atata miscare!! Imi starnesti nostalgii, aveam si eu zile din astea, acu ceva ani... lasa ca apare soarele/timpul si pe strada mea Am inteles ca lucrezi part time. Ce inseamna part time? www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim! |
Cleo, eu lucrez trei zile la birou si patru ore de acasa (cand vreau eu, duminica noaptea daca vreau, de exemplu, dar incerc sa raspund prompt intrebarilor clientilor, deci e de obicei in timpul zilei). Deci in loc de 40 ore pe saptamina, lucrez 28, dar sunt trei zile doar la job. Sotul meu lucreaza 4 zile, asa ca fetele sunt 5 zile pe saptamina cu unul din parinti fulltime (cea mica, cea mare e la scoala o parte din zi).
Iris2002 spune:
citat din mesajul lui roxanaz Iris, mi-ar placea, dar dupa 21, cand adorm si Patrick si Eva, zau ca imi doresc sa stau jumatate de ora la tv sau la vorba cu consortu' . clar am alte prioritati acum, sau poate nu si energia necesara R |
Te cred, Roxana, ale mele la 19.00 sunt in pat si la 21.00 sunt si eu la povesti cu al meu si uitat la un film/serial...