Pufi de 2010 (56) - LMA Anastasia!
Raspunsuri - Pagina 12
miremia spune:
Din categoria tatici iresponsabili sau mamici crizate.....
A fost Mara doar cu tati in Afi, se intorc acasa, imi aduc la cunostinta ca au manacat ceva creveti pane si imi arata un filmulet pe telefon...Mara se dadea singura pe toboganul de piatra din Afi!!
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
lorex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Din categoria tatici iresponsabili sau mamici crizate..... A fost Mara doar cu tati in Afi, se intorc acasa, imi aduc la cunostinta ca au manacat ceva creveti pane si imi arata un filmulet pe telefon...Mara se dadea singura pe toboganul de piatra din Afi!! _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
heeeyy...nu mai e bebelush, chill
lorex spune:
Fetelor!
am 3 ore de cand caut sa dau jos de pe net melodia aia cu "barney - laugh with me". specific ca nu am torente sau alte programe de genul si am cautat asa pe diferite saituri care te lasa sa downloadezi gratis...dar pe asta n-am gasit-o.
Ma puteti ajuta? pliiiz, pliiiz...miercuri plecam la munte si vreau sa iau muzica cu barney in masina!
Ruxita spune:
Neatza si la noi!
am fost la plimbare si am venit repede in casa cu limba de-un cot ca domnisorul n-a vrut sa mearga normal ci doar luat pe sus din hop in hop si cu picioarele inainte si trebuia sa-l imping si sa-l sustin de subtiori... si la lectia de pictura n-a mai vrut sa picteze normal pe carton, si-a pictat in schimb mainile, figurinele, ceva covor-parchet... si cand i-am luat vopselurile mi-a urlat de mama-mama... mi-a trebuit sa ma leg la cap desi nu ma durea...
dar sa revenim la sarbatorit!
LMA Dragos! Sa cresti mare si frumos, viata sa-ti fie frumoasa si colorata ca un curcubeu (adica interesanta si plina de aventuri!)
ale, mult succes maine la servici, eu personal astept impresii cum e la servici dupa 2 ani de pauza (ma pregatesc si eu moral si psihic si fizic)
nyny, sa va fie de bine tunsoare! dar vrem si poze cu blondina tunsa bob, poate ne inspira si pe noi (a batrane... sotul imi zice "a batrana" sau "cotoroantza")...
dasfeta, sorry de despartirea de tati... nu exista nicio posibilitate sa va ia cu el? stiu multe familii care s-au destramat din cauza plecarilor (lui sau ale ei)...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Ruxita spune:
mai stie careva cum se face pasta modelatoare? ca eu am stricat un pahar de faina unul de sare si altul de ulei si mi-a iesit un vax ... nu se tine legat e prea faramicios, ceva n-am facut bine si nu stiu cum sa-l dreg...
si care era doza de dexametazona pt bibilici ca tusim! cu sursa de behaieli la 2 pasi s-a agravat in sensul ca mi-a cohait de 2-3 ori...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
plateea spune:
LA MULTI ANI DRAGOS!
SA FII SANATOS SI VESEL SI SA-I BUCURI PE PARINTI!
PUPICI!
va salut pe toti si toate...
sunt pe aici, dar dupa cortina pentru ca nu-mi mai ajunge timpul sa mai si scriu. dar sunt alaturi de voi si sper sa intru curand sa va mai povestesc de bbTo...
pupicei tuturor si mai ales, sanatate multa!
dastefa spune:
Ruxita din amintiri reteta pt pasta modelat
3 cani faina
1 cana sare fina
apa-cred ca o cana(dar pui cate putin sa nu fie prea moale)
eu am incercat reteta la jumate de cantitate ca iee prea mult aluat
pt raceala-tuse
eu pun 1 ml dexametazona sau ACC si 2 ml ser
esi Miru chisaim bine de ieri,siropurile nu par sa-si faca treaba asa ca trecem si noi si pe aerosoli
Loredana71 spune:
La multi ani,Dragos!Sa cresti mare si sanatos!
La multi ani si sarbatoritilor de ieri,cu ceva intarziere,Ioani,Ioane,Yannis si toate derivateleSa fiti sanatosi!
Lara e racita,cu nasucul care curge fara oprire,sper sa ne limitam la atat...
Va urez o saptamana buna buna de tot!
Lorex,nu pot sa te ajut exact cu ce cauti,dar ma gandeam,de ce nu cumperi melodia,costa cativa centi o melodie...Sunt pe Amazon,de descarcat...Daca tot ii place asa mult...Si Larei i-a placut melodia,am ascultat cand o pusese cineva aici...oare chiar tu?cred ca da
evyme spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex Fetelor! am 3 ore de cand caut sa dau jos de pe net melodia aia cu "barney - laugh with me". specific ca nu am torente sau alte programe de genul si am cautat asa pe diferite saituri care te lasa sa downloadezi gratis...dar pe asta n-am gasit-o. Ma puteti ajuta? pliiiz, pliiiz...miercuri plecam la munte si vreau sa iau muzica cu barney in masina! _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
De ce nu iei de pe youtube? Tre sa instalezi youtube downloader si poti descarca video si daca vrei ti-o converteste si-n mp3... Cauta-l pe google ca nu dureaza mult...
din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai
In asteptarea Mosului...