Pufi de 2010 (56) - LMA Anastasia!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

te-ai intors sau inca nu? unde sunt filmele cu bobitzuca?

distractia faina la munte! daca ai timp ne dai detalii de calatorie? mergeti cu copilul?

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

azi am fost la gradi sa vorbesc cu directoarea si sa iau fisa de inscriere... seara i-am zis lui Kay "tzumpi, mergi la gradi!" si in acel moment am simtit un spasm in burta de panica... si cand ma gandesc imi vine sa plang

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

azi am fost la gradi sa vorbesc cu directoarea si sa iau fisa de inscriere... seara i-am zis lui Kay "tzumpi, mergi la gradi!" si in acel moment am simtit un spasm in burta de panica... si cand ma gandesc imi vine sa plang

Curaj! Sigur ii va placea f tare, iar tu vei sta linistita la job.

Oua de prepelita putem sa le dam micutilor?
Mara a mancat deja vreo 2.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza

haideti la

scriu de la servici rapid ca vad ca nu a dat nimeni cafeaua

ajung seara acasa si nu mai am timp de nimic...poate prin we sa recuperez..

va urez o zi frumoasa

-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:

_

da, ouale de prepelita sunt mai dietetice, au mai putin colesterol si mai multi nutrienti...

Mergi la inceput

apropo de job, seful meu l-a intrebat pe colegul meu (sotul) cand vin la servici ca ma asteapta multa treaba (sa testez o aplicatie pe care am gandit-o eu la origini si tot dezvolta la ea si eu tre sa ma dau cu parerea)... si ieri gasisem un job perfect pt mine... in alta parte...

si daca voi avea nevoie de zile libere... si plecat mai repede de la servici... si altele... cum sa fac asta la un job nou? nu prea poti..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:

Citat:

_

Eu i-am dat oua de prepelita. Cam 4-6 mananca. Nu regulat, noi cumparam cam 1 data pe luna, poate si mai rar. Ocazional.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:

apropo de job, seful meu l-a intrebat pe colegul meu (sotul) cand vin la servici ca ma asteapta multa treaba (sa testez o aplicatie pe care am gandit-o eu la origini si tot dezvolta la ea si eu tre sa ma dau cu parerea)... si ieri gasisem un job perfect pt mine... in alta parte...

si daca voi avea nevoie de zile libere... si plecat mai repede de la servici... si altele... cum sa fac asta la un job nou? nu prea poti..

O sa iti placa la serviciu. Mai faci si mai gandesti si altele decat copil. Vei fi mai motivata si vei simti/trai orele cu copilul mai intens.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Buna fetelor!

Sa va povestesc ceva ce m-a impresionat. Azi in parc, o puneam pe Mara in carut iar un baietel de vreo 9 ani statea pe o banca si tot imi flutura un colt de ziar pe care scrisese "de vanzare". N-am inteles ce vrea, mai sta putin iar imi flutura ziarul. Pana la urma ma prind si il intreb ce are de vanzare. El, foarte hotarat imi arata niste masinute pe care le asezase frumos pe ziar si imi zice ca le vinde pt a-si cumpara un acvariu, ca a strans deja 120 de ron dar ca nu ii ajung.
Initial i-am zis ca daca aveam baietel ii cumparam si eu o masinuta, el incearac sa ma convinga ca poate o sa se joace si ea, dar am plecat. Evident ca m-a impresionat maxim, asa ca m-am intors si am cumparat o masinuta. Bunica ii spune razand, gata ..plecam acasa, ai promis ca daca vinzi o masinuta mergem. El aproba si imi spune ca maine se duce in Herastrau, sigur va avea mult noroc acolo.
Mi s-a parut foarte tare, nu era deloc trist ca-si vinde masinutele, era foarte hotarat sa stranga bani pt acvariu. Mi-ar placea ca la momentul potrivit, sa stiu si eu sa o responsabilizez pe Mara in felul asta.

_

Mergi la inceput

Citat:

Buna fetelor!

Sa va povestesc ceva ce m-a impresionat. Azi in parc, o puneam pe Mara in carut iar un baietel de vreo 9 ani statea pe o banca si tot imi flutura un colt de ziar pe care scrisese "de vanzare". N-am inteles ce vrea, mai sta putin iar imi flutura ziarul. Pana la urma ma prind si il intreb ce are de vanzare. El, foarte hotarat imi arata niste masinute pe care le asezase frumos pe ziar si imi zice ca le vinde pt a-si cumpara un acvariu, ca a strans deja 120 de ron dar ca nu ii ajung.
Initial i-am zis ca daca aveam baietel ii cumparam si eu o masinuta, el incearac sa ma convinga ca poate o sa se joace si ea, dar am plecat. Evident ca m-a impresionat maxim, asa ca m-am intors si am cumparat o masinuta. Bunica ii spune razand, gata ..plecam acasa, ai promis ca daca vinzi o masinuta mergem. El aproba si imi spune ca maine se duce in Herastrau, sigur va avea mult noroc acolo.
Mi s-a parut foarte tare, nu era deloc trist ca-si vinde masinutele, era foarte hotarat sa stranga bani pt acvariu. Mi-ar placea ca la momentul potrivit, sa stiu si eu sa o responsabilizez pe Mara in felul asta.

_

da, impresionant... dar poate se plictisise de masinute? clar vroia ceva nou - un acvariu... frumos din partea adultilor sa-l ajute sa-si realizeze visul indirect! adica nu cumparandu-i ce vrea de-a gata, ci ajutandu-l sa-si implineasca el de unul singur visul...

Mergi la inceput