LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (159)
Raspunsuri - Pagina 16
bebelusi spune:
Crisspy, de ce ii dai banana de acum cand sunt atatea fructe in magazine???eu stiu ca banana se baga mai tarziu ca pica mai greu la stomacel
Sa stii ca si Vlad face la gradi engleza si am fost uimita cand a venit acasa si imi spune cuvinte in engleza, cand vrea el nu cand il intreb
Pe mine inca ma innebuneste cu colindele, cred ca o tinem pana la pasti cu Steaua sus rasare, cu Clopotei, Clopotei, cu Mos Craciun cu plete dalbe
crisspy spune:
Ooo Jasmi, lume noua . Ce mare s-a facut Iulia, tare frumoasa cu bretonel .
Patri imi pare rau ca aveti probleme cu somnul, te inteleg. Razvi mai nou nu mai vrea sa doarma la gradi azi l-am dus si pe Mickey poate doarme cu el . Felicitari pt pasii Irinucai, e fata mare de-acum . Sincer nici nu mai stiu cu ce sa procedez cu diversificarea, unii zic ca e bine, altii ca nu. Incerc si daca vad ceva in neregula ma opresc si incerc cu altceva.
bpaula spune:
Nu am timp sa scriu prea multe, au ajuns ai mei si mai facem una alta pentru botez.
DAr vroiam sa ii zic la Patricia ca o inteleg cu somnul. Al meu ma termina. Ieri a stat in pat 2 ore jumate la pranz dar n-a vrut sa doarma si aseara a adormit la 23. Dar in ultima vreme in multe nopti adoarme la 24. Asta in conditiile in care poate alege cu cine sa doarma si unde ca sa nu fie stresat, suparat ca este si bebe. Oare nu ii face rau ca se culca asa tarziu? Doctorita a dat vine pe sarbatori dar noi nu am avut musafiri sau nu am mers in vizite care sa ii perturbe programul.
Dar am speranta ca e trecator.
MA duc sa fac ceva prajituri. Revin cand mai gasesc timp.
flowerbee spune:
Patri, nu e vorba numai de gradinita, totul depinde de copil. Noi am ales aceasta gradinita pentru ca nu prea avem gradinite in zona, cele cateva private sunt in case foarte vechi (deh, asta e cartierul) iar cele 2 de stat sunt arhipline, cate 25 de copii la o educatoare. Deci, nu am avut prea multe optiuni.
Si Ale se culca tarziu, chiar daca facem baita de la 8 si apoi bem lapticul, ea tot la 11-12 adoarme. Parca joaca cea mai mare este dupa 9.
Jasmi, ce fetita frumoasa ai! A crescut, e marisoara. Sa fie sanatoasa! Ne-a fost dor de voi!
Ale a ajuns acasa. E vesela, incantata de iepurasul pe care l-a vazut la gradi si foarte bucuroasa ca a primit recompensa la plecare pt ca a fost cuminte.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
roxanaz spune:
Patricia, de ce nu mancati voi la masa la ora 8? ca asa ai evita painea cu gem sau ciorbita la ora 10, cu argumente. ii povestesti ca burtica trebuie sa doarma si ea, ca se odihneste ca sa se poate juca dimineata linistita. mi se pare teribil de tarzie ora aia ptr mancare.
Jasmi, ce scumpete e Iulia!!
Anna, sanatate multa lui Vladut, sa nu fie nimic.
jasmi spune:
multumim fetelor de complimente
si iulia avea la un moment dat "pofte" pe la 10. eu acum o intreb cam cu o jumatate de ora inainte de somn daca vrea sa mai manance ceva. uneori vrea, alteori nu. apoi ne spalam, luam pijamalele si ne mai dragalim un pic si apoi (cica) facem concurs care din noi adoarme mai repede. la asta eu castig intotdeauna
alinuk spune:
Bee
Ft frumoasa gradi. Cred ca se simte ca o printesa micutza Ale.
In ceea ce priveste party urile, nu stiu exact in ce masura agreezi ideile mai putin clasice de party pt copii.
Mie nu mi-a mai venit sa merg la locuri de joaca anul asta (pt ziua copiilor mei). Desi e un anotimp in care alternative prea multe nu sunt.
Am o prietena care a organizat ziua copilului la www.learnwithmusic.ro/birthday-party" target="_blank">learnwithmusic
mai e o varianta la www.balonulcopiilor.ro/petreceri-pentru-copii/oferte-cu-reduceri-petreceri" target="_blank">Balonul Copiilor din Herastrau / spatiu enorm, spectacol etc
Alta la www.gymboland.ro/gymboland-bucuresti/galerie-foto" target="_blank">locul de joaca din AFI...mi se pare obositor, pt mine ca adult si extrem de excitant pt copii. Aici a venit un magician care i-a incantat cu diverse giumbushlucuri, apoi au avut parte de plimbare cu barcutele pe apa.
Mai e o varianta la www.cocor.ro/magazine/loc-de-joaca-205" target="_blank">etj 5 Cocor, unde poti avea parte de un spectacol al profesorului de joaca Leon Magdan (e deschis o sala de teatru special pt asa ceva) si apoi de zbantuiala la locul de joaca pt copii
Eu anul asta am facut invitatie de ziua lor la www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">Spargatorul de Nuci pentru mai multi prieteni ai copiilor (si pt parinti) si acolo am improvizat in foaier un picnic in pauza. Au fost copii de la un an jumate la 5 ani. Pentru mine a fost o varianta care s-a dovedit deloc costisitoare si ft pe sufletul meu. Sper ca si pentru copii.
va doresc o alegere care sa va incante pe voi si pe micutza deopotriva!
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">party in FEERIE de muzica si dans
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
Carmen_Marieta spune:
Crisspy referitor la atentie, eu am tras concluzia deoarece il vad si acasa si mi-au spus si la gradi ca trebuie sa-i explice de 2-3 ori ce are de facut, cateodata se inversuneaza si spune"nu pot nimic" cu toate ca el poate sa faca acel lucru. Azi l-a logoped era un robotel din lemn pe care dr i l-a desfacut si i-a aratat cum sa-l faca si apoi i-a mai aratat inca o data, in schimb un puzzle cu o balena din 9 piese mari l-a facut imediat..
sper din suflet ca data viitoare sa fie cooperant ca daca nu e, nu o sa mai mergem, a zis dr sa venim la 3 1/2 ani. si atunci daca va fi terapie de durata va fi mai greu ca eu voi incepe serviciul...si asa facem cam mult pana la spital la Panduri.. dar macar nu platesc consultatia.
Jasmi superba domnisoara.
Bee la Stefan la gradi se organizeaza petreceri www.petreceri-joaca.ro. Am fost la o petrecere si a fost foarte dragut, plus ca e curat..
Noi nu avem probleme cu somnul, adoarme la 22 in schimb nu pot sa cobor din pat ca incepe sa planga.. , si o trezeste si pe Elena.. pana acum nu aveam aceasta problema, il culcam si veneam in sufragerie sa lucrez acum imi este greu. Am zis ca o sa incep sa-l dezobinuiesc sa doarma cu mine, dar este si Elena in dormitor si se mai trezeste si ea noaptea..
miereamara spune:
Si Aidan a a vut o perioada in care se culca mai tarziu, ma rog la noi tarziu este ora 10, dar am revenit la programul obisnuit si la maxim 8-8.30 il bagam la culcare. Bineinteles ca trage si el de timp, uneori zice ca vrea sa manance nu stiu ce, eu i-am zis ca daca s-a spalat pe dinti nu poate sa mai manance nimic pt ca face carii. daca mananca tb sa-l spal din nou pe dinti si nu ii convine pt ca i-am luat o perie electrica si o pasta de dinti noua si nu ii place deloc gustul
Jasmi ce mare a crescut buburuza ta!
Bee, e normal sa planga un pic fetita, toti copiii trec prin starile astea cand incep gradinita. dar mananca f f bine, de ce spui ca nu mananca? Aidan nu mananca nici a treia parte din ce spui tu acolo:))
Ai mei sunt amandoi cu muci, toata noaptea au tusit cand unul cand altul, sunt nauca de somn.
Baby gator