FIV Europa(51)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Da Aadina dar nu am inca medicul ginecolog, vreau sa-l schimb. O sa repet unul la alt medic in zi 3 , poate nu Mai am chisturile si o sa-mi numere antralii.

Edit: Sunt medici care masoara pe cei de 1-2-3 mm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Or fi, dar eu ii cautam pe aia babani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Nici eu nu am un medic stabil,la care merg.
M-am programat maine la Iasi, la un spital privat pt. analize vaginale si sotul pt. o spermocultura, asa de control inainte de fiv. Nici macar nu am retinut numele doctoritei, si nici nu ma mai intereseaza, majoritatea sunt la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morena29 spune:

Buna seara , nu am mai intrat de mult aici sa scriu dar va citesc mereu , imi sunteti tare dragi ,toate.
Am si eu o rugaminte la fetele care au facut Fiv in Turcia .Vreau si eu sa mai incerc (pt ultima oara) la clinica din Turcia si voiam mai multe detalii, pe prima pagina sunt infromatii despre clinica dar voiam sa stiu costul total (fiv+ tratament+ cazare+ transport )si ce analize cer ei si cum v-ati facut programare ?Imi cer scuze ca m-am intins prea mult .Va multumesc din suflet .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

La Acibadem, Istanbul, FIV+ICSI=2250 Euro
FIV+IMSI=2500 Euro
Tratament - difera foarte mult, deci nu-ti pot spune (la noi va fi in jur de 700 Euro)
AHA - este gratuit
Cazare - se pot ocupa ei, cel mai mic pret e de 50 Euro la hotel si la apartament e in jur de 100 Euro (preturile sunt pe noapte); singurica te poti caza cu 30 Euro/noapte la hoteluri din apropiere
Transport - ei asigura in pretul fiv-ului transportul de la aeroport la clinica si la hotel (si invers)
Drumul pana la Istanbul si inapoi - te descurci singurica . Eu am cautat pe net si cu avionul, dus-intors, cu Taromul, ma costa circa 140 Euro (zborul dureaza 60 minute), cu autocarul pretul biletelor variaza intre 200 si 800 lei (persoana) si dureaza 7-9 ore (depinde de Bulgaria)

Initial completezi formularul de contact din site-ul lor. Vei primi raspuns pe mail si continui discutiile pe mail si la telefon (vei vorbi la tel. cu traducatoarea, care este romanca)
Analizele pe care ti le vor cere sunt aceleasi ca la orice fiv, plus cariotip genetic, histeroscopie si trombofiliile. Daca ai un fiv facut de curand, nu repeti decat hepatitele, hiv-urile, spermograma+spermocultura, secretiile si hormonalele.

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morena29 spune:

Multumesc frumos de raspuns , esti o dragutza (scrisesem si la celalalt subiect ) Voiam sa te mai intreb ce inseamna FIV+ IMSI ( eu nu am nevoie de ICSI ), problema la mine sunt trompele , eu sunt la a 5 lea fiv , deci sunt o veterana .Din aceste 4Fiv-uri o singura data mi s-a prins dar am pierdut sarcina la 6 saptamani.
Oricum , eu sunt fff interesata de aceasta clinica , asa ca daca mai ai detalii te rog posteazale si aici . Iti doresc mult mult noroc ( si tuturor fetelor ) si sa ne auzim cu "burti"

Mergi la inceput

Fetelor va rog frumos ajutati-ma si pe mine cu un raspuns, vad ca pe unde scriu imi sunt ignorate mesajele , numai voi m-ati ajutat pana acum.
Am scris medicului cu care voi face FIV, mi-a spus sa repet eco in primele zile ale CM si din cauza ca endometrul e doar 7 mm posibil sa am o sinechie in urma chiuretajului si-mi recomanda sa fac o histeroscopie.
Ce conditii trebuie indeplinite pentru a face aceasta histeroscopie, ma interneaza?
Mai trebuie sa fac analize genetice, unde le pot face si cum se numesc?

MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter+euthirox 25

Mergi la inceput

sper histeroscopia se face in primele 10 zile ale ciclului menstrual. Trebuie sa iti recoltezi secretiile din col, clamidia din secretie. Cand ai rezultatele la astea "curate", faci histero. De obicei, pentru histero, programarea se face in prima zi a ciclului menstrual.
Nu inteleg despre ce analize genetice vobesti. Adica ce vrei sa afli? Te referi la cariotipul genetic al partenerilor (vezi ce cromozomi aveti fiecare si daca ar fi ceva in neregula, ceva care sa va impiedice sa faceti copii sau sa aveti copii cu diverse "probleme", adica sa faceti amniocenteza in eventualitatea unei sarcini), sau trombofiliile (mutatiile anumitor gene care pot da complicatii in sarcina si care indica nevoie de anticoagulant in organismul tau), sau de testele genetice la care pot fi supusi embrionii (asta doar dupa ce i-ati obtinut in urma unui FIV)?

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

La IMSI se foloseste un microscop foarte performant, se maresc foarte mult imaginile mediului care contine spermatozoizi, astfel fiind alesi cei care "par" sanatosi. Apoi, urmeaza aceeasi procedura de ICSI pe care sunt convinsa c-o sti, ca ati facut-o de 4 ori pana acum.
Toate informatiile pe care le-am primit, sunt pe prima pagina. Restul, doar ce-am cautat eu pe google, adica doctorii (gineco+embrio) s-au scolit prin Israel si USA si au mareeee experienta.
In rest, detaliile pe care le-am discutat cu ei sunt strict personalizate, caci le-am detaliat istoricul meu medical si am primit raspuns la intrebarile mele, dar mai mult am sa te incurc daca detaliez asta.
primul vostru pas este sa luati legatura cu aceasta clinica.
In mail-uri vei primi toate raspunsurile despre laborator, procedurile pe care le fac si cat costa, protocolul tau, etc.

Mergi la inceput

Aristica multumesc
Histeroscopia e clar ca nu o pot face luna asta pentru ca nu am aceste analize facut iar daca le fac sigur iese ceva
Analize genetice ale cromozomilor cred ca trebuie sa fac , de trombofilie am facute . Mi s-au recomandat din cauza sarcinilor pierdute. Poti sa-mi spui care sunt acestea? Cum se numesc?

MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter+euthirox 25

Mergi la inceput