FIV Europa(51)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

balantaaaaaa cum esti? S-au dus greturile?

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

aristica, sunt bine, multumesc. Mai am greturi, dar de cateva zile am si pofta de mancare . Astept eco morfologica de trim I.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

uauuuuu, deja? asta inseamna ca ti se si vede burtica?

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Da, se vede, e chiar marisoara .
De fapt, pe mine de la 5 saptamani "ma tineau" la burta pantalonii obisnuiti. Cred ca am avut si o hiperstimulare usoara (13 ovocite pe un ovar...).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

wow...da ai produs nu gluma!!!

ma bucur mult pentru tine si vreau sa-ti spun ca te apreciez foarte tare pentru faptul ca nu procedezi ca multe aspirante care devin gravidute si vin la noi-cele mai putin norocoase inca...si ne povestesc cu lux de amanunte si fara masura ce minunat e sa fii gravi si ce simt ele si-si dau okii peste cap ca vomita sau ca le e rau etc etc.
mi se pare un cutit infipt intr-o rana deschisa si culmea tocmai de catre cele care au fost in aceeasi barca cu noi si ar trebui sa ne inteleaga cel mai bine.
tu esti printre putinele care nu fac treaba asta si asta spune multe lucruri bune despre tine

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Balanta, ma bucur ca sunteti bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Balanta, poti sa ne mai spui despre tine, eu nu ma supar. Invat si eu, pt atunci cand imi va veni randul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

balanta_tm nici nu stiam de eco morfologica de trim I, ametitii astia din Constanta nici nu mi-au amintit de asa ceva, e altceva fata de eco normal ( abdominal ) ??? la cate saptamani ar fi trebuit sa-l fac ???

12+ cu

Mergi la inceput

samira, inteleg exact ce zici.
aadina
tamys, la Viena mi s-a zis ca la gemeni morfofetala de trim I se face intre sapt 12 si 14. Este o ecografie f f importanta, in care sa masoare chestii de gen translucenta nucala (marker important pt sindrom down), etc.
Cred ca f putini medici fac aceasta ecografie abdominal, fiindca la aceasta varsta a sarcinii fetusii sunt destul de mici si vizibilitatea nu e prea buna. Probabil ca abordarea vaginala ramane cea mai buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

balanta_tm draga mea eu is picata din cer, cred ca am facut si eu morfologie fetala dar nu mi-a spus nimeni ca se numeste asa pentru ca ne-a masurat si noua un osciorel in spatele capusoarelor ca sa vada daca suntem predispusi la sindrom-ul down si sa nu cumva sa avem vreo malformatie la inimioare si un bebelus avea 0.14 si celalalt bebelus 0.16 dupa masuratori eram bine, trebuia sa fie valoarea in jur de 0.26 ca sa ridice vre-o problema.
Te rog sa ma ti si pe mine la curent cu ce faci tu acolo sa nu cumva sa sar vre-o etapa....

12+ cu

Mergi la inceput