FIV Europa(51)
Raspunsuri - Pagina 8
aristica spune:
sper acum am inteles ce analiza vrei, dar nu cred c-ai ales bine Genetic Lab. Stiu ca la ei costa 800 lei pentru ambii parteneri, dar pe forum au fost postate pareri nu foarte bune despre analizele facute la ei.
Eu am programare marti, saptamana viitoare, la Dacia Medical Center. La ei e 1000 lei pentru ambii parteneri. Trebuie sa ceri "Cariotipul din sange periferic". Suni la nr. de tel.:0766536553 pentru a te programa. Cu 2 saptamani inainte de a recolta analiza sa nu fi fost raciti, sa nu fi luat antibiotice, sa nu fi facut radiografii *nici la masele). Rezultatele vin in 2-3 saptamani.
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
sper spune:
Aristica, m-am desumflat rau, de ce zici ca nu sunt buni cei de la Genetic Lab? Sunt din provincie, daca vin in Buc pt analiza asta mai dau niste bani.
M-am uita pe Synevo, este 1600 analiza pentru o persoana iar la genetic lab E 400 ron/de persoana
MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute(2 cu IA si una cu FIV)
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter+euthirox 25
aristica spune:
ti-am raspuns la PM
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
melisa28 spune:
La Multi Ani!
Balanta nu pot sa cred ce-mi vad ochisorii...esti gravidutza si cu gemeni...esti o fericita, bucura-te din plin de aceasta perioada e atat de frumoasa :)Iti doresc ca cele doua minuni ce ti le-a daruit Dumnezeu sa-ti umple sufletul de bucurie...o meriti din plin
Si eu imi doresc sa mai am un copilas, dar asta numai timpul va decide cand si daca se va putea , iar de data aceasta cu embrioni congelati ,acum sunt in stadiul de documentare despre sansele de reusita .
Am citit ca se discuta in urma ca am facut FIV in vara eu, atunci cand a fost promotia aia la wunch, intradevar promotia a fost vara dar fiv-ul sa facut in luna octombrie...nu stiu daca are relevata cu ceea ce discutati voi doar am vrut sa precizez asta.
Va pup si va citesc atunci cand imi permite timpul[flo
Anna Raisa 3luni jumate
melisa28 spune:
sigur ca mai intru dar mai rar intradevar.
Bafta tuturor fetelor, bruni, sisipisi, adria...si celorlalte.
Anna Raisa are 5 luni jumate
sper spune:
Balanta vreau sa repet TSH-ul , te rog spune-mi cum fac cu pastiluta de euthirox 25 care o iau zilnic dimineata, in ziua cu analiza o iau dupa ce dau sange? Iau si Femibion care are iod, mi-e sa nu coboare prea rau TSH-ul. Femibionul il iau tot dimineata, il iau tot dupa ce dau sange?
AMH-ul pot sa-l fac chiar daca am chisturi pe ovare? Nu este influentat? Am citit ca se dau rezultate diferite de la laborator la laborator. O fata a facut aceasta analiza de 2 ori , la primul laborator i-a iesi ceva de genul 1.89 iar la synevo 0.26 (cifrele nu mi le aduc aminte exact, s-a vb la " Menopauza precoce sau insuficienta ovariana premat")
Sa fac anal la Synevo? Adevarul este ca in orasul meu nu stiu daca mai e un alt laborator care face aceasta analiza
Multu
MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute(2 cu IA si una cu FIV)
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter+euthirox 25
O ultima incercare apr/mai 2012
balanta_tm spune:
Eu de fiecare data fac TSHul fara sa iau L-thyroxin - il iau dupa. Ar fi bine sa iei atat Euthyroxul cat si Femibionul, dupa recoltare.
AMHul eu nu l-as face intr-o luna in care am chisturi. As mai astepta, as incerca sa rezolv chisturile si apoi l-as face. Cred ca Synevo da rezultate realiste la AMH. Plus de asta, analiza se lucreaza in Germania si ma gandesc ca oamenii aia stiu ce fac.