FIV Europa(51)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Acum cativa ani am fost la endocrinolos, tsh era 3 si in urma controlului mi-a zis ca am hipotiroidism si mi-a dat eutyrox 25. Am luat vreo cateva luni, apoi l-am oprit. Ulterior, am fost la alt endocrinolog si a zis ca tiroida arata bine . Tsh era in jur de 2. Abia la Viena mi-a zis ca e prea mare tsh 2.5 pt fiv, si am inceput eutyrox 50. Acum e sub 2, ultima data era 1.2

Dupa transferul de la fiv2, cand mi-a dat schema de tratament erau trecute la vitamine: elevit, pregnavit si femibion. A taiat femibionul, am intrebat de ce, pt ca eu femibion luam, si Monica a zis ca nu e bine de luat in combinatie cu Eutyroxul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Eu iau femibion si euthyrox 25 .
Balanta tu tot asa?

MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute(2 cu IA si una cu FIV)
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter+euthirox 25
O ultima incercare apr/mai 2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Da, eu iau L-thyroxin (25 mcg) si Femibion.

Mergi la inceput

Eu am intrerupt euthirox-ul azi, nu m-am simtit prea bine de cand am inceput Femibion si nu stiam de ce. O sa fac TSH peste cateva zile dar nu stiu daca il pot face sub tratam cu antibiotice si antiinflamatoare care il fac pt chist.

MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute(2 cu IA si una cu FIV)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada81lina spune:

Eu nu gasesc nici unul din medicamentele pt TSH. Voi de unde cumparati? Chiar nu se mai gaseste nicaieri in Ro, trebuie sa merg pana la unguri pt ele ?

Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Mi-am facut provizii din toamna, atunci cand se gasea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mada81lina

Eu nu gasesc nici unul din medicamentele pt TSH. Voi de unde cumparati? Chiar nu se mai gaseste nicaieri in Ro, trebuie sa merg pana la unguri pt ele ?

Ce doza iti trebuie? Imi voi repeta analiza TSH si daca iese buna iti trimit ce mi-a ramas in cutie(2 folii intregi = 50 comprimate). Sunt Eutyrox 25mcg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada81lina spune:

Sper, exact doza asta am nevoie.
Daca nu-ti mai trebuie, mi-ar fi de mare ajutor

Mergi la inceput

Inca nu am facut analiza sa vad cum e TSH-ul. Mai poti astepta? Daca e urgenta iti trimit doar o folie de 25 pastile si in 25 zile poate mai gasesti in alta parte.
Problema e ca sunt pe antibiotice si antiinflamatoare, nu pot face prea curand analiza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Citat:
citat din mesajul lui mada81lina

Ti-am trimis mesaj pe mess legat de euthyrox.

''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans

Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit(2007),1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational (2010), a 2-a sarcina obtinut natural - oprit din evolutie la 6 sapt (2011)

MTHFR A1298C heterozigot, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot,insulinorezistenta

Tratament: femibion 1/zi, acid folic 5mg/zi,magneB6 1/zi, aspenter 75mg/zi, Glucophage 1000mg,Clexane 2x0,4/zi

Mergi la inceput