FIV Europa(51)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Sper, poate doza ta de eutyrox era prea mica. Mergi mai bine la un endocrinolog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Aadina nu cred ca era mica doza, ma simteam foarte bine cu ea pana am bagat femibionul. TSH era 2 si ceva cand am inceput sa iau euthyrox-ul.

Sper... sa devin mamica

MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute obtinute prin RUAM (2 sub tratament cu clexane 0,4 si 0,6)
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter+omega3+Coenzima Q10
O ultima incercare apr/mai 2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Sper, nu ma stresezi.
Pe langa TSH e bine sa faci si FT3 si FT4 (nu T3 si T4) si daca ai suspiciunea ca ai tiroida autoimuna, fa si ATPO (dar probabil ca ai facut vreodata analiza asta si a iesit ok).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Sper eu am luat si euthirox si femibion si nu am avut nici cea mai mica problema

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui balanta_tm

Sper, nu ma stresezi.
Pe langa TSH e bine sa faci si FT3 si FT4 (nu T3 si T4) si daca ai suspiciunea ca ai tiroida autoimuna, fa si ATPO (dar probabil ca ai facut vreodata analiza asta si a iesit ok).

Am facut acum 2-3 ani ATPO si a iesit buna, se poate modifica?

Adrianaady si Balanta le ia in paralel si nu are nimic, eu sunt mai ciudata

Sper... sa devin mamica

MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute obtinute prin RUAM (2 sub tratament cu clexane 0,4 si 0,6)

Mergi la inceput

Bunadia eu am o nelamurire legat de trompa care tb sa o scoti. Nu inteleg cu ce impiedica o implantare, ai hidrosalpinx?
Orice operatie in preajma ovarelor afecteaza buna vascularizatie a acestora si te poti trezi la fiv ca ai o productie slaba.

Sper... sa devin mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

Citat:
citat din mesajul lui sper

Bunadia eu am o nelamurire legat de trompa care tb sa o scoti. Nu inteleg cu ce impiedica o implantare, ai hidrosalpinx?
Orice operatie in preajma ovarelor afecteaza buna vascularizatie a acestora si te poti trezi la fiv ca ai o productie slaba.

Sper... sa devin mamica

Interventia pt SEU pe dreapta nu a afectat ovarul drept am avut cele mai multe ovocite pe dreapta la fiv uri!
Nu te contrazic eu, insa daca toti medicii mi au sugerat sa scot trompa ramasa care este nefunctionala si prinsa in aderente ,o voi face! Hidrosalpinxul nu a fost vazut , doar presupus , deoarece in unele cazuri nu se observa la echo!
La implantari a impiedicat! ce? nu stim , tocmai ca vor sa vada si asta! Analizele care le am facute sunt bune!
Voi vedea la discutiile cu medicul ce concluzie vom trage si te tin la curent!

Mergi la inceput

Bruna sa te opereze un dr care face FIV-ri, ei stiu cat de important este sa nu se atinga de ovar. Ti-am spus asta pt ca am o prietena care a facut laparoscopie pt scoaterea trompelor si dupa operatie ovarele ei nu au mai produs foliculi asa multi ca inainte de operatie. Dr Dracea stiu ca este impotriva scoaterii trompelor, prefera clamparea.

Sper... sa devin mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melisa28 spune:

Bruni , , adina, sisipisi, sper ,

Balantza, pup gravidutza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

melisa ma bucur ca nu ne ai uitat si ca ne vizitezi?
ce face micuta printesa?
sper bineinteles ca fac interventia cu un medic de specialitate intr ale fiv ului!

Mergi la inceput