Brumarei si craciunite nov-dec 2011 (1)BV. Altesa!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Rania, Gabriel suge cam in 20 min dar nu vrea decat un san de fiecare data. E si lacom... In schimb cu copilul cel mare ajungeam si la o ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tia_Mia spune:

eu o tin de la 5 minute pana la maxim 20 minute si mananca cel mai bine din sanul drept, cel stang ar trebuie sa o pacalesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rania_s spune:

Va multumesc .Mie mi se pare ca sta putin la san,5 minute rar cans sta 10.Cere cam la 2 ore jumate maxim 3,de crescut creste...dar chiar se satura in 5 minute?laptic am

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anita_a spune:

tia, tonia - si noi am avut o perioada cu reprize de plans seara dupa baie, cam pe la 5-7 saptamani. la baita era cuminte, apoi incepea sa se agite si enerveze cand o imbracam. urla de nervi , nu voia sa manance, urla la san... o linisteam in camera, cu becu stins, liniste, o puneam pe pipt si ma plimbam cu ea prin camera si ii cantam incet. cam in jumatate de ora adormea.. pentru vreo 10-20 de minute dupa care nu mai avea nervi, manca linistita si apoi dormea de tot. eu i-am decalat si ora de baie de la 8-9 seara pe la 7-8 seara... apoi s-a linistit. nu stiu daca din cauza orei sau pur si simplu a trecut perioada de nervi.
daca vrem sa ii invatam sa doarma singuri, cat mai repede... citisem pe ceva site ca pe la 5 saptamani, sa pui bebele in patut cand e pe punctul de a adormi, dar nu e tocmai adormit, ca sa adoarma singur.

rania, exact asa si fetita mea... incerc mult sa o fac sa doarma si nu reusesc. am incercat si in camera ei, si in sufragerie, si in patut, si in leagan...nu merge deloc. doar in brate doarme.

ea sta la san catedata si 40 de min, alteori in 5-10 min termina. eu i-am facut si proba cantarului si mananca aprox la fel si cand sta 10 min si cand sta jumatate de ceas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Multumesc pentru raspuns, anita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_mammy spune:

Olaaa fetelor si multumesc de sustinere!

Lucrul manual merge bine si daca doriti puteti vedea aici https://picasaweb.google.com/107499876858243416540/InvitatiiSiMarturiiPentruBotez#
Invitatiile sunt de mai multe culori, marturiile sunt de 2 feluri - carucioare si babetzele- carora le-am lipit foaie magnetica, pentru a putea deveni magneti de frigider . Acum sunt la capitolul cutiute pentru marturii, cand vor fi gata voi posta foto cu ele, dar si cu textul din invitatii.
Tortul deasemenea va fi in forma de carucior ( am o cofetarie langa mine care realizeaza super torturi si sunt si foarte gustoase- am avut si la cununia civila)

Anita scumpica foc Laura Carmen! ii pup ochisorii ei frumosi
Dianalaura foarte frumoase si invitatiile tale, ca si textul dealtfel!!!

Eu nu pot sa vorbesc despre tinutul si adormitul la san, pentru ca al meu maimutel n-a vrut tzitzi si am ramas si fara lapte in scurt timp. Acum ne hranim exclusiv cu lapte praf, dar noaptea doarme de la 12.00 la 8.00 dimi, fara intrerupere, ziua are perioade lungi de veghe si adunat mai doarme vreo 3 ore maxim. Insa, seara, dupa baita si papica il mai giugiulesc un pic si hopa la el in patutz...mai admira ursuletii din carusel, ne mai cearta ca nu mai vb cu el, dar intr-un final adoarme...ideea este ca nu il adorm in brate (doar taica-su mai face asta cateodata)...
Fetelor va merg la bebe, ca ii e foame si ne aud vecinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Bogdan suge destul de putin ca si timp la san in ultima vreme. Dar cat timp umple scutecele si creste inseamna ca suge eficient chiar daca putin.

Ieri am facut si noi vaccinul. L-a cam agitat pe seara si nu ne-a dormit de la 5 la 12 deloc. A si plans mai mult. El oricum seara e mai putin somnoros. Noaptea se trezeste cam la 2 ore, rar cand sunt 3.
Bilantul la 2 luni e 5350 kg si 61 cm. A crescut 7 cm luna asta. La inima nu pare sa se mai auda nimic.

Happy n-am reusit sa vad pozele. Sunt publice? Si la noi a fost tare apreciat tortul in forma de carucior. Am vrut eu neaparat sa fie in ton cu invitatiile. Toti s-au amuzat ca in sala era facut cu rosu si alb si la fel botoseii rosii....dar ma stiu ca e culoarea mea preferata, plus ca imi place cum le sta la baieti imbracati in rosu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_mammy spune:

Paula, am facut setarile necesare, nu am fost atenta si intr-adevar nu erau publice ...
Baiat mare Bogdanelmaraiala cica e normala dupa vaccin...ia-i administrat ceva preventiv?
Vedem si noi foto de la botez? sau poate pe FB?
Si mie imi place culoarea rosu, drept pt care si caruciorul lui este rosu, si scaunul de masina, landoul implicit...dar tati a vrut neaparat sa facem si ceva mai...barbatesc ( d.asta am mers pe marturii albastre)...
Va pupacesc pe toate si pe bebelusii vostri!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

O sa pun si pozele de la botez dar nu am ajuns sa le incarca inca nicaieri.

Si astazi e marait Bogdan...uffff..macar nu mi-a facut febra.

happy tot mi pot sa vad cu linkul de mai sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_iasi spune:

Buna seara fetelor...Felicitari pentru botezurile facute si scuces celor care urmeaza sa increstineze pruncusori.
Noi slava lui dumnezeu suntem bine avem 1 luna si sjumatate si matei are 6.200kg si 57cm.
Fontanela merge spre bine se inchide,ii dau la recomandarea doc pediatru 3 pic de vigantol si calciu 5 ml10 zile pe luna.
De colici am ameliorat bine durerea cu Infancol.
Acum are o usoara dermatita care speram sa scapam de ea in timp.
Acum ca e sezonul mai rece facem baie la bebelus la doua zile ulei de corp nu mai folosesc am observat ca face o piele foarte fina si catifelata de la uleiul de masline si de la uleiu care i-l foloseam inainte era bun dar prea mult parfum cred.
Vaccinu noi o sa-l facem cel cu schema obisnuita,la Teo a mers bine,acum depinde de fiecare copil in parte.
O seara buna in continuare,crestere usoara si multa sanatate.Va pupam

Mergi la inceput