LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (159)
Raspunsuri - Pagina 6
miereamara spune:
Crisspy, sunt cam disperata cu biberonul. Pana acum l-a acceptat cu chiu cu vai, am inceput sa-i dau de pe la 3 sapt cate un biberon cu lapte muls seara ca sa se obisnuiasca.
de cateva zile insa nu il mai vrea. singura diferenta este ca a fost lapte congelat si dezghetat, oare are alt gust???
in februarie incep o zi pe sapt serviciul si in ziua aia va merge la cresa, deci trebuie neaparat sa manance si din biberon. nu mai vorbesc de cand ma voi intoarce full time in mai.
Multa sanatate bolnaviorilor!
Baby gator
crisspy spune:
Miere nu cred sa fie de la lapte. Cu lapte proaspat a facut la fel? Intercaleaza si tu laptele congelat cu cel proaspat si vezi daca face la fel nazuri.
Suzeta a acceptat-o? Ca Andra nici nu vrea sa o vada.
Noi am avut biberoane Avent - nu le-a vrut ca au tetita groasa si tare, Nuk - curgea ca la nebuni prin tetina cu 1 gaura si se inneca (de atunci nu am mai incercat) si Tommee Tippee (astea au tetina mai moale si mai aproape de forma sanului) si am ramas cu ultimele.
Bafta, sper sa reusiti
Crisspy, fericita de Razvi si Andra - Maria
roxanaz spune:
Miere, eu dupa jdemii de incercari cu tetine cu forme anatomice, ca sanul, ca marul, ca parul, tot cu cele de 2 lei cu forma ca "pe vremea mea" am reusit sa o fac pe Eva sa bea lapte. (ma rog, s-a intamplat la 6 luni minunea...)
miereamara spune:
Am mai auzit de varianta asta cu biberoane mai no-name cum ca au fost acceptate mai usor. tot avent folosesc si eu pt ca am pompa avent.
nici suzeta nu vrea.
Azi a baut 40 de ml din biberon dat de taica-su, dar era lapte proaspat, o sa incerc maine cu lapte congelat sa vad daca asta e problema, sper sa nu pt ca deja am rezerve la congelator.
In rest e o dulcica si s-a facut asa frumusica...doarme de la 10.30 la 5 dimineata, se trezeste suge si apoi la somn pana la 7. De doua zile au mai lasat-o colicii parca.
Baby gator
andre_ea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelusi Uff, noi ne luptam cu varicela, mititelul, imi e asa de mila de el....Ma intreb cum va fi la Irina, el are gura sa imi zica ce il mananca, dar Irina>????A avut copilul cuiva varicela la 1 an???cum e?? Stiti cumva de ceva regim la varicela?Ca doc a zis ca nu e nici un regim. |
Patricia, imi pare rau ca are Vlad varicela.
Tudor a avut anul trecut de Craciun. Regim n-a fost cazul. Eu i-am dat Aciclovir de cand i-au aparut bubele, si acesta a scurtat perioada de eruptie, pur si simplu nu i-au mai aparut bube suplimentare din momentul inceperii administrarii.
Si ca o incurajare, Ilinca, desi a stat bot in bot cu el in perioada asta, nu a facut varicela. Poate scapa si Irina. intarziati pentru ea.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
Nu vreau la doctor, nu stiu cum se spune "a" in franceza.
Speranta si incredere pentru David
andre_ea spune:
La multi ani tuturor pentru anul 2012! Va doresc un an linistit si plin de bucurii!
pentru toti licuricii nascuti zilele astea.
Naty, ma bucur ca a fost alarma falsa. Pupam balerina.
Miere, succes cu biberonul.
Crisspy, sper sa revina Andra la sentimente mai bune cu mancatul.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
Nu vreau la doctor, nu stiu cum se spune "a" in franceza.
Speranta si incredere pentru David
bpaula spune:
Miere somn de la 10.30 la 5????? Sunt invidioasa . Glumesc, sanatosi sa fie ca o sa dorm si eu candva La Marius abia la 11 luni am avut asa ceva, sa vedem ce decide Bogdan....macar sa nu mai patesc ca prima data cand se trezea MArius si la 45 min, maxim o ora.
miereamara spune:
Da Paula, dar doarme sub aripa mea, altfel se trezea si ea din ora in ora. Dormim cu amandoi copiii in pat, asta mica suge si prin somn, eu nu stiu ce face dar sunt multumita ca dorm boiereste. Mi-a fost frica la inceput sa nu o strivesc, sa nu ma rostogolesc pe ea, sa nu-l trezeasca pe aidan dar uite ca a mers treaba ca pe roate si toata lumea e fericita. In primele zile umblam nauci prin casa pt ca se trezea din or ain ora, ii dadeam sa manance si cand o puneam in patut incepea sa planga....cum am pus-o in pat langa mine a inceput sa doarma bine.
Baby gator
bpaula spune:
Ma bucur ca ai gasit solutia buna pentru voi. Eu una nu pot dormi cu el in pat ca il aud si cand sufla si nici atat nu ma odihnesc. Si asa il aud din patut ca e la noi in camera, la MArius a avut patutul in camera alaturata. M-am chinuit plimbandu-ma la el dar macar cat dormea dormeam si eu.
Asta mic are inspre dimineata pe la 4-5, dupa ce mananca cam jumate de ora de maraieli prin somn..si maraie si caraie si geme dar el doarme bine mersi...eu nu Ma bucur de concert.
Iar seara se culca si el tarziu, nu adoarme dupa baie decat putin si iar treaz si tot asa pana pe la 11 si ceva.
V-am zis ca i s-a mai curatat putin fata? I-au aparut si pe manute bubite in schimb.
Scuze ca va barai la cap atat
Somn usor!!
PS Astazi mi-s happy ca m-am dus la mall si mi-am gasit rochita de botez. Am scapat de un stres ca la cat de mare sunt greu imi gasesc ceva.
Porumbita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miereamara Crisspy, sunt cam disperata cu biberonul. Pana acum l-a acceptat cu chiu cu vai, am inceput sa-i dau de pe la 3 sapt cate un biberon cu lapte muls seara ca sa se obisnuiasca. de cateva zile insa nu il mai vrea. singura diferenta este ca a fost lapte congelat si dezghetat, oare are alt gust??? in februarie incep o zi pe sapt serviciul si in ziua aia va merge la cresa, deci trebuie neaparat sa manance si din biberon. nu mai vorbesc de cand ma voi intoarce full time in mai. Multa sanatate bolnaviorilor! Baby gator Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old. |
miere eu la robert am folosit biberoane si tetine avent, alea cu o sg gaurica
insa nu i-am dat niciodata eu biberonul ci mama sau sotul;
ii dadeam in medie odata la cateva zile cand ma duceam cateva ore la birou, si era lapte decongelat (o sa razi da la 4 luni si un pic am numarat ca aveam 4 l de lapte de al meu congelat :)
stiu ca atunci citisem ca regula de baza era sa nu ii dai tu, mama, laptele la biberon ci alta persoana
eu congelam in recipiene sterile de urina (intra max 100 intr unul) desi aveam si pungile alea speciale de la lashione (parca) insa acolo tr sa pui prea mult lapte si cand il decongelai era naspa ca sigur iti ramane si tr sa arunci (si eu faceam ca trenul dc ai mei decongelau prea mult si se ajungea la situatia de aruncare )