FIV Europa(51)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns morena29 spune:

Aristica , iti multumesc din suflet pentru raspunsuri ......da asta am sa fac , am sa le scriu un mail unde am sa le spun toata povestea mea . Oricum iti urez mult succes si sa ne auzim cu bine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Multumesc de urare, morena
Sper, am impresia ca tu te-ai hotarat pentru Sibiu...sau gresesc? Oricum, in Romania, nu stiu ce clinica ar face analize embrionilor. Si la semnatura vad ca ai 3 sarcini pierdute, dar niciun FIV, deci banui ca sarcinile sunt obtinute natural. Ca sa faci analize pe embrioni trebuie sa obtii multi embrioni in urma unui FIV( te poate ajuta mai mult bombi aici).
Testul se numeste PGD.

Citeste aici in romana
http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/Reproducerea-umana-asistata/diagnosticul-genetic-preimplantare-pgd-a-fertilizarea-in-vitro_1082
...dar vei gasi mai multe informatii pe net in engleza

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

...mda, nu pot urca link-ul, dar cauta PGD si vei gasi destule pe net

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Aristica toate sarcinile au fost obtinute prin RUAM (sot defect), 2 cu inseminare si una cu FIV . Vreau la Sibiu de data aceasta.
Medicul m-a intrebat prin mail daca am facut analize genetice, cred ca de analize cromozomiale ma intreaba nu PGD pentru ca astea stiu ca nu se fac aici si oricum daca s-ar face le-ar face ei inainte de ET.
Unde pot face analize cromozomiale, la Genetic lab? Cum le spune exact ca sa stiu ce caut si cam cat costa.

MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter+euthirox 25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Sper, cred ca te referi la cariotip genetic, costa in jur de 1000 lei pt. ambii parteneri

Mergi la inceput

Aadina ce analize contine acest cariotip, este un pachet de analize sau exact asa ii spune la analiza?

MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute(2 cu IA si una cu FIV)

Mergi la inceput

Aadina am intrat pe Geneticlab. E vorBa doar de analiza asta ?
Analiza cromozomilor din celulele sangelui periferic (cariotip)
prima analiza de aici ? http://www.geneticlab.ro/images/pages_files/Preturi%20analize%20-%20GeneticLab.pdf

Mai trebuie alta?

MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute(2 cu IA si una cu FIV)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Da, aia e. Eu atat am facut. Cred ca deocamdata asta tr. sa faci, iar medicul iti mai poate recomanda si alte teste,eu nu stiu care

Mergi la inceput

OK, merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

balanta
yupiiiiiiiiii ........ felicitari draga mea , superrrr , iti doresc din suflet sarcina usoara si la termen !!!

Mergi la inceput