Pufi de 2010 (56) - LMA Anastasia!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

si am zis ca ma mai laud cu matracucul meu ca de sapt viitoare schimbam placa...

ieri s-a chinuit destul de mult sa ridice bidonul de 7 l de apa ... putea sa-l miste de colo colo, dar nu-l putea ridica ... si se enerva si plangea de ti se rupea inima de mila lui...

si la baie... isi ia singur furtunul de dus in maini si isi toarna peste fatza si par... se stramba, se vede treaba ca nu-i place dar continua cu dushul... ca un om mare!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

La multi ani Anastasia, pui frumos!
Sa cresti mare, sanatoasa si norocoasa!

Dana nu ne mai povestiti nimic despre voi? Cum merge cu masterul, mica vorbareata ce face?

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

La Multi Ani, Anastasia!
Sa fii sanatoasa, norocoasa, si sa-ti bucuri totdeauna parintii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza

haideti la

noi suntem ok...Dragos merge la cresa...dimineatza sunt probleme ca nu vrea sa se desparta de noi dar acolo e ok

o zi frumoasa sa aveti

-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

LA MULTI ANI ANASTASIA!

sa fii mereu sanatoasa si inteleapta si o bucurie pentru parinti!

Mergi la inceput

neata, fetelor...
am observat ca mai toate sunteti la servici, din moment ce bate vantul pe-aici...

va doresc tuturor readaptare usoara la servici colegi binevoitori si sefi ingaduitori. iar pufilor sanatate si liniste si adaptare usoara la gradi sau cu bunicii sau bonele.

ma gandesc mai mereu la voi toate, desi uneori nu reusesc sa intru macar sa va salut. aveti grija de voi, de pufi si de familiile voastre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Neatza fetelor!

Plateea cred ca suntem mai multe fete acasa decat la job, doar ca sunt prinse cu altele probabil. Bbto ce mai face?

Ce soare frumos este afara!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

La Multi Ani Anastasia! Sa cresti frumoasa si sanatoasa si poate mami intra sa ne zica ce faci de ziua ta!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Neatza fetelor!

Plateea cred ca suntem mai multe fete acasa decat la job, doar ca sunt prinse cu altele probabil. Bbto ce mai face?

Ce soare frumos este afara!

pai, daca sunteti acasa.. n-aveti nici o scuza.. sa somati de pe DC

bbTo e super. creste incet, dar sigur...
acum are niste muci dar nimic de speriat. in rest... e vesel, se joaca, danseaza, face "boti" (roboti) din cuburi, ii place sa stea la volan la "sina aba" (masina alba) a lui bicu (ca numai acolo are voie, in parcare), iese la plimbare si ii place sa caste gura peste tot si sa urce si sa coboare scarile la toate magazinele. se fereste de caca de catel de pe iarba...
ii plac la nebunie povestile punguta cu 2 bani, scufita rosie si alba ca zapada, capra cu trei iezi. il pune pe bicu sa i le spuna de zeci de ori, apoi il prind cum povesteste singur si le da indicatii la iezi "nime usa chide" (sa nu deschida usa la nimeni).
e un scump si jumatate. e dulce, cuminte, ma inteleg cu el de minune, ne iubim pana la cer si inapoi. si vorbeste, frateeee... de imi face capul calendar. nu am voie sa discut nimic cu barbatul ca el striga din ce in ce mai tare pana tacem noi si il ascultam pe el.
in fine... cam ce fac toti pufii.. nimic iesit din comun.

pupicei si spor la treaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza fetili!

LA MULTI ANI ANASTASIA! SA CRESTI MARE SI SA-TI BUCURI PARINTII CARE TE IUBESC.

sa aveti o zi frumoasa...

eu am asa o perioada nu f roz...dar sper sa treaca..

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput