FIV Europa(51)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

balanta felicitari pt baietei!
sarcina usoara si fara pb !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada81lina spune:

Sper, n-am mai reusit sa intru caci am fost plecata in delegatie, unde nu aveam acces la forum.
Multumesc mult pt raspuns. Este ok, am reusit cu ajutorul lui Sunshine4ever (pe care o aveam in mess), sa-mi fac rost de pastilute, azi am primit pe posta.
Tu ai reusit sa repeti TSH ?

Ieri m-a anunta si mama soacra, ca s-ar putea sa-mi mai faca rost de ceva folii de 50mg. O sa anunt aici, poate mai este cineva care are nevoie, din moment ce nu se mai gasesc.

Va pup fetelor, multumesc mult

Citat:

Madalina trimite-mi datele tale pe PM pt ca mai dureaza pana fac TSH , iti voi trimite o folie de 25 pastile acum.
Activeaza-ti PM-ul sa vorbim acolo.

Sper... sa devin mamica

MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute prin RUAM
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter
O ultima incercare apr/mai 2012

Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Madalina luni voi da sange pt mai multe analize printre care si TSH(abia luni fac 14 zile de la terminarea antibioticului) . Astept rezultatul si daca e e bun si tie inca iti mai trebuie ti le trimit. Eu banuiesc ca nu va trebui sa le mai iau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Balanta, prof. Strohmer de la Viena e aceeasi persoana care vine la Polisano Bucuresti? Am vazut pe site la ei, ca a fost acum in Romania, si l-am pierdut. Daca tot stau in stand by cu Sibiul sa caut si in alte parti. Ar fi execelent sa fac consultatia in tara, si sa merg in Austria doar pt fiv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Da, aadina, este acelasi Prof. Cred ca ti-am si zis intr-un mail ca acum se ocupa de Polisano Bucuresti si nu prea mai merge si la Sibiu. Cred ca la fiecare final de luna vine la Bucuresti.
E un om si un medic extraordinar. Nici nu am destule cuvinte pt el. Acum cateva saptamani am avut niste probleme cu tiroida si am scris pe adresa de office de la Kinderwunschzentrum si mailul i-a fost forward-at lui (cumva, eu sunt pacienta lui, ca el mi-a facut punctia si ET) si mi-a raspuns in cateva ore de pe mailul lui personal. Iar mailul venit de la el era atat de cald, incurajator si cu explicatii logice, incat cu toata paranoia mea, am simtit ca sunt in siguranta.

brunadria, multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

M-am uitat tarziu pe site. E la Bucuresti de pe 30 ian pana pe 3 februarie
Am sunat acum, dar inca nu stiu cand va reveni in Romania. A zis sa urmaresc pe site, dupa jumatatea lunii februarie. Imi pare rau ca nu mi-a picat fisa mai demult. Macar, ca si opinie merita sa merg la o consultatie la el.
Ti-ai rez. problema cu tiroida?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Da, am rezolvat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Aadina programeaza-te de acum , nu tb sa urmaresti site-ul . La Sb asa se proceda.

Sper... sa devin mamica

MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute obtinute prin RUAM (2 sub tratament cu clexane 0,4 si 0,6)
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter+omega3+Coenzima Q10
O ultima incercare apr/mai 2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonsai spune:

balanta,
iti doresc sa ai baietei frumosi,norocosi,sanatosi si cu lipici la fete....

sa vezi ce mandra vei fii de ei cand te anunta de primele lor cuceriri....asa am fost eu cand al meu fecior facea ochi dulci unei "codane"de 16 ani........si el avea 7 luni...

si inca ceva....nu de alta dar,de la tine invatam multe.........cand se recomanda sa faci eco pt vizualizarea acelui pacatos de corp calos?ca mai sunt si alte gravide pa care sa le sfatuim.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melisa28 spune:

Balantza, felicitari pt iubirile alea doua mici care le porti in burtica, ce de treaba ai acum, 2 nume sa le cauti , hainutze , camera lor......bine nu stiu daca te vei apuca atat de curand dar usor usor vei incepe....nu vei putea sa te abtii mult timp .

Iti dai seama doi baietei :), ti se va schimba viatza total

Anna Raisa are 5 luni jumate

Mergi la inceput