Brumarei si craciunite nov-dec 2011 (1)BV. Altesa!
Raspunsuri - Pagina 18
dianalaura spune:
Buna fetelor!
Felicitari celor ce ati facut botezul, noi mai avem 2 saptamani jumate pana la botez, pe 12 februarie, cand implinim exact 2 luni.
Lia, , nu mai fi suparata! Lasa ca trece.
Mariucas, ce bine a crescut puiutul tau!
Si eu ma mir de Calin, creste vizibil, mai ales saptamana asta parca a explodat in crestere!
Arleza, asta cu vaccinul si pofta de mancare nu am stiut-o, dar din ce am retinut, cam toti copilasii ce au fost la vaccin au facut mofturi la mancare dupa aceea. Probabil asta o fi explicatia, a are vaccinul ceva inhibitori.
Lia73 spune:
fetele ce ati luat la nasii copilului?
prosp la mir, ceva?
nush ce se face si cum
poate povesteste cineva sa am si yo habar
dianalaura spune:
Lia, te-as ajuta cu mare drag, dar la noi nu sunt obiceiurile din sud. Nu se duce uleu la biserica, doar crijma aia, care poate fi orice prosopel in care sa il scoata pe copil din apa. Si nu se fac cadouri intre nasi-fini
bpaula spune:
Am ramas in urma.
Happy am vazut invitatiile...sunt dragute, la fel si marturiile. Bravo!
Lia noi le-am luat la nasi un o placa de ceramica pe care se pune pizza si se coace in cuptor. Mai avea si un cutit si un suport de inox pe care se scoate. Nu stiu care sunt traditiile, daca se dau cadouri sau nu, eu nu prea am facut cum se face..dar am vrut sa aiba ceva amintire. La primul copil am luat nasilor o rama foto din lemn cu vreo 4 lacasuri de pus poze si nasei un set de argint.
Nu mai stiu daca v-am lasat si aici pozele sau doar pe FB asa ca o sa las pozele de la botez si baita:
https://picasaweb.google.com/106883286244141611098/Botez_Bogdan_Andrei#
https://picasaweb.google.com/106883286244141611098/Baita_dupaBotez#
ALTESA spune:
buna seara fetele intram si noi ma greu asa ca suntem cei mai mici
ma duc sa va citesc din urma si revin sa va bombardez cu intrebari
multumesc ca m-ati trecut in titulu si ne mai primiti si pe noi aici.
hmmm vad ca vorbiti de botez ,il facem si noi pe 19 februarie
mami implinita de baby Rafael-Ioan
alinush19_85 spune:
Buna fetelor, felicitari celor care au avut botezul celor mici, sa le fie de bine crestinarea, sa le poarte noroc numele si sa simta ajutorul lui Doamne Doamne de fiecare data de cate ori au nevoie.
Celor care urmeaza, spor la pregatiri si petrecere frumoasa!
Noi il facem pe 25 febr, avem rezervata biserica, restaurantul (pe care il recomand cu multa caldura celor din jud. Neamt / imprejurimi), foto+video+dj. Acum ne uitam la invitatii si modele pt tort.
Paula e tare frumos puiul cel mic si a parut tare linistit la botez. Baietelul mai mare e tot al tau? Felicitari pt amandoi, sunt tare dulci. Caciulita aia haioasa de unde ati luat-o? as vrea sa iau si eu pt o prietena si mi-a placut la nebunie
Altesa, cum te simti? cum e acomodarea?
Pt mamicile care se confrunta cu colici si au rude in Italia, am inteles ca e un siropel f bun, Alginor gocce pediatriche se numeste....O prietena l-a folosit si a fost f multumita de el (ea si toate vecinele care l-au incercat )
Din pacate si noua ne dau batai de cap, afurisitii astia de colici doarme atat de agitat, mai ales cand e in patutul lui. Dupa ce il iau in patul nostru, se linisteste si doarme mai bine.
Voi le dati ceai anti colici? Al meu e hranit si cu san(inca o data, multumesc ca exista berea fara alcool), si cu lapte praf si nu stiu exact cum sa procedez.
In rest, a luat in greutate mai bine de un kg, vineri mergem la pediatra si vedem exact cat a crescut :) Azi am avut parte si de primul zambet treaz
Facem gimnastica in fiecare dimineata pe muzica si ii place tare mult.
De mucisori tot nu am scapat, vedem ce ne mai recomanda pediatra.
sa aveti o seara placuta si o noapte linistita!
ioana_iasi spune:
Buna seara fetelor si bebelusilor.
Lia nu fi trista ai sa vezi cu timpul o sa ia si aceea lipas de fier,ce tine de cadou noi l-eam oferit nasilor un ceas epocal de birou si o fantana care se baga in priza si se invate o bila colorata,ceva asa ca amintire.
Matei e bine s-a mai linistit in ceea ce priveste colici,e tare rau ca eu beau lapte si ma balonez cred ca si pe el la fel.Am facut vaccinul de 2 luni ce a mai plans mititelu de el ,slava domnului ca numai asta a fost si nu a facut febra sau sa se umfle.
Va doresc o seara buna si multa sanatate.Maine mergem la dermatologie ca nu am mai scapat de iritatia sau cosuletele de pe fata.Noapte buna
alinush19_85 spune:
Neata fetelor, O pt mamici si sau pt pitici.
Stefanut al meu a stat treaz azi-noapte vreo 3 ore, cu dureri de burtica si suparare mare cu ocazia asta ne-am bucurat si noi de privelistea de iarna, de zapada asternuta si nederanjata de pe sosea Nu stiu ce vede el mititelul acum, dar il duceam la geam si se uita linistit pt cateva secunde afara, dupa care se uita curios la mine, imi venea sa il mananc de scump ce e, cra-cra
luny spune:
salutari si de la mine!
noi suntem binisor, agitati mare toata ziua cu 2 copii mici in casa, creierul facut panglica, dar mergem inainte! Bogdan creste frumos, papa, doarme, e un cumintel delicios, l-as pupa toata ziua! Matei, e o vorba si un cantec continuu, scoate tot felul de perle, ne luptam ptr suprematie in casa cu el, dar e dulce!
maine mergem la primul control pediatric, sper sa fie toate bune!
Lia, off.. imi pare rau de problemute, dar sigur se rezolva..
Alina, de obicei, ceaiul nu este recomandat indiferent ce lapte primeste copilul.. poate impiedica absorbtia Fe in organism si dilata stomacul inutil, fara a oferi niciun aport.. dar sunt pareri impartite.. eu nu le-am dat deloc, nimic, pana la 6 luni, in afara de lapte!
Iubirile mele Matei Cristiansi Bogdan Gabriel
Life is to precious to worry about stupid Shit!
alinush19_85 spune:
ms mult Luny, i-am dat intr-o singura zi ceai, la indemnurile mai multor persoane (nu stiam ce sa mai fac ca sa nu il mai doara burtica), dar am renuntat. Am inceput sa il beau eu, poate il ajuta astfel cand il alaptez.
Nu stiu cum va descurcati voi, mamicile cu inca un copil acasa, sunteti eroine, sincer...Noi voiam sa il facem repede (max 2 ani) si pe al doilea, dar amanam pt vreo 4-5 ani. Am momente in care o iau razna doar cu unul, daraminte sa mai fie inca unul care sa aiba si el nevoie de atentie, iubire si mancare. Asa ca, jos palaria!