FIV Europa(51)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada81lina spune:

Citat:
citat din mesajul lui sper

Inca nu am facut analiza sa vad cum e TSH-ul. Mai poti astepta? Daca e urgenta iti trimit doar o folie de 25 pastile si in 25 zile poate mai gasesti in alta parte.
Problema e ca sunt pe antibiotice si antiinflamatoare, nu pot face prea curand analiza.

MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute(2 cu IA si una cu FIV)
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter+euthirox 25
O ultima incercare apr/mai 2012

Buna Sper, citesc sapt asta mai rar, caci sunt plecata in delegatie. Este ok, astept pana faci TSH si vezi daca mai ai nevoie. Multumesc mult, tine-ma la curent. Te pup

Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonsai spune:

felicitari,balanta!!!!

am intrat la topic,am vazut vestile bune,ma bucur pt tine.....sa fie sanatosi,sa va mearga bine,sa te bucuri de ei....

....ca nu de mult iti ceream sfatul cu privire la amniocenteza......ce trece timpul.....ma bucur de reusita ta....

mamica de baietel 20.06.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Citat:
citat din mesajul lui mada81lina

Citat:
citat din mesajul lui sper

Inca nu am facut analiza sa vad cum e TSH-ul. Mai poti astepta? Daca e urgenta iti trimit doar o folie de 25 pastile si in 25 zile poate mai gasesti in alta parte.
Problema e ca sunt pe antibiotice si antiinflamatoare, nu pot face prea curand analiza.

MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute(2 cu IA si una cu FIV)
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter+euthirox 25

Buna Sper, citesc sapt asta mai rar, caci sunt plecata in delegatie. Este ok, astept pana faci TSH si vezi daca mai ai nevoie. Multumesc mult, tine-ma la curent. Te pup

Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot

Madalina trimite-mi datele tale pe PM pt ca mai dureaza pana fac TSH , iti voi trimite o folie de 25 pastile acum.
Activeaza-ti PM-ul sa vorbim acolo.

Sper... sa devin mamica

MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute prin RUAM
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

balanta,mergi la Fetomed pentru ecografiile de trimestru???

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

bonsai, ma bucur sa te vad . Multumesc pt gandurile bune.

samira, da, acolo am sa fac morfofetalele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Madalina, ti-am luat o cutie de Euthyrox 50 mg. Ti-am lasat mesaj si pe mess. Sper sa citesti zilele astea sa imi dai o adresa unde sa iti trimit.
fetele

''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans

Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit(2007),1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational (2010), a 2-a sarcina obtinut natural - oprit din evolutie la 6 sapt (2011)

MTHFR A1298C heterozigot, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot,insulinorezistenta

Tratament: femibion 1/zi, acid folic 5mg/zi,magneB6 1/zi, aspenter 75mg/zi, Glucophage 1000mg,Clexane 2x0,4/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Balanta, citeste , te rog, ce am scris la clubul "babutelor", si da-ti o parere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adijo spune:

balanta, e ok sa recoltez sange pt profilul de trombo in ziua 3 , cand fac si hormonalele? sau ar fi mai bine sa nu fie in perioada "sangeranda"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

adijo, este ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Pt fetele cu hipotiroidism http://www.i-medic.ro/diete/dieta-pentru-hipotiroidism
Azi iar am simtit senzatia aceea ca ma strange cineva de gat, am luat la cautat alimentele care le-am consumat in ultimele zile si am gasit ca lintea contine tirozina. Am facut o ciorba mare cu linte si cum am fost singura am tras de ea multe zile.

Sper... sa devin mamica

MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute prin RUAM
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter

Mergi la inceput