cel putin 10kg jos
Raspunsuri - Pagina 17
szivarvany spune:
eu nu am stiut ca aici este un grup unde faci sport, atunci eu imi cer scuze si plec.
Iarina, no offence, dar ... urata ultima fraza, rau...
Mult succes tuturor orice ati face
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
gabyv spune:
Buna
Ma alaturi si eu, asta daca ma primiti
As vrea sa dau jos 10kg pana in vara... si apoi mai imi reevaluez "pretentiile".
Am fost "urmarita" de un nutritionist anul trecut, dar m-am lasat de dus la el, ca era prea scump doar ca sa ma motiveze si sa ma cantareasca. Plus ca dupa 20kg date jos am pierdut motivatia si m-am cam lasat de sarbatori de dieta pe care o tineam.
In fine, nu e chiar dieta, mancat sanatos, cam in 1800 kcal pe zi, distribuite in 3 mese si 2 gustari.
Marea mea problema este sportul adica nu fac deloc, noroc ca ma duc pe jos la servici, cam 40 min dus-intors.
Si marea slabiciune a mea: dulciurile (fie bombonele, jeleuri si inghetata)
adinag spune:
Iarina, eu sunt convinsa ca tu nu ai vrut sa superi pe nimeni, insa...
Citat: |
citat din mesajul lui iarina Stau si ma intreb: oare trebuie sa ai copilul mort de bolnav ca sa poti scrie la un topic (chiar daca tu esti panicat de moarte), trebuie sa ai 100 de kg ca sa faci sport intr-un grup sustinut? |
...in afara faptului ca mi se pare o comparatie total aiurea, trebuie sa privesti situatia invers: un topic despre copii grav bolnavi, unde intrii sa te plangi ca al tau a stranutat de 2 ori . Dar sa lasam copilasii si sa speram ca sunt cu totii sanatosi.
In alta ordine de idei, am inceput ziua fantastic, cu doar fructe, am continuat insa mai putin bun. Am mancat la pranz doua farfurii imense cu supa crema de legume, insa nu am rezistat si am mancat si niste paine turceasca (eu nu prea mananc paine, dar era proaspata si calda si... nu am rezistat). Dar totusi am mancat pana acum mult mai putin decat in mod normal. Adevarul este ca ma simt de vreo 3 zile cam rau, ma ameteste si ma simt mereu obosita, imi este greu sa ma concentrez. Dar incetul, incetul gasesc eu drumul, nu?
Dorsilia spune:
azi am citit cu nesat toate paginile scrise de voi si vreti sa va zic ce mi-a sarit in cap "faine-s fetele astea, chiar imi plac".
aseara la OZ zicea dr. ca femeile care au probleme cu grasimea pe burta in afara de celelalte motive enumerate si de voi aici (mancat anapoda si la ore mici) foarte mult conteaza stresul, in timp ce la femeile care au probleme cu grasimea all over the body problema este metabolica, ceva dereglare. Oricum miscarea e indicata tuturor, sub forma placuta fiecaruia.
La mine problema consta in mancatul masiv dupa ora 20, adica atunci cand suntem toti acasa. Atunci....rontai ca un harciog pana cu putin inainte sa adorm, ma mir ca nu fac febra musculara la falci. Si bag ca-n traista alandala, de toate, legume, fructe, fierte, crude etc. Stiu ca nu e ok dar ii dau inainte
La mine nu merge detoxifiere, din astea. Pur si simplu trebuie sa incetez a mai baga in mine dupa ora 20 de parc-ar veni razboiul atomic. Iar pana la ora 20 sa imi impart 3 mese fixe disociate. Sa mai bag 2 litri de apa pe langa singura cana ce o beau in prezent de apa. Sa mai folosesc si bicicleta si steperul, banca de abdomene si chiar si dansul cu copiii prin casa, seara merge, de ce nu?
planul e gata, acum sa-l si "implementez"
s0-avem o seara buna
RLK_2012 spune:
Fetelor, v-am citit cu nesat, va felicit mai ales pe cele care faceti sport, apoi pe cele care reusesc sa se abitina si in final, pana la urma pe toate! Ca nu degeaba ne aflam aici... avem macar un scop...vrem sa slabim.
Eu am inceput un flacon de Colon Help de luni si-l administrez pentru slabit (adica in loc de mic dejun si in loc de cina - luat cu iaurt + vreo 300 ml apa dupa) . La pranz pot manca o masa normala, dar incerc sa nu exagerez.
Si de ieri am gasit un program de pilates pentru incepatori (aici: http://www.youtube.com/watch?v=lCg_gh_fppI )
Inca n-am niciun rezultat pe cantar, doar febra musculara .... dar voi persevera. O sa revin sa va spun ce se mai intampla...
Tanti Zavaidoc spune:
Eu imi mai cer scuze o data si ma retrag de tot, din motiv de tensiuni.
Nu prea inteleg ce se discuta si ce se doreste aici. Daca cele care au de slabit multe kilograme stiu deja ce au de facut, de ce nu fac deja? Daca deranjeaza orice sfat sau parere, inteleg ca lucrurile sunt sub control, orice discutie e inutila si interventiile sunt nedorite.
Succes in tot ce faceti!
adinag spune:
eu ma bucur de orice idee si sfat :)
Teoria intr-adevar o stiu prea bine, problema e ca-s slaba de inger si nu am vointa suficienta. Deci mie imi treuie vointa in primul rand! Are cineva in plus sa-mi trimita si mie cateva grame?
PS: azi m-am uitat cu copiii la un film si le-am facut pop corn la cerere, o cantitate imensa... eram hotarata sa nu mananc. pana a inceput piciul sa-mi tot infunde in gura floricele, ca el cica are grija de mami. si asa am ajuns si eu sa mananc, iar la sfarsit ma "certam" cu ei pe ultimele ramase
Dar nu face nimic, asa e cand incepi sa te tii de treaba intro vineri pe 13...
grati.ela spune:
Iris, parca ai scris pentru mine!
Citat: | ||
citat din mesajul lui Iris2002
Cleo, eu am slabit cu zumba (si mancat normal pe langa, din cand in cand, in weekend, ceva in plus si dupa aceea cateva zile mai putin, dar mancat cam 1800 calorii pe zi). Zumba de 3-4 ori pe saptamina. Am slabit mult (era necesar dupa doua nasteri si mancat prea mult) si ma mentin de mai bine de 1,5 ani. Dar continuu sa fac de 3-4 ori pe saptamina o ora, uneori doua, de zumba. Imi place enorm, si merg cu placere. Am trei instructori diferiti, fiecare cu stilul lui(ei) si nu ma plictisesc...cam la 5-6 saptamini schimba pasii(melodiile). Pe langa faptul ca am slabit, imi place ca am in sfirsit o talie vizibila, parca forma corpului e alta... suna ciudat, poate era dintotdeauna, dar nu lucrasem eu la talie... Pentru mine, total nepotrivita cu sportul (doar sa inot si sa dansez imi placea), e ideal. Cam stilul acesta imi place mie:(si e stilul instructoarei mele preferate) http://www.youtube.com/watch?v=6sAq1GK2JL0 http://www.youtube.com/watch?v=Dq-FT06E3aw&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=VcxjCruOhU0&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=0wWgPju_KRg&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=zC2phPQ3I98&feature=related Una dintre preferatele mele: http://www.youtube.com/watch?v=yu_HBItk-h4 Poate e o idee de sport pentru tine? Cred ca e important pentru fiecare sa isi gaseasca un sport, un mod de a se misca, care ii face placere. Citeam pe undeva, nu mai stiu unde exact, ca dupa ce ai ajuns la o greutate la care te simti bine, trebuie sa te mentii cel putin 5 ani(pentru a fi slabit definitiv si a nu intra in cercul vicios de slabit/ingrasat). Asa ca eu zic, pentru cine vrea sa slabeasca, sa isi schimbe modul de viata la un alt mod, deci nu un alt stil de viata temporar, ci definitiv. Si eu as vrea sa slabesc cam 2-3 cm in talie, mi-am propus sa imi o fac in 7-8 saptamini. Planul meu de atac: mai putine dulciuri in timpul saptaminii, inafara de zilele cu zumba cam 30-45 minute pe hometrainer in celelalte zile. Nu renunt (ca nu vreau) la paharul cu vin rosu cu branzeturi frantuzesti, dar incerc sa le limitez la weekend. Si ciocolata tot la weekend. In rest maninc cam de toate, multe legume, fructe, peste, sa ajung cam al 1700-1800 calorii in timpul saptaminii si incerc sa nu depasesc 2100 calorii in weekend. Sfatul meu: incercati sa va iubiti si acum, asa cum sunteti, nu asteptati sa cumparati rochia aceea minunata pana cand veti slabi! Nimeni nu slabeste peste noapte, asa ca o rochie care acum iti vine bine, o vei purta cateva luni fara probleme... Cu cit te ingrijesti mai mult si te aranjezi, cu atit arati mai bine, si asa esti stimulata sa arati si mai bine! Si la fiecare 2-3 kilograme slabite, va puteti face un mic cadou: un ruj, o carte, un parfum, o bluza, o pereche de pantofi(la care nu conteaza kilogramele)... si mai ales am observat, la mine, ca e important sa te uiti la centimetri, nu sa fii obsedat de cantar... Acum ca recitesc imi dau seama ca suna foarte sfatos, nu asta mi-e intentia, ci doar sa impartasesc din experienta mea. Succes, fetelor! |
Laura25 spune:
iarina, da, se pare ca atat am putut. Eu am perceput acest subiect ca unul in care scriu fetele care chiar au nevoie sa slabeasca 10 kg (8, 6, 20) nu unul de sport in grup. Si da, pentru mine este foarte demoralizator sa am 10-15 kg mai mult decat ar trebui(cat ar trebui la modul serios) si sa vina cineva sa scrie ca are nevoie sa 2 kg jos ca sa arate ca Kate Moss. Adica eu am despre mine impresia ca sunt un pic grasa. Comparand cu ce ai scris tu, eu probabil ca am obezitate morbida. Si da, nu ma ajuta astfel de comparatii si nu ma motiveaza si nu ma sustin psihic sa fac ce mi-am propus. Asta e, se pare grasele se simt bine si motivate sa schimbe ceva printre alte grase care vor sa schimbe ceva.
De altfel in mesajul meu care te-a suparat asa tare am si scris: faceti un subiect nou de sport si tonifiere. Promit sa nu vin sa va povestesc cum am facut eu miscare ridicandu-ma de pe scaun la birou sa ma duc la baie si inapoi, apoi sa ma duc in pat si atat.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Laura25 spune:
Ieri am mancat putin, dar aseara am avut musafiri si am baut o cana si jumatate de vin fiert (cu zahar in ea, normal). Nu am facut sport deloc.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me