Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***382***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui AlexAndra_81

Novus, Ilinca, multumim de incurajari, dar eu tare prost stau cu vointa in perioada asta, imi trebuie o motivatie puternica si n-o gasesc

Amalia

Ia gandeste-te la concediu: mare, soare, plaja !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

da pana-n iunie cat mai esteeeee.... Imi trebuie un concediu la plaja prin februarie ca sa intru-n panica Ia sa vad ce parere are barbatul. Presimt ca o sa-mi zica ca el ma place asa cum sunt decat sa cheltuiasca pe concedii

Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Hehe, imi apare avataru'!
Pfoai, novus, io nu ma pot mobiliza de obicei nici pe termen scurt si tu propoui target-uri asa indepartate...auzi...mare...soare...unde-s?! unde-s?! (si Pisi ce regim face, ca banuiesc ca nu merge pe disociate, dukane si montignace:))

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

In sfarsit !!

Pisi merge la sala , nu mai mananca paine si in general seara, are el curele lui :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

neatza!

Eu sunt acasa, cica fac treaba Deocamdata mi-am pus un mic dejun tarziu in farfurie, am dat drumul la muzica si va citesc pe voi

Mai ales ca mi-am inceput ziua cu un telefon plin de pupici si imbratisari de la Gianina

Succes in curele de slabire va doresc, va voi sustine de pe margine

ILINCA, ce avatar frumos

Desi aseara mai aveam un pic si imi exploda capul ca e totul vraiste, nu stiu de unde sa iau nimic, perdelele sunt scurte (putine idei si alea fixe) si azi am deja musafiri, nu vorbesc de maine, acum am luat mareata hotarare sa ma bucur de orice, sa ma relaxez, sa imi iubesc parchetul troncanitor si perdelele scurte, sa bag frumusel gunoiul sub pres si sa zambesc larg.
Si sper din suflet sa ma tin de asta si mai ales sa fiu mai calma cu Ana, ca iar am luat-o in balarii si pe masura ce o reped/tip/ma enervez mai tare, cu atat face mai rau.
Deci, unii cu curele de slabire, altii cu alea de calmare.

Va pup si va doresc o zi cu soare (ca afara e cam pauza de asa ceva)

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Ioi, cat de aiurita pot fi!

La multi ani, Ioanelor si Ionilor!

La multi ani, Ioana( Pisik) si Ionela(Ina), sa va bucurati de tot ce e mai frumos pe lume!

Ilinca, super poza de la avatar!

Mergi la inceput

Ilinca, referat ai de facut? Stiu cum e si-ti inteleg lipsa de chef, ca am experimentat-o si eu, la vremea mea

Pe mine m-a apucat initiativa de a face raci/piftie, cum vreti sa-i ziceti. N-am facut in viata mea, dar lui H. ii place mult felul asta de mancare si am zis sa-i fac o surpriza. Niste sfaturi de la cunoscatoare, va rog!( dar asa, in stilul "Piftie for dummies")

Mergi la inceput

Pisik multi !!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan
Pe mine m-a apucat initiativa de a face raci/piftie, cum vreti sa-i ziceti. N-am facut in viata mea, dar lui H. ii place mult felul asta de mancare si am zis sa-i fac o surpriza. Niste sfaturi de la cunoscatoare, va rog!( dar asa, in stilul "Piftie for dummies")

Si mie imi plac mult de tot dar nu stiu nici macar cu ce se incepe prepararea lor daca daca nu e tarziu dupa ora 13 iti pot oferi informatii calde de la sursa

Mergi la inceput

Novus, e foarte bine, ca numai maine ma apuc. Intre timp ma informez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

anaan - tare ma bucur ca-i totul in regula cu andrei

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

anaan- eu sunt cu raciturile
din ce faci?
banuiesc ca dintr-un picior de porc afumat, asa-i?

ca sa vad ce-ti spun mai departe ca ar trebui facut

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si 7 luni

Mergi la inceput