cel putin 10kg jos

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

mneatza,

meniul meu de azi:

MD: 1 para +1 mandarina + 1 nes mic
G: 2 kiwi
P: zacusca cu ciuperci, salata fasole, wassa
C: salata de varza alba cu marar si rosii.

apa plata, ceai verde si sunatoare.

nu m-am cantarit, si nu o mai fac curand, mi-am propus la 7 zile sa ma cantaresc, in schimb ma simt mult mai bine, senzatia de balonare a disparut.
miscare nu am facut, dar se poate pune si alergatul intre etaje la birou, urcat/coborat cate 3 nivele de minim 6-8 ori pe zi.

aseara am facut tortul de mere umpulte cu dulceata visine, ornat cu frisca de casa si ciocolata razuita din belsug. l-am mirosit, admirat, si tot adimrat si cam atat

sper sa rezist tentatiilor si saptamana viitoare, plekam la munte.

adinag, in principiu eu tin Monti, asa m-am hotarat. e mult mai usor, pot manca cam ce vreau si nu ma infometez.

va doresc o zi usoara

SOACRA MARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

lulu, tu poti manca zacusca fara paine?

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

eu aplic alta tactica: nu mai manac decat chestii crude sau gatite de mine. in rest, nimic altceva. inclusiv painea o fac eu (nu la masina), taietei & co. (doar bors am cumparat ca n-am recipient suficient de mare in care sa fac, si mi-am mai cumparat iaurt).
ingredientele pe care le folosesc la gatit sunt si ele aproape numai chestii crude (cu exceptia uleiului, care nu e tocmai crud, dar al de masline presat la rece merge)
e o "cura" care da rezultate in timp, dar pe mine ma scapa de proastele obiceiuri alimentare pe care le-am capatat. si in plus manac ce-mi place, asa ca nu ma simt frustrata de regim.
pana acum -1kg, din 01.01.
(acu sa vad cat ma tine bucatareala, desi vad ca copiii-mi participa activ la ea si le place, asa ca s-ar putea sa dureze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui corap

eu aplic alta tactica: nu mai manac decat chestii crude sau gatite de mine. in rest, nimic altceva. inclusiv painea o fac eu (nu la masina), taietei & co. (doar bors am cumparat ca n-am recipient suficient de mare in care sa fac, si mi-am mai cumparat iaurt).
ingredientele pe care le folosesc la gatit sunt si ele aproape numai chestii crude (cu exceptia uleiului, care nu e tocmai crud, dar al de masline presat la rece merge)
e o "cura" care da rezultate in timp, dar pe mine ma scapa de proastele obiceiuri alimentare pe care le-am capatat. si in plus manac ce-mi place, asa ca nu ma simt frustrata de regim.
pana acum -1kg, din 01.01.
(acu sa vad cat ma tine bucatareala, desi vad ca copiii-mi participa activ la ea si le place, asa ca s-ar putea sa dureze)

te felicit pt decizie! Cu siguranta ca vei vedea o schimbare, pt ca multe alimente din comert au si aditivi, zaharuri, amidon, lucruri neconforme cu Montignac, de ex. , sau mai rau, tot felul de chimicale ce incarca digestia/tranzitul/buna functionare a organismului. In timp, vei descoperi si singura la ce faci abuz, si vei avea controlul.
Plus ca o faci pt toata familia!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

In alta ordine de idei, ieri am mancat ok, nu am facut miscare decat intre aragaz si chiuveta la bucatarie si am coborat/urcat pana la et 5 pe scari. Aseara pe la 22 am mancat o clatita cu dulceata de cirese negre si pt 3 minute am fost fericita.

Super!
Am facut miscare intre frigider si masa.
Doamne ,sinteti asa de simpatice,incit va *tolerez* cite 5 kg in plus.
Greu se mai slabeste ,cind n-ai vointa si kg depuse timp de 8 ani!
Aseara am facut 30 min leg magic si 30 min stepper.Nu le-oi face chiar leg magic,dar sper macar mai suple.Toate astea s-ar putea sa nu fie mare lucru ,ca am cedat psihic si am mincat niste alune si 3 mandarine.Asta e fata mea umana!Maninc pe ascuns!
Laura ,eu pot minca orice fara piine,dar nici asta nu ajuta.Eu nu maninc piine de ani de zile ,fara probleme,insa daca *compensez* cu cascaval gol ,nu e bine deloc.(nu stiu unde-s ghilimelele pe tastatura asta si pun*)
Cind spunem efectul acestei saptamini chinuite?
Saptamina asta n-am mincat nici o bombonica de cioco,ceea ce nu ma caracterizeaza,deci posibil sa fiu pe drumul cel bun?!
Eu recunosc ,as fi fericita sa dau jos de pe burta si ca o invidiez pe Iarina! Vreau sa fiu slaba!M-am uitat la niste poze si filmulete de asta vara ,in costum de baie si m-am speriat! Horror!
Simbata si duminica sint sabotaj curat pt mine.Vad eu ce fac,pt ca nu vreau sa cedez tentatiilor.
Adinag,hai nu te mai lasa greu ,spune Nu mincatului inutil!
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Iris,imi dai si mie numele site ului olandez?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Laura, si zacusca si salata de vinete, si iahnia le mananc cu wassa.nu au gustul ca alaturi de o felie de paine alba calda , dar nu sunt nici rele la gust.

SOACRA MARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Salutare!Wow, aproape pe toate v-a apucat depresia de dieta PE mine inca nu, pentru ca nu m-am apucat inc ade ea, de dieta adica De cand am dat raportul aici am pus juma de kil, deci stau prost tare Promit ca de luni ma disciplinez. In schimb, am 4 zile de Pilates. Numai ca eu nu rezist ca tine, dulcetica, o ora. Eu fac 20 min, iar ca sa fiu complet sincera, aseara m-am apucat de Advanced body slimming, si dupa vreo 13 min mi-am bagat picioarele, mi s-a parut prea greu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

aaaa, lulu, am inteles. Cu gandul la sushili propus de Xenia, am citit wasabi (ma intrebam chiar cum o fi combinatia ) in loc de wassa. Adica am citit wassa, dar am compilat altceva. E bun asa, am inteles.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Salutare!
Wow, aproape pe toate v-a apucat depresia de dieta
PE mine inca nu, pentru ca nu m-am apucat inc ade ea, de dieta adica
De cand am dat raportul aici am pus juma de kil, deci stau prost tare
Promit ca de luni ma disciplinez. In schimb, am 4 zile de Pilates. Numai ca eu nu rezist ca tine, , o ora. Eu fac 20 min, iar ca sa fiu complet sincera, aseara m-am apucat de Advanced body slimming, si dupa vreo 13 min mi-am bagat picioarele, mi s-a parut prea greu

Banui ca m-am defectat ,ca si eu ma minunez! Ideea e sa iti impui sa faci o ora.Ma uit la un film ,partial aud conversatia ,mai si vad vreo 50%,asta cind fac pilates.Cu leg magic si stepper, ma uit 100%.Mai greu e la inceput!Poti ,am mare incredere in tine!
Stii de cind stau pitite leg magic si stepperul, in niste colturi?Paradoxal, dupa ce termin si am alte preocupari ,parca as mai face ceva pt abdomen.Or fi endorfinele alea despre care aud vorbindu-se....dar inca nu resimt efectul de relaxare si nirvana. Ieri am facut numai aparate, ca sa variez.Azi nu stiu ce sa mai fac!?

Mergi la inceput