LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (159)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asparagus spune:

Patricia, eu ti-a scris un mesaj ieri cu varicela la Lucas, care a avut la un an si un pic. Nu l-ai vazut?
Regim n-am tinut deloc...nu cred ca se recomanda in vreun fel la varicela...

Cu vorbitul noi stam bine, Lucas ca si Aidan vorberste de ne zapaceste la cap...mai stalcit, mai corect, romana intelege mult dar nu spune decat anumite cuvinte...

Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009 si 21+Bianca

http://www.foto-la.de/Lucas/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

Cami ai vazut ca pana la urma si-a dat drumul la vorbit si Antonia? A fost fix pe modelul lui Razvi.

Patri sanatate multa Irinei, sper sa reusiti sa puneti si in greutate.

Miere cum se intelege Nadia cu biberonul? Andra l-a acceptat de vreo 3 ori cat o alaptam (cand am fost nevoita sa plec de acasa), dar cand am trecut-o exclusiv pe bibe s-a lasat cu scandal, am reusit sa accepte al 3-lea model de biberoane (bine, nu e impacata ea nici cu asta dar altele nu mai iau).

Razvi s-a trezit ieri cu ochiul stang purulent si rosu in jurul lui. Degeaba a incercat mami sa-i puna picaturi in ochi ca nu a lasat-o. Abia am reusit eu cu Adi aseara, s-a lasat cu urlete bineinteles. S-a obisnuit cu mine acasa, ieri cica ma cauta prin casa: mami a ma (a mea). Si Andra la fel, aseara a vrut numai la mine in brate sa stea plus Razvi care tragea de mine in toate partile sa ma joc cu el nu cu bebe - nuuu mami, bebe acolo a pat.

O zi usoara tuturor si multi

Crisspy, fericita de Razvi si Andra - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Crisspy cred ca siropul a avut un efect ca el efectiv nu spunea mai nimic.. Oricum acum este si in colectivitate, o sa fie mai bine.. ieri ii povestea educatoarei ca a taiat "tataie cocosul" l-a pus educatoarea sa repete pana a inteles ce zicea, el si gesticuleaza cand vorbeste.
Natysa ne anunti si pe noi pt urmatorul spectacol.. Poate asa ne mai vedem.

Merg sa desfac bradul... nu ma simt in stare de nimic.. sunt suparata ca unchiul meu a fost diagnosticat cu cancer pulmonar gr.IV. Nu imi pot stapani lacrimile.. S-a simtit bine pana in noiembrie, apoi a fost pe la diversi medici, care l-au tratat de raceala la plamani, acum il interneaza la Fundeni la Oncologie. Umbla fratele meu cu el ca verii mei sunt in Spania.. Ma gandesc mai mult la mama, ca e fratele ei si s-au avut bine toata viata, ma apuca groaza cand stiu cat va suferii..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata doamnelor
sanatate bolnaviorilor.. si sa nu va mai imbolnaviti, da?
Carmen, imi pare foarte rau de unchiul tau, bucurati-va de cat timp mai aveti impreuna, e cel mai important lucru.

Mergi la inceput

Carmen imi pare rau de unchiul tau. Are dreptate Roxana sa va bucurati de timpul e care il mai aveti impreuna, mie imi pare asa de rau ca ultima mea conversatie cu tati a fost prin telefon, atat mi-as fi dorit sa ma fi putut recunoaste cand l-au internatla spital la Bucuresti macar sa stie ca sunt acolo langa el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Crisspy de ce nu ti-ai facut card la Sensiblu daca tot iei asa multe? Eu am card pe la toate farmaciile, facut inainte de nastere cand am luat diverse. Daca tot nu ma costa nimic.
Sa vad cat o sa ma costa la doctorita.
Bogdan nu mananca mereu atat, cred, adica la masa de la 1-2 si de la 5-6 de obicei suge mai mult. In rest suge mai putin dar mai des, uneori si la o ora si ceva. Cand vrea atunci ii dau. Noaptea la 1-2 cred ca are o masa mai mult de sete .

Carmen ma bucur ca se vad rezultate. Si Marius vorbeste foarte stalcit. Scurteaza si stalceste majoritatea cuvintelor. Poate ar fi cazul si la noi de niste sedinte la logoped dar pana nu creste Bogdan nu cred ca ma descurc cu timpul.

Patricia am luat ieri tarate si i-am pus la baie si in rest folosim crema si gelul de baie ce ni le-a recomandat doctorita.
Tu cum puneai tarate in apa? Eu am pus intr-un tifon. E bine?
Sanatate multa lui Vladut si sper sa ii treaca repede. Sper ca Irina sa nu faca sau sa fie o forma usoara tare.

Miere nu cred ca e acneea bebelusului. A avut si din aia, un fel de bubite care apareau si dispareau. Dar asta clar e dermatita ca la vazut si pediatra. Bogdan dupa cum ziceam uneori e fomist tare, altadata suge putin.Nu avem noi 15 supturi dar cred ca ajungem undeva dupa 10, dar n-am stat sa numar. Ioiii 120 ml, eu maximul l-am atins la 70 ml odata dar asta cand eram mai plina, in schimb el trage apoi mult si se aude ca ii vine lapte.

Patricia ai voie sa ii dai mascarpone? Stiu ca Ledi folosea la David ca e mai caloric.
Cami felicitari pentru vorbit!!

carmen imi pare rau de unchiul tau

Mergi la inceput

Paula am card la toate farmaciile posibile de cand era Razvi bebelus. Chiar si cu reducere tot ajung la milioane .

Eu i-am pus si lui Razvi si Andrei cand erau mici tarate in baita. Puneam taratele intr-un tifon si le fierbeam in apa. Apa aia o diluam cu apa de la robinet si mai puneam un galbenus de ou. Dar noi nu am avut dermatita, numai acneea bebelusului.

Sa tin minte asta cu mascarponele...cand o fi cazul sa-i dau si eu Andrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

carmen imi pare rau pt unchiul tau; multa putere va doresc

paula eu am folosit tot pompa electrica de al avent; si beam multi litri de ceai cu chimen fenicul si anason
apoi foloseam pomana de mai multe ori pe zi/noapte si stocam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Paula e bine in tifon, eu si storceam un pic tifonul si se albea apa un pic

Vlad a dormit f rau, a facut frisoane, era rece ca gheata, m-am speriat ingrozitor, am crezut ca sunt convulsii. El nu a avut frisoane niciodata. Sunt rupta de oboseala. Toate se tin scai de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Stiu Cristina ca se ajunge la milioane cu farmaciile astea. Numai acum 2 zile am dat 1.2 mil pe gelul de baie si crema. Daca as socoti cat dau si mai ales cat am dat inainte de nastere. Si n-am cumparat de la ei lapte si pampers pana acum.

Patricia si eu am stors tifonul de am colorat apa. Si am turnat apa clocotita peste. Inca ii incalzesc apa si nu folosesc apa calda de la robinet pentru el, doar rece.

Lasa ca ii trece acusi varicela si scapati. VA doresc un an mai usor!

Roxana voi ce mai faceti?

Mergi la inceput