Pufi de 2010 (56) - LMA Anastasia!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Si sa revin cu cateva completari referitoare la ideea prietenei mele. Deocamdata totul este numai in capul ei, ar vrea sa stie daca se emrita sa incerce sa faca ceva in acest sens... Ar vrea sa faca o combinatie intre scoala, gradinita,ateliere de creatie,afterschool si step by step, mers la targuri,expozitii ptr copii, gen gaudeamus cu cercul de lectura, la sala palatului ptr partea artistica, concursuri; spre exemplu : la cursul de lectura,sa-i invete sa citeasca,sa-i invete sa inteleaga ce citesc, sa aiba conversatii despre ce au citit chiar daca e punguta cu doi bani. sa puna intrebari, sa se gandeasca la raspunsuri. Proiectul e indraznet, se vrea a fi altceva, vrea sa apeleze la fonduri europene pt treaba asta, ea e studenta la Ase si ar vrea sa faca asta impreuna cu alti studenti/absolventi de la litere, arte, informatica...

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

In asteptarea Mosului...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

La multi ani Dragos !

Sa ai parte de tot binele din lume

Mirela si eu cred ca i-as fi spus la tati de Ariana vreo 2 , desi uneori am impresia ca ei (copii) se accidenteaza din prostie , ca unde e mai periculos(si ne sta noua inima in loc) parca sunt mult mai atenti si grijulii

Simply,mami de Ariana

"Un copil iubit de parintii sai si care se simte pe teren stabil zambeste, rade , e fericit . "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

LA MULTI ANI DRAGOS !!!

Sanatate multa (mai ales acum cu gradi) si numai bucurii !

Alexandra iti doresc sa fie cat mai usoara intoarcerea la servici.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

La multi ani Dragos !

Sa ai parte de tot binele din lume

Mirela si eu cred ca i-as fi spus la tati de Ariana vreo 2 , desi uneori am impresia ca ei (copii) se accidenteaza din prostie , ca unde e mai periculos(si ne sta noua inima in loc) parca sunt mult mai atenti si grijulii

Simply,mami de Ariana

"Un copil iubit de parintii sai si care se simte pe teren stabil zambeste, rade , e fericit . "

sa zic si eu vo doua despre tati? Kay a cazut de pe scaunul din bucatarie de vreo 2 ori, o data s-a lovit la frunte si a ramas si cu o vanataie in obraz... eu cand sunt cu el sunt cu o maina pe mainerul cratitei si cu alta pe copil, taica-su e cu curul intors la copil si motiveaza ca nu e atent copilul!!! de asta nici n-am incredere sa-l las cu taica-su pe-afara... dar nici el nu e dornic de plimbari cu fiu-su in aer liber... cica ii este frica!!!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui evyme

Si sa revin cu cateva completari referitoare la ideea prietenei mele. Deocamdata totul este numai in capul ei, ar vrea sa stie daca se emrita sa incerce sa faca ceva in acest sens... Ar vrea sa faca o combinatie intre scoala, gradinita,ateliere de creatie,afterschool si step by step, mers la targuri,expozitii ptr copii, gen gaudeamus cu cercul de lectura, la sala palatului ptr partea artistica, concursuri; spre exemplu : la cursul de lectura,sa-i invete sa citeasca,sa-i invete sa inteleaga ce citesc, sa aiba conversatii despre ce au citit chiar daca e punguta cu doi bani. sa puna intrebari, sa se gandeasca la raspunsuri. Proiectul e indraznet, se vrea a fi altceva, vrea sa apeleze la fonduri europene pt treaba asta, ea e studenta la Ase si ar vrea sa faca asta impreuna cu alti studenti/absolventi de la litere, arte, informatica...

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

In asteptarea Mosului...

pt fonduri europene i-ar trebui niste banuti seriosi pusi de-o parte... sa aiba banii de implementare din buzunarul propriu sau imprumutati de la banca pt ca cei europeni vin foarte si foarte greu... cu un decalaj de vreo 6-9 luni... si musai sa gandeasca treaba de maniera in care proiectul se autosustine din veniturile pe care le genereaza dupa investitia initiala...

sa demareze un studiu de piata... sa analizeze concurenta... sa-si confrunte ideea cu realitatea... sa se inspire din proiecte similare deja implementate cu succes poate in alte parti... sa ofere altceva decat gradinita/scoala/afterschoolul... ziceai de lecturi, sa invete copiii sa citeasca, asta invata la gradi/scoala... ceva complementar gradinitei/scolii ar fi sa interpreteze textele citite pe roluri/personaje... sau sa-i invete cum sa invete... sau sa-i invete invatarea asistata de calculator... na, ca si eu sunt o foarte buna generatoare de idei, mai greu e cu practica...

aaa, si parca mai era ceva... o idee intalnita intr-o carte... cand demarezi un proiect ambitios, ultima ta preocupare sa fie banii... sa perseverezi in realizarea proiectului tau ca banii vor veni de la sine...

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

Ruxita din amintiri reteta pt pasta modelat
3 cani faina
1 cana sare fina
apa-cred ca o cana(dar pui cate putin sa nu fie prea moale)
eu am incercat reteta la jumate de cantitate ca iee prea mult aluat

pt raceala-tuse
eu pun 1 ml dexametazona sau ACC si 2 ml ser
esi Miru chisaim bine de ieri,siropurile nu par sa-si faca treaba asa ca trecem si noi si pe aerosoli

Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010
cresc fetele

povestea Mirunei

poate incerc maine ... am incurcat eu apa cu uleiul...

si de dozajul cu dexametazona... am zis ca mai astept o zi sa vedem cum evolueaza, tusea nu e neaparat ceva rau, ca si febra dealtfel... inseamna ca organismul lupta de unul singur pentru a-si recapata starea de sanatate...

Multa sanatate si Mirunei!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Ruxita, Lara sanatate multa puilor!

Ale sa ai o acomodare cat mai usoara la job!

Lorex distractie placuta la munte!

Simply in general apreciez faptul ca tati o invata curajoasa (tot el a invatat-o sa se urce singura in leagan si sa se legene singura), socul mare la mine a fost din cauza faptului ca toboganul respectiv e urias, te urci in el la etajul 1 al mall-ului si te dai pana la parter! Si mai mult mi-a fost frica in legatura cu faptul ca pana ajunge tati la parter, dispare copilul. Se pare ca trebuie sa fiu mai relaxata....eu si in parcurile de cartier sunt foarte atenta sa prind copilul cand ajunge jos.

Nyny sa-i fie de bine tunsoarea Marutzei! Si eu planific o tunsoare pt Mara mea, tot ceva stilul bob (mai mult par n-avem), dar am tot amanat din cauza ca mi-e teama sa nu-i stea urat. Cred totusi ca pana de ziua ei o comit.

Dastefa of, cred ca nu va este deloc usor cu plecarea lui tati, va pupam si va dorim sa treaca timpul repde, repede sa vina tati iar.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

La multi ani Maia Teodora!

Sa cresti mare, sanatoasa si norocoasa!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Mirela am ramas socata , woww , ce mare e....eu clar intru atunci la categoria mamici crizate (eu ii spun sotului meu de fiecare data cand plec undeva sa nu o lase niciodata pe Ariana in masina singura, desi niciodata nu a dat semn de asa ceva ) ; sincer mi-a stat inima in loc cand ai povestit cum e topoganul (mi l-am imaginat altfel )

Simply,mami de Ariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

La multi ani Maia Teodora!

Sa cresti mare, sanatoasa si norocoasa!

_

subscriu si eu si-l mai adaug si pe dragos de ieri

sa fiti sanatosi si cu mult, mult noroc

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput