LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (159)
Raspunsuri - Pagina 15
Carmen_Marieta spune:
Salutare tuturor,
noi suntem cat de cat bine- Domnisoare elena recupereaza kg nepuse pana acum, mananca bine si de toate.
Azi am mers cu Stefan la logoped o sa mai avem o sedinta joia viitoare si apoi dr decide daca continuam terapia, deoarece astazi a fost destul de necooperant. Oricum avem de lucru , la el nu este doar deficit de vorbire, avem probleme si cu atentia... o sa vedem cum rezolvam toate astea.
Bee ma bucur ca merge Alexia la gradi, in timp va manca tot.. oricum e un inceput bun ca mananca acolo, la Stefan la gradi este un baietel care mananca cu greu.
Crisspy cum mai e Andra? mananca diversificat?
crisspy spune:
Bee fruntea sus ca o sa mai planga pt ceva vreme. Probabil acum si-a dat seama ca chestia asta cu gradinita nu e ceva sporadic si ca va trebui sa mearga in fiecare dimineata. Asa a fost si Razvi vreo 2 saptamani pana a venit un baiatel care plangea mai tare ca el si i-a cedat locul. Curand jungeti si voi ca noi, sa nu mai plece de la gradi ca el vrea cu Miss.
Carmen ma bucur ca recupereaza Elena, mai bine mai tarziu decat niciodata. Andra are pana acum introdus numai sucul de morcov si mar aburit, ii place deocamdata. Sambata incercam cu banana de care s-a aratat interesata zilele trecute. Apoi usor usor cu celelalte, nu vreau sa ma grabesc chiar daca nu pune in greutate cum ar trebui. Bafta data viitoare la logoped, poate reuseste Stefan sa scape de emotii si sa colaboreze. Dar in ce constau problemele cu atentia?
flowerbee spune:
Merci de incurajari, Crisspy! Primele 3 zile i-a placut f mult, acum, vorba ta, cred ca isi da seama ca mersul la gradi inseamna program, mai multa organizare. Poate si ziua de ieri a fost mai solicitanta. Deci si voi ati patit la fel si si-a revenit Razvanel, din moment ce acum vrea la Miss. Gradinita la care mergeti este in limba engleza?
Carmen, ma bucur ca citesc sa fetita papa bine. Sucees la logoped si cu rezolvarea problemelor!
Sun acum la gradi, ca nu mai am rabdare.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
anna-mama spune:
Multumesc, fetele, pt toate urarile si sugestiile Am vorbit si cu pediatra lui ieri si mi-a zis acelasi lucru, sa-i fac sumar si urocultura si apoi putem sa facem ceva. Nu am reusit sa-i recoltez azi, nu vrea deloc sa faca in borcanas dar incerc. Partea buna e ca nu s-a mai plans...incep sa cred si in varianta somatizare, el a fost f stresat in ultimele nopti, spre dimineata cand se trezea si nu ma gasea langa el, culminand cu noaptea de marti spre miercuri cand m-a durut o masea si l-am rugat sa doarma cu tati. In noaptea aia nu a putut sa doarma mai deloc, si cand m-am dus la el spre dimineata ca auzeam galagie a inceput sa planga...tot l-am intrebat eu daca il doare ceva si la un momendat mi-a zis ca putulica... Si urina de peste noapte acumulata in pampers avea un miros anormal, pe cand urina din tipul zilei facuta la olita avea aspect normal ca si culoare si miros. Azi noapte l-am luat cu mine in par in camera celei mici si nu a mai avut nicio problema si nici pampersul nu a mai mirosit de dimineata ... Nu stiu daca are legatura cu stresul (Vladut este f sensibil la astfel de factori). In fine, ii fac analizele si vad exact care e starea.
Crisspy, multumim frumos Eva creste, asa e, se vede pe zi ce trece. Ea e tare cumintica, papa bine, doarme destul de bine (se trezeste de multe ori, dar nu e plangacioasa). E o lipitoare mica si ma topesc dupa ea, dar ma topesc si dupa Vlad si uite asa stau atarnata cu amandoi dupa mine
Bee, o sa fie bine Alexia, am inteles ca toti trec prin astfel de momente, dar cu dragostea si calcul tau o sa le treaca cu bine! Tinem pumnii sa iasa bune rezultatele la analize!
Porumbita, ce face samburelul? Cum te mai simti?
Carmen, ma bucur mult ca papa bine Elena!
Patricia, te cred ca te-ai saturat de boli, ati avut si multe in ultimul timp, sper ca sa fiti sanatosi tot restul anului
Dark, felicitari pt prima zi de gradi a lui Mister
crisspy spune:
Da gradinita este in lb engleza dar deocamdata degeaba pt noi . Au poezii, cantece in engleza pe care i le spun si eu acasa lui Razvi dar nu vad nici o reactie . Oricum el de-abia vb in romana, are timp si de engleza, il invat eu no problem
flowerbee spune:
Crisspy, simplul fapt ca se familiarizeaza cu o limba straina este mare lucru, chiar daca nu retine poezioare si cantecele.
Eu am vorbit cu dna si mi-a zis ca nu a intrebat de mine, se joaca frumos, azi invata animalele si a venit o doamna cu un iepuras adevarat.
Anna, tare greu cu recoltatul urinei. Chin si pt noi, si pt copil. Iar la fetite, cu punguta aceea e f complicat. Sa dea Domnul sa iasa bine analizele.
Bee
crisspy spune:
Mona vorbind cu tine acum despre lb engleza mi-am amintit ca azi de dimineata i-am dat o gogoasha lui Razvi si i-a zis cookie sau cel putin asa am auzit eu.
Cine stie poate ma suprinde zilele astea cu cunostintele lui si eu bat campii pe forum ca nu stie
flowerbee spune:
Crisspy, asa este. Copiii nostri stiu mai multe decat ne inchipuim noi. Totul se face pas cu pas, la fel si invatarea. Nu trebuie sa zorim nimic. O sa vezi cand o sa conversezi cu Razvanel in lb engleza.
Am si eu o intrebare: as vrea sa ii organizez ziua de nastere a Alexiei, insa nu stiu cu ce firma si in ce locatie. Mie nu prea imi plac locurile de joaca. Am vazut de-a lungul timpului cateva si mi s-au parut cam murdare, uzate si destul de saracacioase. Stiti vreo firma si o locatie unde ati fost si a fost in regula?
La gradi o sa ii organizeze ziua de nastere cu copiii de acolo. O sa vina Minnie Mouse sau Alba ca Zapada pentru ca sunt personajele preferate ale fetitei, insa as vrea sa fac si o petrecere la care sa vina si ceilalti prieteni ai copilei.
Bee
jasmi spune:
La multi ani fetelor!
La multi ani sarbatoritilor din ultimele zile!
Vroiam sa le zic fetelor care isi fac griji despre scutece/pipi/kk: pe mine iulia m-a surprins in ziua in care mi-a zis: sunt fetita mare si nu fac pe mine. Acum face pe colacel acasa, iar la bunici sau cresa pe olita. Eu n-am insistat pe aspectul asta, a fost alegerea ei. Poate si pt ca pana si la baie venea (si vine inca) dupa mine, iar eu am lasat-o. De multe ori de ofera chiar sa ma ajute cu hartia igienica . pt ca asa ii spun si eu (ca doar o ajut)
Legat de lb engleza, imi vine in minte ceva funny Iuliei ii plac mult niste cantecele pt copii in limba engleza. de pe youtube. dupa cateva zile de ascultat, fredona prin casa varianta inteleasa de ea: are you sleeping, are you sleeping draga John ....
Jasmi - de scumpa Iulia (10 februarie 2009)
bebelusi spune:
Bee esti o norocoasa ca iti permiti o astfel de gradinita. Ti-am zis eu ca asa va fi, dupa 2 zile incepe sa realizeze unde o duci, trebuie sa fii tare si sa ai rabdare
Irina nu a luat inca varicela dar mai e timp pana la 21 de zile de incubatie, e o scumpa rade non stop, e foarte vesela, si ieri a facut doi pasi singurica.
Vlad e si el un scump desi ne certam foarte rau la culcare. Noi nu aveam problemele astea dar acum le avem, nu mai stiu ce sa ma fac cu somnul. Cand il bag la culcare la ora 10.00 cere de mancare ca lui ii e foame, ii dau o felie de gem ca sa fie rapid, o mananca mergem in pat si insista ca lui ii e foame si vrea ciorbita, mergem si ii dau ciorbita, o mananca si pe aia, mergem la nani, cere apa, mergem la nani, cere la pisu si tot asa pana se face 11-12 . Voi patiti asa ceva????Daca nu ii dau urla ca din gura de sarpe ca lui ii e foame, de ne stiu vecinii