FIV Europa(51)
Raspunsuri - Pagina 13
simonia spune:
a luat cineva DHEA? cum anume, ce doza, beneficii, efecte adverse, au disparut la terminarea tratamentului?
va rog, mi s-a recomandat si mie si nu stiu ce sa fac
LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, doua FIV-uri nereusite
aadina spune:
Eu am luat DHEA, cam 6 luni, 2 de 25 pe zi. Nu stiu daca mi-a folosit la ceva si nu stiu daca mi-a daunat la ceva. Efecte adverse nu am simtit.Hormonalele mele au fost mereu constante (in general bune)si in timpul tratamentului cu dhea, cat si inainte.
Intr-adevar calitatea embrionilor la fiv2 a fost mult mai buna fata de fiv1, poate si dhea a avut o influenta, dar multe au fost schimbate, protocol,etc...
Dhea -ul mi l-a adus cineva din austria
sper spune:
Simonia stiu ca se cer anumite analize hormonale inainte de a incepe tratam cu DHEA. Nu stiu sigur dar parca analizele sunt Testosteron si DHEA-S . Numai dc acestea sunt bune poti lua DHEA. (nu stiu ce inseamna bune, poate tb sa fie la limita inferioara)
Cred ca stie Smufurash pt ca si ea a lua DHEA si inca ia.
Doza recomandata tie de 50mg de 3 ori/zi mi se pare f f mare. La acest tratam am inteles ca doza tb sa fie mica si pe perioada lunga de timp nu doza mare pe per scurta.
Sper... sa devin mamica
MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute prin RUAM
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter
O ultima incercare apr/mai 2012
ciuripica spune:
Buna. Sunt ciuripica, am 2 FIV-uri + 1 FET nereusite la Sibiu si ma intereseaza daca a facut cineva recent un FIV la clinica Acibadem din Turcia.
aristica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ciuripica Buna. Sunt ciuripica, am 2 FIV-uri + 1 FET nereusite la Sibiu si ma intereseaza daca a facut cineva recent un FIV la clinica Acibadem din Turcia. |
Da! A facut o fata ce scrie cu username-ul tamys. Ea a fost la sfarsitul lui 2011, acum are in burtica gemeni si tocmai incheie primul trimestru. Iar eu voi face urmatorul FIV la ei, in aprilie. A mai fost un cuplu (dar nu scriu pe forum) - FIV-ul n-a fost pozitiv, dar in februarie se duc pentru a doua incercare.
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
simonia spune:
multumesc sper, dar daca smufuras nu spune nimic despre experienta ei, nu pot sa o oblig.
ma gandesc ca mi-a spus sa iau timp de trei luni, cat este un ciclu la foliculi. daca obtin rezultat bun, mai vedem.
dar nu ma pot hotara pentru ca nu spune nimeni daca efectele adverse dispar dupa intrerupurea tratamentului.
LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, doua FIV-uri nereusite
balanta_tm spune:
Buna, fetelor!
Am facut azi morfofetala de trim I combinata cu DT si totul est ok. Suntem... 2 baietei . Despre amnio, dr a zis ca nu ne recomanda avand in vedere cum au iesit investigatiile de azi, plus ca ne-a spus ca multe din anomaliile cromozomiale dau pierderi de sarcina in trim I, ori noi tocmai am intrat in trim II iar fetusii nostri sunt dezvoltati normal si similar.
Mai mergem acolo peste cateva saptamani cand se poate vedea corpul calos (cel care ne-a adus noua cosmarul la prima sarcina) si atunci mai face si alte masuratori si daca, Doamne fereste e ceva, facem atunci amnio, desi dr era f f reticenta in cazul nostru.
Peste alte cateva saptamani, va urma morfofetala de trim II. Dar mai e mult pana acolo; le luam pe rand.
daniela74 spune:
Simonia,eu ti-am raspuns la ``babute``, cred;am luat anul trecut si iau si in prezent dhea,75mg./zi.Nu am avut efecte secundare de nici un fel,insa nici nu stiu daca m-a ajutat prea mult,poate doar d.p.d.v al cantitatii nu si al calitatii ovulelor.Daca ti le-a recomandat medicul eu zic sa le iei fara teama.Smufurash din cite am inteles eu, abia acum o sa inceapa trat.
daniela,
samira33 spune:
balanta
hai ca m-a emotionat postarea ta si in loc sa ma loghez...scriam de zor felicitarile in casuta in care trebuie sa scriem numele de user ca sa ne logam ....asadar...
felicitari pentru baietei...va doresc sa fie totul bine pana la capat.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak