Colectia de toamna-iarna 2005 (32)
Raspunsuri - Pagina 18
lavi02 spune:
Mandy
Si eu cred ca daca Kriszti si-asa nu e nemaipomenit de incantat de gradi, mai bine explici situatia aici, obtii cumva certificatul respectiv, ca doar a frecventat ani de zile si apoi dincolo vezi daca il inscrii sau nu. Cred ca e mai bine sa fiti toti impreuna.
Bafta in gasirea unei solutii!
bb_alinus spune:
Lavi of imi pare ran sa aud de soacra ta!! Vai ce veste! Sper sa ne aduci vesti tot mai bune! Am sa incerc sa intru mai des sa vad.
Noi suntem busy, am inceput renovarea bucatariei, totul decurge neasteptat de bine....pana acum!
Mandy unde va expatriati? Sa stii ca copiii se adapteaza neasteptat de bine si usor, eu zic sa iti invingi teama ca altfel o transmiti celor din jur si o sa fie mai dificil!
Mihaela nu stiu de scutece moderne, dar cele bio nu sunt ok? Noi folosim cu brio cele chimice:)) asa ca nu pot sa ma pronunt! Ce face bebe tau? Oare ai spus daca e baiat sau fetita?
Va pup pe toate cu drag si dor!
Alina si missele Amalia 17.11.2005 si Alessia 02.11.2010
POZE ALESSIA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei
Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.
bb_alinus spune:
Lavi eu nu votez pt Cloe si Anya pt ca nu gasesc ca sunt in acord cu al 2 lea prenume de Stefania si nici cu numele fetelor Silvia si Natalia. Catalina si Letitia imi place. Si Ana. ( si of course Amalia:)). De ce nu Stefania in primul nume?
Mie imi plac: Elisa si Julia ( asa as fi frut sa o cheme pe Alessia )
Alina si missele Amalia 17.11.2005 si Alessia 02.11.2010
POZE ALESSIA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei
Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.
lavi02 spune:
Alinus din fericire pare un pic mai bine, zilele astea ne tot gandim cum sa-i organizam recuperarea. Stii cumva din intamplare un logoped in Alba?
In week-end se duce Virgil sa o vada si sunt curioasa cum i se va parea lui.
Asa e, ai dreptate ca Chloe si Anya sunt nume straine si nu se potrivesc in restul contextului. Ana si Amalia mi se pare nu merg ca al doilea nume pentru ca incep cu A si parca nu merg ca al doilea nume dupa unu care se termina tot in A.
Miha cu scutecele va trebui sa te organizezi cu depozitarea celor murdare, astfel incat sa nu miroasa (mai ales dupa diversificarea fetei) si va trebui sa cumperi multe de la inceput, o investitie mare, cumva trebuie sa fii sigura ca mergi pe ele ca sa iti renteze. Prietena sora-mii le spala cu nu stiu ce nuci indiene care au ceva saponina (sapun natural), deci eco-bio pana la capat dar sora-mea zice ca pastreaza un miros, ei i se pare ca put si cele curate. Apoi iti trebuie o strategie pentru cand pleci de acasa in excursii cu masina, ori folosesti din cele obisnuite, ori va trebui sa le cari si pe cele murdare acasa.
Edit:
Nati, azi dimineata in timp ce ma imbracam sa vin la sv: "Cred ca lui bebe o sa-i placa tare mult sa suga de la tzatze lapte natural de vaca!"
mandyksch spune:
Foarte tare Nati , am ras cu lacrimi!
Alina, ne-am expatria la Budapesta. Le-am scris ca accept, dar as putea incepe undeva din a doua jumatate a lui martie, inca nu mi-au raspuns caci seful e in concediu pana luni, dar viitorii posibili colegi mi-au spus ca dupa parerea lor el ar fi de acord.Mai castigam si noi un pic de timp. Ne-am gandit sa stam mai mult impreuna, macar cateva saptamani pe luna, la gradi ar putea lipsi, in cel mai rau caz ne ocupam noi de el.Doamne sper ca am luat o decizie bune-ca usoara n-a fost deloc-in general am o problema cu luatul deciziilor caci am obiceiul sa despic firul nu in patru ci in o suta.
lavi02 spune:
Ma sinucid. Am scris un mesaj lung si nu s-a trimis.
Reiau: Am fost azi la eco pt reevaluarea inimioarei. Siutatia e exact la fel, nu s-a inrautatit, inima e simetrica, nu s-a dezvoltat anapoda, valva nu arata "busita" ceea ce e foarte bine. Mai facem o reevaluare la 35 de saptamani, daca nu se inrautateste nici atunci asteptam nasterea linistiti, daca ramane asa f probabil nu va pune nicio problema in afara ca se va auzi la stetoscop un suflu pentru care vom merge apoi la cei 2 cardiologi pediatri (de care am auzit numai de bine) pt evaluare. Acum inima se vede mai greu intrauterin pt ca bebe se misca mult si e mai mare, dar dupa nastere se va vedea mult mai bine cand se poate pune ecograful direct pe bebe.
M-am impacat cu ideea ca nu e totul perfect, avem o problema, nu e foarte mare, ne descurcam. Leluam pe toate cum vin.
In rest Zu a crescut foarte bine, cu masuratorile e in grafic chiar putin mai mare, are aprox 1300g. Isi sugea manuta in zona cotului, era tare dulce!
S-a pus cu capul in jos! Sper sa si ramana cu el acolo, inca si-l poate misca dar pe moment sunt happy pe chestia asta!
Colul s-a scurtat la vreo 2 cm, deja e oarecum fiziologic sa se scurteze, totusi e cazul sa o iau mai moale. Trebuie sa recunosc ca la ziua Silviei am cam dansat si topait . Gata, pana la nastere ma potolesc. (eu am avut col scurt si la Nati iar la Silvia cu o luna inainte de nastere era "scurt, moale si intredeschis")
Alinus multumesc! Deocamdata cica e devreme, dar daca stiti pe cineva ne va fi de folos!
Mandy sa fie intr-un ceas bun decizia pe care ai luat-o!
Lavi 28+
Noki_Lara spune:
Hellllllooooo! Remember me?
Noi suntem bine, nimic deosebit, in afara de eternul stres cu inscrierea la scoala. Eram relativ linistita pentru ca la scoala germana se dadea examen. Sarah stie germana bine, nu ma stresam. Acum insa e o harababura totala cu criteriile etc si nu se mai stie nimic.
Am avut carnaval la gradi zilele astea, Sarah mea a fost gheisa. A iesit tare dragut petrecerea.
Lavi, nu te mai stresa cu inimioara. O sa fie totul ok, o sa vezi! Votez si io pentru combinatie romaneasca gen Ana Stefania si nu Chloe sau Anya, ca vorba ta, nu prtea se pupa cu restul de nume de fete. Zoe nu-mi place deloooc. Olivia, Amalia, da, Otilia si Letitia hm, Carmen si Gloria ok. Da' parca tot nu simt ca ai ajuns la varianta castigatoare.
Mihaela, nu cred ca am apucat s ate felicit pentru fetita din burtica! Imi place Julia, merge tare gigea cu Maya!
Corapino, Cervantes????? Da' stie Andrei spaniola???
Mandy, woooow, tare fain de voi!Cum adica ai dubii daca va fi ok? SIGUR va fi! Va tin pumnii sa va adaptati usor si sa fie totul ok!
Imi proopun sa intru mai des. In principiu cam citesc ce sa scrie, dar timp de postat...mai greu
corap spune:
nope, nu stie. nici ceilalti nu stiu , spaniola nu-i un criteriu de eligibilitate. e tot la arondarea pe strazi (daca stateam peste drum de-acolo apartineam).
uh, n-as fi crezut in veci ca o sa ma stresez cu clasa I
(fi-mio nu vrea la scoala de cartier, ca are un prieten la cervantes si i-a casunat lui ca numa' acolo ar fi fericit in cls. I - bang, bang, bang)
meems spune:
Lavi, deci domnisoara Zu e bine! Si intoarsa!
Cu numele, cred ca merge unul relativ scurt daca il combinati cu Stefania, ca dupa ce adaugati si numele de familie... va avea parte fata de prea multe litere.
Noki ce bine c-ai revenit! Vazut gheisa in poze, dulce foc! Si mama ei tot intinereste
Mandy, zic si eu ca Noki: fii increzatoare ca ai facut alegerea potrivita, nu mai privi inapoi ci doar inainte!
Alinush, bafta cu renovarea bucatariei! Ce mai fac missele?
Ina, ati scapat de raceala?