Strumfi & prichindei de iul-aug 2011 (34)
Raspunsuri - Pagina 12
mihahegarty spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AlyMih Neata Eu sunt zombiaseara sa trezit din ora in ora urlandeu tot zik ca s dintisorii ..acum el doarme si mi e asa mila de el saracutu,dupa ce i ies incisivii jos urmeaza o pauza nu ?ca altfel o iau razna Mamicuta fericita de baietel Ianis-Andrei(5 iulie 2011) |
AlyMih sunt alaturi de tine imi pare rau ca puiutul Ianis a plans toata noaptea. Pup puiutul
S ar putea sa fie dintii si din ce stiu eu de la Elena, da este o pauza intre dintisori, cred ca vreo luna, dar depinde de copilas, poate fi diferita durata pauzei intre dinti.
Cand ma gandesc ca asa ceva ne asteapta si pe noi!!
Se vede ceva la Ianis ca i ar iesi dintii?
navicula spune:
Bebinuta bine ai venit!
Alymih forte frumoasa poza de avatar
Miha se vede ca te-ai relaxat si sa stii ca nici la Luca nu functioneaza intodeauna chestia cu iesitul la aer. Astanoapte cu toata plimbarea si baita, a avut si el o ora si jumatate de nesomn intre doua si trei si jumatate.
In legatura cu patul ei, peste zi tu o mai lasi in el pe Imi? Ma gandesc ca poate are nevoie sa se obisnuiasca cu el. Imi dau si eu cu parerea .
Legat de faptul ca sotul tau este mai tipicar, cred ca tine de educatia si de stilul de viata de acolo si prea putin de zodiac. Eu am un cumnat care de 20 de ani traieste in Germania, si ai zice ca toata viata a trait acolo, are aceleasi "apucaturi" ca un neamt, tipicar, certificate, garantii, returnare de bunuri chiar daca au costat cativa euro. Si cumnata care e de 8 ani acolo incepe sa fie la fel. Dar eu nu pot sa zic ca e un lucru rau, cred ca noi romani suntem mai permisivi si cateodata nu e bine.
AlyMih spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mihahegarty
AlyMih sunt alaturi de tine imi pare rau ca puiutul Ianis a plans toata noaptea. Pup puiutul S ar putea sa fie dintii si din ce stiu eu de la Elena, da este o pauza intre dintisori, cred ca vreo luna, dar depinde de copilas, poate fi diferita durata pauzei intre dinti. Cand ma gandesc ca asa ceva ne asteapta si pe noi!! Se vede ceva la Ianis ca i ar iesi dintii? Mihaela, cea mai fericita cu mic Imogen Tara 21.07.2011 Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul vietii. |
Da Miha se vad 2 puncte albe sub gingiuta de josdar asta e de vreo 2 sapt si vad cu nu mai strapungsi mi e asa mila de el
mihahegarty spune:
citat din mesajul lui AlyMih LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR DE AZI NATALIA de anca-28 TUDOR-ANDREI de ilida MATEI-ALEXANDRE de vn_edelweiss GABRIEL-CONSTANTIN de Rammy Mamicuta fericita de baietel Ianis-Andrei(5 iulie 2011) |
Si eu urez la multe lunite tuturor sarbatoritilor zilei de azi!!! Multa, multa sanatate si voiosie!!
mihahegarty spune:
citat din mesajul lui AlyMih Da Miha se vad 2 puncte albe sub gingiuta de josdar asta e de vreo 2 sapt si vad cu nu mai strapungsi mi e asa mila de el Mamicuta fericita de baietel Ianis-Andrei(5 iulie 2011) |
Sa speram ca nu va mai fi mult timp draga mea!
Si dupa aia cine o sa se mandreasca cu 2 dintuci?
crisspy spune:
'Neata,
NATALIA de anca-28
TUDOR-ANDREI de ilida
MATEI-ALEXANDRE de vn_edelweiss
GABRIEL-CONSTANTIN de Rammy
Sanatate bolnaviorilor si celor cu probleme cu dintisorii le urez "iesire" usoara si rapida sa mai doarma si mamicile.
gasca
Crisspy, fericita de Razvi si Andra - Maria
mihahegarty spune:
citat din mesajul lui navicula Miha se vede ca te-ai relaxat si sa stii ca nici la Luca nu functioneaza intodeauna chestia cu iesitul la aer. Astanoapte cu toata plimbarea si baita, a avut si el o ora si jumatate de nesomn intre doua si trei si jumatate. In legatura cu patul ei, peste zi tu o mai lasi in el pe Imi? Ma gandesc ca poate are nevoie sa se obisnuiasca cu el. Imi dau si eu cu parerea . Legat de faptul ca sotul tau este mai tipicar, cred ca tine de educatia si de stilul de viata de acolo si prea putin de zodiac. Eu am un cumnat care de 20 de ani traieste in Germania, si ai zice ca toata viata a trait acolo, are aceleasi "apucaturi" ca un neamt, tipicar, certificate, garantii, returnare de bunuri chiar daca au costat cativa euro. Si cumnata care e de 8 ani acolo incepe sa fie la fel. Dar eu nu pot sa zic ca e un lucru rau, cred ca noi romani suntem mai permisivi si cateodata nu e bine. Alina , Paula Maria(9 octombrie 2007) si Luca Tudor (25 august 2011) |
Navicula, eu nu o pun pe Imi in patutul ei in timpul zilei pentru ca patutul e in camera de sus si noi stam la parter in sufragerie in timpul zilei. Poate ar trebui s o pun.
Aseara programul a fost in felul urmator:
s a culcat pe la 9, s a sculat la 12.30 sa pape, apoi am pus o inapoi la ea in patut. S a trezit la ora 2 sa pape cand am luat o la mine in pat. Apoi s a trezit la 4.30 sa pape si pentru ca am fost mai odihnita am pus o la ea in patut si a stat acolo pana la 6.15 cand s a trezit si am luat o iar in pat la mine.
babyblue spune:
alexia, legat de cojite: ulei de masline,masaj pe scalp cu 2 ore inainte de baie si pus o caciulita. la baie freci bine scalpul cu sapunel, de 2 ori si clatit bine. si stres energic cu prospul. vor cadea.
marturisesc ca eu am stat dupa ce le am inmuiat, juma de ora si i le am decojit incet, incet cu unghia, ff usor, pana n a mai ramas niciuna. avea cateva in jurul fontanelei anterioare. si apoi n a mai facut deloc. dupa l-am spalat bine pe scalp (se inrosise usor, dar nu s a iritat). si asta a fost tot.
_
Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
anca-28 spune:
Multumim tuturor pt urari; nici nu imi vine sa cred ca deja are 5 luni, ce repede trece timpul.