Pufi de 2010 (56) - LMA Anastasia!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

La multi ani Dragos!

_

Bea, mami fericita de doi baieti superbi:
Ivan Matei (14.01.2010)
si Adam Eduard (14.11.2011)

Asteptand cel mai frumos in formula completa!

Doamne ajuta sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

a trecut si prima zi de munca...destul de lejer...doar ca am observat ca am cam uitat multe...sper cu timpul sa imi aduc aminte

colegii vechi tot la fe..atmosfera super..avem si colegi noi...sper sa fie totul ok si pe viitor

dar acum sunt rupta de oboseala...s-a dus tati sa il culce pe Dragos..si eu cred ca ma bag la somn...

o seara linistita sa aveti

-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

seara buna...

Dece si eu m-am intristat la prima tunsoarea a lui David (cu masina de tuns, deci aproape zero) dar a crescut repede si clar nu o sa-l mai iau niciodata atat de scurt. Lasa-i carliontii sa creasca iar daca iti place mai mult asa... se poarta. N-am fost in niciodata in Turcia dar am auzit numai cuvinte de lauda.... aaa.. si ti-am vazut pozele gazela de gazela..

Evyme mi se pare ok ideea prietenei tale. In fond cine nu ar vrea asa ceva pt copilul lui?

Mire Marutza curajoasa. Priveste partea buna a lucrurilor... bine ca nu au parapanta in AFI.

Plateea, Lorex stati pe aproape

Dastefa sa treceti usor peste perioada asta fara tati. Sanatate Mirunei!

Azi m-am chinuit vreo 3 ore sa incarc niste poze pe site-ul F.l.a.n.c.o. E super oferta: 0,24 lei/buc. Am de dat cam 50 de lei pe 200 de poze. De cand am pierdut un stick de memorie cu o droaie de poze de cand era David mic m-am lecuit. Am reusit sa recuperez cateva de pe la prieteni, de pe tel mobil ....Astea pe hartie sunt sigure (Doamne fereste de vreun incendiu!)...

P.S am pus poze cu "bobul"... pt cine vrea sa se inspire

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

nyny, super bobul, sa ii fie de bine tunsoarea Marutzei! doar ca mi-am imaginat ca bobul e mai scurt, asa ca un ceaunel in cap... sau bobii sunt de mai multe feluri?!

vreau sa ma laud cu al meu Kay, lecturistul! a sprijinit 2 carti de perete, a lasat ceva spatiu intre ele, cat sa le poata deschide pe amandoua, si cu 2 maini intorcea foile la ambele carti in acelasi timp! ma intreb daca si lectura e la fel - 2 pagini odata? asta da tehnica de lectura rapida!!! (tre sa invat de la el, ca de cand sunt in concediu am citit foarte putine carti, cum ma vede cu vreo carte in maina, cum mi-o insfaca din maini si o arunca pe jos... si-mi pune in maini o carte de-a lui...)

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

nyny, super bobul, sa ii fie de bine tunsoarea Marutzei! doar ca mi-am imaginat ca bobul e mai scurt, asa ca un ceaunel in cap... sau bobii sunt de mai multe feluri?!

vreau sa ma laud cu al meu Kay, lecturistul! a sprijinit 2 carti de perete, a lasat ceva spatiu intre ele, cat sa le poata deschide pe amandoua, si cu 2 maini intorcea foile la ambele carti in acelasi timp! ma intreb daca si lectura e la fel - 2 pagini odata? asta da tehnica de lectura rapida!!! (tre sa invat de la el, ca de cand sunt in concediu am citit foarte putine carti, cum ma vede cu vreo carte in maina, cum mi-o insfaca din maini si o arunca pe jos... si-mi pune in maini o carte de-a lui...)

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mai.. nu stiu, mie coafeza asa mi-a spus. Banuiesc ca e si asta pe capararii: bobul lung- pana pe la umeri, bob scurt- adica foarte scurt la spate iar in fata cu coltz cam pana pe la barbie ... si bob mediu ca al Marutzei mele, nici asa, nici asa..

He he.. ce mai baiat studios ai, nu pierde vremea deloc..

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

La multi Ani Maia Teodora!

_

Bea, mami fericita de doi baieti superbi:
Ivan Matei (14.01.2010)
si Adam Eduard (14.11.2011)

Asteptand cel mai frumos in formula completa!

Doamne ajuta sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Neata1
inca 4 zile si imi face baiatul 2 ani................

sincer nici nu am timp sa ma gandesc ce si cum......doar raman cu un zambet pe buze cand vad cum creste...cum ne iubeste..cum il iubi pe fra-su si cate stie.......e super ok si Da invata tot ce vede de la noi ...e modelul nostru e "noi in oglinda"....m-a surprins placut sa aud intr-o buna zi caum ragaie si zice pardon, fara sa ii fi cerut cieve vreodata asa ceva, doar asa auzindu-ma pe mine....
sau cum i=am zis odata cum sa ceara apa:Te rog frumos sa imi dai apa...si dupa ce ii dau zice multumesc frumos.....
sau asa cere orice altceva......
sau cum vine si ma strange in brate din senin,....cum il pupa dew 1000 de ori pe Adam intr-o zi.......

pertotal...a fost si este greu, dar rasplata e pe masura..........

sambata ii tin ziua si nu stiu cum va iesi vom fi noi familionul va fi pizza tort si suc si nu stiu mai ce........ramane de vazut...........

momentan e fara pampers..nu stiu de ce intr0o vreme se ascundea cu sau fara pampers sa faca kk apoi iese si cauta bilul sa se puna pe el dar deja facuse./.....
zice cand trebuie pipi kk dar este cand face pe el deja i-am ;luat chilotei......
poate poate renunta usor la ei...........ca se tot irita a putza de la ei deja..nu stiu ce au fc si cu happy de l-au stricat nu mai e ce a fost..

La adam deja folosim nr 3........

mai pun poze....dar numai dupa ziua lui ca nu am timp niici sa mor.......
singura cu doi.azi va fi zi lunga............sotl sta ore suplimentare si aduce si lemne deci va fi long dayyyyyyyyyyyy

iesim zilnic si cam atat......

asteptam sa mergem la vaccinul de doua luni......

pupam toti pufii sarbatoriti!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Beaaa...ce frumos povestesti tu acolooo...m-a luat romantismul..
Bravo mami!

Si bobitza zice "mec" la multumesc si totea zice apoi "cu patzele" (cu placere) :)))
Turuie si canta toata ziua, nu-i tace deloc gura.

Alexa, vad ca ai inceput serviciul. Sa-ti fie de bine. Pana la urma cum se incepe legal? In ziua cand copilul implineste 2 ani sau a doua zi?

Dastefa, sanatate Mirunei.

Nyny, ce amuzanta ai fost cu parapanta :)))
Sa-ti fie de bine bobul!

Decenuela, eu am fost in Turcia de 2 ori. Am fost f multumita si cred ca o sa mergem si noi anul asta cu bobitza.
Raportul pret/calitate nu-lmai regasesti inalte tari. N-o spun numai eu. Acum..na, am auzit si patiti..de aceea trebuie sa mergi pe mana cuiva care a mai fost.

Am fost prima data in 2006 cu masina pana in Kusadasi cu inca un cuplu drag noua.A fost super fain. Nu ne-am oprit pana in turcia. Eh...vremuri de-ale tineretii..Am stat in Kusadashi la hotel Polat beach de 4 stele. Atunci am dat 245 euro cu demipensiune.Mancam pe saturate. A fost f fain ca mergeam in fiecare zi sa vizitam cate ceva: efesul, casa Sfintei Marii de pe muntele cu maslini, Troia, Artemis si tot felul de temple. Fabrica de haine de piele de unde musai tre sa cumperi altfel nu scapi de ei si intr-o zi am mers la scufundari. Si intr-o alta zi, de dimineatza pana seara am stat in aquaparcul Adaland unde poti inota cu delfinii daca vrei.Ce mai...a fost mult timp pe primul loc in topul excursiilor, anul trecut a fost detronata de Londra
E frumos in Kusadasi, mai frumos decat in Antalya!

Dar sa te interesezi ca erau doua tipuri de plaje, una era pietroasa.
Vezi ce fel de plaja are hotelul.

in 2008 am fost in antalya la all-inclusive si am stat ca in "tzarc"..ne-am plictisit..am mai iesit noi dar in afara de shoping nu am avut ce face altceva. bine, acum cu copil mic e ideal sa stai la ll-inclusive, cred..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Ce taree!!! Eu nu m-am gandit niciodata sa fac asa!
Nici eu nu pot sa citesc ca vine bobitza si-mi ia cartea din mana sa "chie" ea pe carte...bineinteles ca nu o las!

Mergi la inceput

Acestea fiind spuse ma retrag.
Trebuie sa mnai cumpar una alta ca maine plecam la munte.

Cand ma intorc o sa va pun filmulete sa vedeti ce frumos canta bobitzuca mea!

Mergi la inceput