FIV Europa(51)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melisa28 spune:

Multa bafta tuturor!

Pup fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

bonsai, melisa, multumesc mult .
Deja trag cu ochiul pe site-uri dupa carucior de gemeni si adesea incerc sa imi imaginez cum ma voi descurca cu 2 deodata, sotul lucrand de obicei de dimineata pana seara. Dar imi doresc ca asta sa fie singura mea problema, "nedescurcatul", noptile nedormite, oboseala, etc. Daca ei vor fi sanatosi, toate celelalte sunt rezolvabile.
Corpul calos incepe sa se vada la eco din sapt 18. Cred ca la ecografia de 18 saptamani vom avea emotii mult mai mari decat la morfofetale, dar sper sa trecem cu bine de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

balanta,o sa treceti cu bine peste toate investigatiile ce v-au ramas de facut...asa ca te poti uita cu ambii ochi la carucioare de gemenasi.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak

Mergi la inceput

samira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

adijo cum esti draguta?
totul e in regula?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Buna fetelor eu vin cu o veste buna si una proasta. Vestea buna este ca analizele pt chist CA125 si CEA au iesit foarte bune, am scapat de cutit.
CA 125 = 12.73 valori normale <=35
CEA 0.826 val normale <=3.4
Vestea proasta este ca TSH-ul meu este 3.44
Eu aveam TSH in jur de 2 si de prin mart anul trecut am luat euthirox 25, m-am simtit foarte bine dar analiza nu am repatat-o De o luna si ceva am introdus femibion cu iod, la 1-2 sapt de la introducerea femibionului a inceput sa ma deranjeze tiroida, am scos euthyroxul si la 2-3 sapt de la scoaterea lui am ac TSH
Eu as scoate femibionul si m-as intoarce la euthyrox iar dupa 2 sapt sa repet analiza. Nu-mi permit sa dau banii pe alte analize T3 T4 acum plus consultatie la endocrinolog care nici nu-l am
Balanta help!!

Sper... sa devin mamica

MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute obtinute prin RUAM (2 sub tratament cu clexane 0,4 si 0,6)
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter+omega3+Coenzima Q10
O ultima incercare apr/mai 2012

Mergi la inceput

Sper, eu am vrut sa iti zic de cand am vazut ca vrei sa scoti Euthyroxul sa nu faci asta, dar nu mi-am permis. In primul rand, nu trebuia scos brusc. Daca chiar vroiai sa il scoti, trebuia redus la modul: o zi 25, alta zi 12,5 si tot asa, cam pt o sapt si apoi luat numai de 12,5 o perioada; apoi oprit.
La un TSH de 3,44 l-as baga inapoi, bineinteles.

Mergi la inceput

Balanta multumesc pt promptitudine
Nu stiam ca nu se scoate brusc, l-am scos pt ca ma simteam rau, parca ma strangea cineva de gat non-stop
Deci zici ca e buna ideea sa-l reintroduc si sa scot femibionul iar dupa 2 sapt sa refac analiza. Nu vreau sa ma aventurez cu alte analize acum, vad o cheltuiala in plus care nu e necesara. Ieri am mai dat bani pe CARIOTIP si mai am alte analize de facut.

Sper... sa devin mamica

MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute obtinute prin RUAM (2 sub tratament cu clexane 0,4 si 0,6)

Mergi la inceput

Daca te stresezi de Femibion, scoate-l.
Ca sa vezi o imbunatatire a TSHului, ia trat minim 4 sapt, daca nu chiar 6.
2 sapt e prea putin ca sa vezi rezultate.
Cu placere!

Mergi la inceput

Balanta inlocuiesc Femibionul cu Taxofit Folsaure Metafolin 800 si reintroduc euthyroxul. Uff, stresul asta imi lipsea. Ziceam ca repet peste 2 sapt pt ca tb sa vad o scadere mica iar dc ma deranjeaza in continuare tiroida voi face toate analizele nu numai TSH. Ce analize mai tb facute pe langa TSH ? T3 si T4 sau FT3 si FT4?
Multumesc, asta e ultima intrebare, nu te mai stresez

Madalina din pacate nu-ti mai pot trimite euthyrox-ul pt ca-mi tb mie

Sper... sa devin mamica

Mergi la inceput