Pufi de 2010 (56) - LMA Anastasia!
Raspunsuri - Pagina 14
decenuela spune:
neatza fetili....haideti repede la o cafea fierbinte...
nici n-am mai intrat ieri....c-am av zic eu o zi de kk...pe langa faptul caam iesit la cofetaria de unde am luat tortul sa luam unul identic ca si umplutura pt uz casnic...n-am gasit si-am luat praji+ de la alta tort cu fructe de padure...aka tona de dulce in casa
vine ora de culcare...jiji pauza nici cu binisorul nici cu nik....deci iar n-a dormit de pranz...spre seara am iesit in mall pt a completa meniul de porcarii si am luat kfs...
apoi la baie...l-am tuns pe jiji...asa in mare......doamne ce prostie am facut...e asa schimbat jiji meu....acu seamana a baietel...s-a dus bebelushul meu
si pt ca sar de la una la alta...poate ati fost sau oate ati auzit puteti recomanda ceva din kusadasi, turcia? ma bate gandul pt o vacanta ( daca platesti pana in aprilie ai reducere 15-20%) nu stiu daca o saajungem dar ma apucasera cautarile iar de bulgaria mi s-a luat.
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
decenuela spune:
evemy...mi se pare ok ce vrea prietena ta insa pare putin complicat. cred ca trebuie definit f bine daca e prg de scoala / gradi sau sunt activitati extracurriculare. daca sunt extra....sigur am mai auzit in bucuresti.daca e bg si scoala stiu ca trebuie in primul rand sa aiba studii de specialitate, pt fiecare in parte si dotari materiale specifice. e un prooiect indraznet....si vb ruxitei....tre sa stuzdieze f bine contraoferta si chiar ceea ce vrea aprofundat....pt ca de multe ori , de cele mai multe ori nu e suficienta doar ideea.
ale ...multa bafta la munca....
mire...da mami..tre sa fii mai relaxata...acu daca ma gandesc la toboganul ala...desi l-am vz o data...n-are cum sa cada, sa zici ca poate cadea peste margini..insa da, a av curaj tati....sau de nevoie ...o fi vrut mara....si...
sa inteleg ca ai fost o doamna 2-3 ore????? ce viatza pe unii
gata...desi am incercat in we sa uit ca azi e luni si tre sa intru in macel...din nfericire ziua de luni a venit...asa ca incep...rutina...nervii...si...dieta????
va pup...am o ora la dispozitie...sa fac shmotru, papa si sa ma si imbrac...
sa aveti o zi frumoasa
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
simplicity spune:
Buna dimineata ,
Decenuela multumim de cafelutza , l-ai tuns pe jijiiii , sa ii fie de bine tunsoarea(sunt sigura ca tot un baietel scump e )
Alexa servici usor, sa ai o zi linistita
Mirela ce imi place poza ta de la avatar (mie imi plac fluturii mult )
Am vrut sa o intreb ceva pe Sorina , dar nu imi aduc aminte
Fetita mea e treaza de la 5
O zi linistita sa aveti
Simply,mami de Ariana
"Un copil iubit de parintii sai si care se simte pe teren stabil zambeste, rade , e fericit . "
Ruxita spune:
Neatza!
dece ms de coffe! si why, why??? l-ati tuns??? ce ti-a venit?
mire, si cine a prins-o pe Mara? s-a gasit un tanar ad-hoc pe-acolo?
sa va zic si ideea mea!
sa transform cat mai multe terenuri in paragina in locuri de joaca pt copii si terenuri de fotbal/baschet/volei pt "tineri"... pe raza noastra de domiciliu am identificat vreo 3 astfel de terenuri pline de gunoaie, dar probabil sunt in proprietate privata spre vanzare sau cu un statut indecis... si daca ar fi sa tratez cu proprietarii nu se stie pentru cat timp imi pot pune la dispozitie terenul si probabil ar vrea si o plata lunara... sau cei mai multi ar prefera acel petic de teren transformat in parcare... or eu vad in loc de parcari ticsite cu masini de neam prost un spatiu de joaca pt copii, o alee cu niste bancute, un tobogan, o pista de alergat... vad asa ceva in zonele mai curate ale orasului si mai centrale... cartierele mai periferice
sunt evitate cu desavarsire de ong-isti... si pt ca ar fi o initiativa non-profit, cred ca ar trebui sa apelez la donatii sau sponsorizari... sau ar trebui sa functioneze parteneriatele public-privat...
Nu mi se pare integral o idee onesta sa faci bani din joaca copiilor...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
ana_g spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ruxita Neatza! dece ms de coffe! si why, why??? l-ati tuns??? ce ti-a venit? mire, si cine a prins-o pe Mara? s-a gasit un tanar ad-hoc pe-acolo? sa va zic si ideea mea! sa transform cat mai multe terenuri in paragina in locuri de joaca pt copii si terenuri de fotbal/baschet/volei pt "tineri"... pe raza noastra de domiciliu am identificat vreo 3 astfel de terenuri pline de gunoaie, dar probabil sunt in proprietate privata spre vanzare sau cu un statut indecis... si daca ar fi sa tratez cu proprietarii nu se stie pentru cat timp imi pot pune la dispozitie terenul si probabil ar vrea si o plata lunara... sau cei mai multi ar prefera acel petic de teren transformat in parcare... or eu vad in loc de parcari ticsite cu masini de neam prost un spatiu de joaca pt copii, o alee cu niste bancute, un tobogan, o pista de alergat... vad asa ceva in zonele mai curate ale orasului si mai centrale... cartierele mai periferice sunt evitate cu desavarsire de ong-isti... si pt ca ar fi o initiativa non-profit, cred ca ar trebui sa apelez la donatii sau sponsorizari... sau ar trebui sa functioneze parteneriatele public-privat... Nu mi se pare integral o idee onesta sa faci bani din joaca copiilor... -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
dupa cum bine ai zis, dat fiind ca nu e ceva din care sa iasa bani....daca ai sti cate proiecte de genu asta, mai ales cu rezolvarea spatiilor reziduale, nu sunt pe hartie la noi in facultate.....dar hartia suporta orice....si e o chestie pe care nu o inteleg....toate locurile de joaca sunt la fel! tip! acelasi mobilier, acelasi mod de rezolvare a spatiului....te limiteaza pana la urma....n-am acum timp, dar o sa va dau un link la niste altfel de locuri de joaca, si tare am impresia ca au costat si mai putin...
_
mama lui Stefan, pui scump si 9+ piersicuta cu coditze
ana_g spune:
http://www.landezine.com/index.php/category/by-typology/playground/
_
mama lui Stefan, pui scump si 9+ piersicuta cu coditze
Ruxita spune:
ana, voi faceti si estimari de costuri per obiectiv? cat costa un loc de joaca (de la cel mai simplu la mediu) si un teren de baschet? (de la cel mai ieftin la mediu)...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
tomaca spune:
Buna tuturor,
La multi ani pufilor care au facut deja 2 ani! Ce mari sunteti!
Arthur
Dragos
Maia Teodora
Mari, fortzosi si papaciosi sa fiti
tomaca spune:
LA MULTI ANI si Onelelor si Ioneilor !
mai tarziu dar merge si astazi o cinste.
Mara Ioana de Miremia
Daria Ioana de Ayanna
Yannis Andrei de Al3csa
Dionisios-Ionas de Vi4i
Ioana-Cristina de Mandruta
Alexandru Ioan de Livia
Yannis - de Alexutzzza
lorex spune:
Loredana, Evyme, multumesc pentru sugestii
Evyme, mie imi suna f bine ideea voastra de afaceri...poate n-ar fi trebuit s-o expui pe un forum public ca sa nu v-o fure cineva
Eu mi-as duce copilul la un astfel de centru insa imi dau sema cata munca si cate responsabilitati se cere/cer.
Ma gandeam aseara..asa intr-o pasa...ca mi-am gasit si eu sa lipsesc de pe forum tocmai in lunile aniversare pufuletiene!
..si mi-am promis ca pana pe 1 martie sa incerc sa intru in fiecare zi..