Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***382***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Succes fetelor la curele de slabire !!!
Si Pisi vi s-a alaturat

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Eu tocmai mi-am facut un castron (ca sa nu zic lighean) de legume sote, pe care le mananc cu paine neagra proaspata.
Da' in timp ce balotez ca porcu' sunt spiritual alaturi de voi: spor la cura de slabire!;)))

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Buna dimineata!

Gianina, bine ai revenit!

Alexandra, sper ca ortopedul sa-ti spulbere orice grija referitoare la picioarele Amaliei!

Cu inul si canepa am terminat, de azi ma apuc de ore, ca sa nu-mi ies din mana, plus ca trebuie sa migalesc ceva la un proiect de la scoala.

Sa va zic ce-am patit cu Andrei ieri: incerca sa urce invers pe toboganul de la Ortoprofil- plin pe acolo de parinti si copii- si nu reusea; a incercat de cateva ori si numai ce-l aud""O, f***-o!". Va dati seama ca a captat instant atentia, moment in care a mai repetat o data, sa fie sigur ca a intels toata lumea.Stiu ca nu e cea mai adecvata atitudine, dar m-a luat un ras - cum eram si incordata- de a trebuit sa ies de acolo, sa nu ma vada copilul, ca atunci chiar i se parea interesant ce zice. Presupun ca replica a "cules-o " de la gradinita sau de la vecinul injurator, insa m-a uimit faptul ca stie exact ce situatii "impun" folosirea ei, ceea ce ma face sa ma gandesc ca nu-i prima data cand a folosit-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Neata!

Tufete, are careva higrometru? Ca io am gasit pe net numai de la 100 lei in sus. O varianta mai cu discount exista?

La mine in casa e condens, cu toate astea caloriferele duduie si aerul pare uneori uscat. As vrea sa ma prind si eu cum e si cred ca la un moment dat imi va fi necesar un dezumidificator.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Daca nu ti-a raspuns nimeni, exista ceasuri electronice care au inclus si higrometru; din experienta mea cu asa ceva (redusa, e drept, dar si eu plingeam iarna trecuta dup aasa ceva), sunt suficient de precise cit sa te orientezi un pic daca trebuie umidificator sau dezumidificator...

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Buna dimineata!

Gianina, bine ai revenit!

Alexandra, sper ca ortopedul sa-ti spulbere orice grija referitoare la picioarele Amaliei!

Cu inul si canepa am terminat, de azi ma apuc de ore, ca sa nu-mi ies din mana, plus ca trebuie sa migalesc ceva la un proiect de la scoala.

Sa va zic ce-am patit cu Andrei ieri: incerca sa urce invers pe toboganul de la Ortoprofil- plin pe acolo de parinti si copii- si nu reusea; a incercat de cateva ori si numai ce-l aud""O, f***-o!". Va dati seama ca a captat instant atentia, moment in care a mai repetat o data, sa fie sigur ca a intels toata lumea.Stiu ca nu e cea mai adecvata atitudine, dar m-a luat un ras - cum eram si incordata- de a trebuit sa ies de acolo, sa nu ma vada copilul, ca atunci chiar i se parea interesant ce zice. Presupun ca replica a "cules-o " de la gradinita sau de la vecinul injurator, insa m-a uimit faptul ca stie exact ce situatii "impun" folosirea ei, ceea ce ma face sa ma gandesc ca nu-i prima data cand a folosit-o.

foarte tare Ardeiul, oricum n-avea farmec daca o spunea acasa
si eu as fi reactionat la fel, nici nu stiu cum ai putea sa ramai serios in astfel de situatii

Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Novus, Ilinca, multumim de incurajari, dar eu tare prost stau cu vointa in perioada asta, imi trebuie o motivatie puternica si n-o gasesc

Amalia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AlexAndra_81

Novus, Ilinca, multumim de incurajari, dar eu tare prost stau cu vointa in perioada asta, imi trebuie o motivatie puternica si n-o gasesc

Amalia

Ia gandeste-te la concediu: mare, soare, plaja !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui andiaroro

Taman am primit o invitatie la o petrecere surpriza....
Tanti a Anastasiei face 50 de ani si sotul si fata ei vor sa o sarbatoreasca invitand toti copii, de care s-a ocupat ea. Cica au reusit sa-i gaseasca pe toti, in afara de prima, care are vreo 20 de ani. Chiar sunt curioasa cum vor decurge ostilitatile(si emotionata)....

ana

alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009)

Ce frumossss....!!!!

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Anaan, exact al fel reactionez si eu cateodata la perlele Adei , ma intorc repede cu spatele sa nu ma vada, dar ma pufneste rasul instantaneu la fel ca si cand il vad pe Pisi cu ochii iesiti din orbite ca se prelinge apa de pe blatul de bucatarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Hehe, imi apare avataru'!
Pfoai, novus, io nu ma pot mobiliza de obicei nici pe termen scurt si tu propoui target-uri asa indepartate...auzi...mare...soare...unde-s?! unde-s?! (si Pisi ce regim face, ca banuiesc ca nu merge pe disociate, dukane si montignace:))

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput