FIV Europa(51)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blumoon spune:

Buna seara si sper ca va gasesc la loc cald.
Incep prin a-mi prezenta cazul.Acum 1 an hotaram sa mergem la medic pt a ne explica de ce nu ramaneam insarcinata.Dupa un set de analize(precizez ca sunt de 1 an ca vechime),gaseste fsh de 19,si progesteron mic...sincera sa fiu nu-mi mai vine sa ma uit pe analize.Incercam o stimulare pt un posibil fiv.Nu raspund dupa 10 zile de 100 de puregon.Decidem sa oprim.Concluzia:nu voi ajunge nici la fiv.
Eu.Distrusa.Imi revin si merg la alt medic.Aici incepem alta procedura,cu 2 luni de Yasmine + dhea + folidex.Bun.Facem analize (hormonalele nici nu le baga in seama),facem mutatiile.Sirul de mutatii e mai jos la semnatura.Incepem stimularea (nu vreau sa ma ating de dosarul cu toate mascarile).Produc cate 6 folicului pe ovar...din pacate doar 1 creste.Ajung la pick-up...folicul gol.Concluzia:ovononatie.

Eu.Distrusa.Imi revin acum 1 luna si fac programare pt 12 apr a.c la o alta clinica.

Am si eu niste intrebari si nelamuriri.In cazul mutatiilor se face un tratament inainte de fiv sau numai dupa procedura?

Tin sa adaug ca eu locuiesc in Italia.

Multumesc celei/celor care imi vor raspunde,salut fetele ce sunt deja in asteptare si le doresc celorlalte ceea ce imi doresc si eu.

Va pup si va stau la dispozitie

C677T heterozigot,A1298C heterozigot,G1691A heterozigot,PAI heterozigot, dislepidemie,ACE=HTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Citat:
citat din mesajul lui blumoon
..........

C677T heterozigot,A1298C heterozigot,G1691A heterozigot,PAI heterozigot, dislepidemie,ACE=HTA

Pentru ce ai tu la semnatura pana la FIV tb sa iei metafolin (acid folic metilat) care se gaseste in Femibion sau alte produse cum este Fola Pro. Daca acesta are 400-500 mcg mai iei inca o pastila de acid folic de 5mg pe langa iar daca are 1000mcg nu mai adaugi acid folic sintetic, mai tb sa iei daca gasesti B12 metilat (metylcobalamina) care este vitamina B12 naturala si un aspenter . Ai cele 2 mutatii MTHFR hetero iar mutatia scrisa de tine G1691A heterozigot este Fact V Laiden hetero care o am si eu. Tratamentul e bine sa fie facut minim 3 luni inainte de Fiv si se continua pana nasti.

LE: Vad ca se gaseste femibion 1 in Italia http://www.femibion.it/prodotti-gravidanza.html , mai tb sa cauti B12 metylcobalamina . Poate faci inainte analiza vit B12 sa vezi dc ai deficit de ea si homocisteina.

Sper... sa devin mamica

MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute obtinute prin RUAM (2 sub tratament cu clexane 0,4 si 0,6)
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter+omega3+Coenzima Q10
O ultima incercare apr/mai 2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

pentru FVL -1691A hetero se administreaza heparina...doar cu complex de B-uri si Acid folic nu tratezi trombofilia ereditara.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui samira33

pentru FVL -1691A hetero se administreaza heparina...doar cu complex de B-uri si Acid folic nu tratezi trombofilia ereditara.

Da, neaparat Clexane, eu i-am raspuns ce tb sa ia pana la ET (face cu donate).

Sper... sa devin mamica

MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute obtinute prin RUAM (2 sub tratament cu clexane 0,4 si 0,6)

Mergi la inceput

Merci frumos pt raspunsuri si pentru info.Am uitat sa mentionez ca doresc sa mai incerc un fiv aici in Italia cu ovocitele mele...in caz de nereusita am sa fac ovodonatie.

In cazul in care probez din nou cu ovocitele mele,se urmareste acelasi tratament cu vitamine si heparina sau e valabil numai pt ovodonatie.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

blumoon,da, se urmeaza acelasi tratament in caz de FIV cu ovo proprii cu diferenta ca heparina o incepi din ziua 1 de stimulare.
multa bafta.

3 sarcini extrauterine
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui samira33

blumoon,da, se urmeaza acelasi tratament in caz de FIV cu ovo proprii cu diferenta ca heparina o incepi din ziua 1 de stimulare.
multa bafta.

Merci frumos pt info.Curios este ca eu pana sa fac unicul fiv si ala nereusit,nu am luat decat folidex si dhea.Altceva nu mi-a dat medicul,cu toate ca el mi-a facut analizele de mutatii.

Revin un pic mai tarziu pt ca este foarte interesant ce aflu,

Te pup dulce

3 sarcini extrauterine
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak

Mergi la inceput

Astazi este a 2-a zi de euthyrox si fara iod-ul din femibion, ma simt bine, nu ma mai deranjeaza deloc tiroida. Sper sa vad ca a mai scazut TSH-ul peste cateva saptamani.

Sper... sa devin mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Sper ma bucur ca te simti mai bine, dar cred ca e si autosugestia, nu stiu daca poate sa-si faca efectul asa repede

Mergi la inceput

Adina cred ca tiroida mea plangea dupa euthyrox, o obisnuisem cu doza ei apoi a urmat intreruprea brusca la 2 sapt dupa ce bagasem iodul. Am cautat informatii despre combinatia femibion cu iod si euthyrox, si am gasit discutii (ca doar asta gasesc) pe un forum nemtesc unde spuneau fetele ca iodul blocheaza tiroida si nu mai poate receptiona euthyroxul. Am mai inteles ca asta se intampla doar la anumite tipuri de hipotiroidie , nu la toate. Alte fete ziceau ca iau femibionul seara si euthyroxul dimineata si se simt bine. La Hashimoto mai spuneau ca e contraindicat iodul in paralel cu euthyrox.

Balanta astea sunt info de forumuri, doar din astea gasesc, sa nu dai cu rosii

I-am scris si dr Uscatescu, inca nu mi-a raspuns, poate a blocat-o intrebarea mea

Sper... sa devin mamica

Mergi la inceput