cel putin 10kg jos
Raspunsuri - Pagina 18

Iris2002 spune:
Buna dimineata, fetele,
Gratiela,...
Laura, eu nu ma simt(si nici nu tind la) Kate Moss, asa ca scriu in continuare... cu mancarea stai bine, ai azi planuri de sport?
Aseara am avut prima data Ai se eu te pego:
http://www.youtube.com/watch?v=TlY4fxIcU00&feature=related
Si eu voi bea azi vin...avem musafiri, albastrita noastra implineste 3 ani!
Adina, ceva popcorn nu e capat de lume...si distractia cu copilasii e mai pretioasa decit orice altceva!
Dorsilia, si pentru mine e seara, dupa ce fetele sunt la culcare, o problema. Cand merg la zumba e mai bine, am facut sport si nu mai prea am chef de gustarele... cand nu merg e greu! incerc acum cu spalatul pe dinti cand mi se face pofta de ceva, sa vedem daca reusesc! (am citit undeva, nu radeti prea tare).
Tanti, eu sper sa mai scrii, imi place sa te citesc si e plin de bun simt ceea ce spui, eu chiar invat din ce scrieti voi.
Aseara la zumba s-a nimerit o trupa de supersilfidissime, toate fetite frumoase (olandeze inalte, subtiri, si cam intre 18 si 22 ani) si moi(none of the above).... fetele, va spun ca ele nu tineau pasul cu instructoarea si cu mine!!!! Ultimele melodii sunt mereu foarte iuti, sau un merengue superrapid, sau o soka :
http://www.youtube.com/watch?v=zCspkYXHGPU
si in momentul acela instructoarea si cu mine topaiam inca pline de energie iar frumoasele domnisoare gafaiau si de-abia se mai miscau... asa ca kilogramele nu spun totul! (acum e drept ca eu merg de 3-4 ori pe saptamina, pe ele le vad o data, nu cred ca merg mai des)...
Incerc azi sa nu exagerez cu gustarele si torturi (avem tort Frumoasa din padurea adormita)... oricum am de gand sa ma limitez la ce imi place foarte mult (un pahar de vin rosu si ceva branzeturi) si sa ma abtin de la restul...

Laura25 spune:
Iris, la multi ani fericiti, cu sanatate si noroc domnisoarei tale! Sa va traiasca si sa va aduca numai motive de bucurie .
Da, azi vreu sa fac zumba acasa.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me

Esthera2011 spune:
Cioc, cioc...cioc!!
Bate la portita inca o grasuta!!!!
Acum 13 zile la o inaltime de 1,73 cantaream nu mai mult de 82,6kg!!! Trist este ca nu am fost insarcinata si nici nu am copil!!!
Kilogramele au inceput sa se depuna cu cca 2 ani in urma si s-au accentuat o data cu mutarea mea in Grecia!! No stres, no restriction!!! Si-apoi a mai fost de vina si stilul de viata al grecilor!!!..la ei ultima masa (copioasa ca si cea de pranz) se serveste la ore cat mai tarzii!!
Ce sa va spun...ca in vara aceasta am realizat ca nu mai am in ce sa ma imbrac!!!..ca usor,usor ma transformam!!!..si nu in ceva frumos!! tare trist dar adevarat est ca surplusul de kg te transforma!!! si ma uitam la fotografiile cand aveam 60 de kg!!!!
Asa ca...eu am incepu lupta!!
Si-am inceput-o exact pe 2 ianuarie!!! Ce m-a determinat??? Noaptea de revelion petrecuta intr-un restaurant!!!..cu haine care stateau sa plesneasca si farfurii imbietoare de mancare!!!
Pentru mine este o enigma cum pot fi atat de slabe grecoaicele in conditiile in care mananca!!!!
Cum bine spunea cineva pe-aici m-am gandit DE CE am ajuns asa???
Am tinut diete de-a lungul vietii dar am realizat ca fara miscare chiar daca dau jos ceva..ele se depun(kg) infiorator de repede si ca bonus...inca 1,2 kg!!!
Am renuntat in totalitate la dulciuri(chiar nu este atat de greu)..eu care erau dependenta de ele!!
Am renuntat la bauturi carbo gazoase, bauturi alcoolice, faina, orez si cartofi prajiti!!
Acum cand scriu am in fata o cafea in care exista 1 ling zahar si 1 strop de cafea, sunt imbracata sport, cu adidasii si ma pregatesc de asa ceva:
http://www.youtube.com/watch?v=KwDVSFj4E90&feature=related
Sunt 10 filmulete de genul asta structurate in 10 min fiecare video!!
Dupa 30 de min(deocamdata nu pot mai mult caci sunt fumatoare si am fost si prea mult timp sedentara) alerg pe scari iar la sfarsit termin cu un set de abdomene, genoflexiuni si cateva flotari!!!
De 3 ori pe saptamana mars fortat 10 km!!!
In 10 zile ( de miercuri nu m-am mai cantarit) am dat jos 2,3 kg!!!
La mine a devenit un motto: Care pe care!!! eu pe kg sau ele pe mine???!!!
O zi buna si miscare multa!!!

dulcetica spune:
Iris,"La multi ani!" si distractie placuta.
Este in continuare un grup de suport pentru slabit,in care identificam modalitati sa ardem calorii prin reducerea portiilor/ sport/psihoterapie etc ,agreem orice forma de sustinere ,intelegem ca o sa mai calcam strimb ,sa mai dam iama prin frigider,dar ne redresam si revenim pe calea cea dreapta.
Aseara n-am mai facut nici o miscare ,dar insist sa imncercam sa facem.E clar ca 500 calorii arse ,inseamna in 2 saptamini 1 kg mai putin,drci 2 kg pe luna.Evident ca noi putem minca mai mult decit ardem si asta am demonstrat-o!
Va rog sa nu plecati!Slabutele si normalele le simboluri.Sint ceea ce ne dorim sa fim!In secret eu imi doresc sa fiu foarte slaba ,ca apoi sa pot minca bine si de toate.
Cine nu vrea sa faca sport ,macar sa incerce si daca nu merge, sa lase masina in parcare ,sa dea cu aspiratorul si alte treburi casnice, care nici pe mine nu ma caracterizeaza.
In timp, daca ne schimbam atitudinea eu sper macar sa nu mai punem nimic pe noi.
Ii dau sa manince minunatului si plecam la sanie.E un strat minuscul ,cam 0,5 cm si daca mai stau mult la calculator risc sa-l dea astia de la primarie.Mergem in parc ,ca acolo poate n-au intrat si ner dam printre tufe,copaci ,pe usdacat.... vedem noi.O sa ard 3 cm numnai de sunculita si o sa vin sa va stresez cu chestia asta pina scapati sendvisurile din mina ,prajiturile ,cascavalul,etc.
Evident ca ma gindesc numai la tortul cu Frumoasa din padurea adormita,ca-s o biata muritoare.Kate Moss relax ,I am not yuor enemy!(sau cum s-o fi scriind ,dar ca ea vrea sa ajung ,sa se stie!)
Numitorul nostru comun este prea multe kg in plus ,dorinta de a le da jos si nevoia de suport.
Din pacate azi m-am cintarit si am din nou 64,5kg ,dar nu capitulez!E razboi!

dulcetica spune:
Salut,Esthera2011! Nu vreau sa te retin de la sport , asa ca mult succes si bine ai venit!
Laura,bravo!
Tanti Zavaidoc ,Iarina si restul doamnelor stati pe aproape!

RLK_2012 spune:
Fetelor,bravo voua! Tineti-o tot asa!
Tort...a cui e ziua? Ca eu sunt noua pe aici...
La multi ani! Sa nu mancati prea mult tort... mai lasati si la altii...
Eu azi mi-am papat de dimineata iaurtul cu praful de diverse cereale continute de Colon Help, mi-am facut si jumatatea de ora de pilates...am baut cam 1 litru de apa. Sunt mandra de mine pana la ora actuala. Sa vedem cum ma tine pana diseara...
Acum ma imbrac si ies la o plimbare de voie...pe trotuar, printre oameni, ca aici nu prea sunt parcuri ... Aici...Cairo.

gabyv spune:
Buna
E mai liniste pe aici, in weekend, asa e?
Eu azi nu prea am mancat chestii interzise si am mers si mult pe jos. Maine o sa am musafiri si o sa fac o pizza asa ca ...
Spor la cura si la sport (pt cine face )

pitzinuca spune:
Buna dimineata,
Readuc subiectul pe prima pagina.
Nu am inceput vreo dieta dar am mancat mai putin.
Citisem undeva ca in general avem nevoie de 1/3 cantitati din ce mancam noi de fapt.
Va urez succes!
Dulcetica, poate ne treci si pe noi pe lista, pe ultimele venite.

dulcetica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pitzinuca Dulcetica, poate ne treci si pe noi pe lista, pe ultimele venite. |
Daca n-am trecut pe cineva ,puneti in acest format:
Mari 78- 1.68 cm , 76 kg ,-2kg
Cind doriti sa spunem cit am dat jos saptamina trecuta?Eu propun sa fie marti ,ca mai contrabalansam efectul dramatic de la sfirsit de saptamina.
pitzinuca,cred ca nu ne trebuie mai mult de vreo 1200 calorii,ca nu mutam munti,insa ar trebui o izolare vreo 2 saptamini sa ma obisnuiesc.Exista niste centre de acest gen ,unde intri ,iti dau ei mincarea care trebuie ,faci sport ,impachetari ,masaje ,clisme etc si pleci acasa fulg.
Va urez succes!

Laura25 spune:
buna dimineata. Azi dimineata cantarul meu arata 67kg, adica -1 dupa o saptamana. Eu sunt multumita. Spor la tot ce faceti si o saptamana usoara!
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me