Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***382***
Raspunsuri - Pagina 13
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Unde sunteti fetelor ??? Anamariame, ti-am admirat in sfarsit pozele, mi-a placut rochia de revelion |
Ishi!
Unde e rokia? Sa vaz si io!
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
dyana27 spune:
Ce fac fetele??? Eu tocmai am terminat niste documente de audit, ca dupa ce m-am jurat ca nu mai fac anul asta (din cauze de neplata din partea pritenei mele care le incaseaza de fapt.... eu doar cu munca).... tot am ajuns sa fac, si inca asa pe graba-mare-mare. Am cedat acum ca pe ea a lovit-o o masina, e operata la picior si imobilizata o luna la pat... deci a picat iar frecusul la Dianaaaaaaaaaaa.
Si dupa anestezia de azi de la dentist ma palise asa o durere de caaaaaaaaap.... de-mi venea sa plec in lume. Asa ca ma facut compromis si aici si am luat un nurofen (trebuie scrisa data in calendar... ca prea curand nu mai intra pastila in gura mea), doar pentru ca aveam de lucrat, altfel... asteptam sa-mi treaca. Mi-am mai reparat 2 masele si am facut un suuuuuuper detartraj si periaj profi, si indepartarea petelor cu un jet nesuferit de puternic cu nu-stiu-ce solutie pe baza de bicarbonat..... etc-etc. Mamaaaaa, dar rezultatul e suuuuuper, dintisori curati, masele la fel, si jur ca s-au albit cu vreo 2 nuante. Acum astept sa se desumfle si gingiile si s anu mai ustureeeeeeeeee, si o sa pot sa ranjesc din nou in voie
Imi planificasem ceva pentru joi, un seminar, ma intalneam si cu pisik... si intr-un moment de inspiratie, spaland vase, mi-am dat seama ca joi implineste Sasha un anisor... si eu ca o matusa idioata nu am realizat. deci o sa contramandez seminarul, cu mare parere de rau, dar motocelul meu cel mai mic merita orice. Abia astept sa-l gugulesc la un anisor. Acum sunt in cautare de cadou frumos... si e taaare greu, pentru ca ma transferat jucariile de la mutzu la el, plus alte zeci cumparate si primite si de el.... na' si gaseste!!!! De mosii cei 2 l-am nimerit tare bine, i-am luat o casuta moale cu tot felul de ferestre-gaurele, acoperis care se deschide, si cu multe forme in ea si a fost incantat, si o jucarie cu ventuza pentru masa. Acum.... habar nu am, dar ma descurc eu cumva. sambata plec la vanatoare de cadou
PS. vedeti ce "limbarita virtuala" am??? pai daca nu prea am vorbit in seara asta ca eram jumate anesteziata- jumate faultata la gura.... macar aici sa ma destrabalez. dar presupun ca voi dormiti, ca niste oameni normali care sunteti, nu???
novus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Ishi! Unde e rokia? Sa vaz si io! Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Neata !!
Denisamada, pe mail-ul comun sunt pozele Aneimariame
Am uitat sa zic ca mi-au placut muuult artificiile de la Londra
Haideti la o cafea ca doar e vineri !!!
Inapreda, nu ti s-a reparat calculatorul ?
Anaan, sper ca ai terminat cu inul si grijile acum si mai treci pe aici la povesti !!
Olga, cum e la Predeal ?! distractie placuta sa aveti !!!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Gianina34 spune:
buna dimineata dragelor si La multi ani! , ca nu ne-am auzit pana acum
munica - imi este permisa o pupaceala intarziata?
(in alta ordine de idei sa stii ca am observat ca tot ce mi se intampla mie cu micshu' - la boli, ma refer, entero-, laringo...)- cam in 2 saptamani apar si la voi semnele)
m-am distrat cu discutiile despre domnul V insa toate mi s-au sters din minte cand am citit vestea pisikului
pisikule imi vine sa te tin in brate si sa te alint si sa te pupacesc ca tare draga-mi esti
iti doresc din tot sufletul o sarcina usoara si fara probleme, griji, nervi
mazarica din burtica
am vazut sutele de poze, sper ca saptaman viitoare sa reusesc si eu sa le incarc pe ale noastre, macar cu asta sa nu mai fiu restanta in 2012
iar acum rezumatul nostru:
vineri am luat ultimul copil de la gradi (pe motiv de mama nebuna care face situatii pana in ultima clipa), sambata dimineata a venit mosul (la trezire a gasit puzderia de cadouri sub brad de nu mai stia ce sa desfaca, ce asa tina in brate... - a propos: a primit un winnie mare mare care l-a botezat ursuloiul (asa i-a spus din primul moment si asa i-a ramas numele), apoi mancat ceva in graba, plecat la doctor pentru un ultim control ca desigur ca mai tusea cand-si-cand si mai era ragusita uneori; concluzia: tuse reziduala deci apta de plecat la bunici (plus ceva tratament totusi, sa nu ne iesim din mana); intors acasa, facut bagaje, hranit copilul de pranz si plecat la bunici; drum ingrozitor de lung, noroc cu schipicii care i-am tot admirat peste tot, de ajunsese a doua zi sa nu-i mai trebuiasca nici unul; la bunici a fost super - copil mancacios, voios; am avut parte de zapada, am facut om de zapada , ne-am plimbat cu sania, ne-am tavalit prin zapada, tot tacamul. Cand scapasem de tot de orice urma de tuse, intr-o seara cand ne intorceam dintr-o vizita, mi-a facut o scena cu plansete si tipete ca ea vrea la mine in brate, nu la tati, ca de ce conduc eu si nu tati asa ca am luat-o oarecum de la capat cu laringita, iarasi mai tuseste cand si cand si uneori chitaie ragusit dar, pana acum cat de cat lucrurile sunt sub control si sper sa ne facem bine fara alte interventii.
ne-am intors acasa vineri pe 30, sambata ne-am plimbat prin magazine iar apoi am stat consemnati in casa (in speranta ca rezolv problema, sa fie apta de gradi - desigur ca marti dimineata era mai rau ca inainte de plecare in vacanta, dar, asta este)
si uite-asa anul 2012 mi-a adus prima implinire a unui vis care-l am de 2 ani: marti am dus micshu' la gradi iar eu si cu tati ne-am facut de cap prin mall: plimbat, mancat, savurat cafele si praji, vazut film - eram 5 spectatori in sala
nu spun ca dimineata am simulat cu totii dusul la servici, m-am plimbat pana la garaj, am scos masina... tot ce stia ea ca facem dimineata dupa care eu am venit tiptil acasa pe jos iar tati a predat copilul la gradi si apoi a venit fuga acasa
acum astept pastele
cadouri - ca am vazut ca s-a discutat subiectul: eu- o placa de par, un parfum si un dvd-player(asta, ce-i drept e mai mult cadou pentru andreea) iar tati - o cravata givenchy si o pereche de pantofi manoukian (mai trebuia sa primeasca si niste camasi calvin klein dar astea vor sosi prin februarie)
revin...
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si 7 luni
Dodo-pui spune:
tufete
am avut ceva treaba..si asta din "cauza" voastra ..caci a trebuit sa verific daca si ce restante am...si aveam..doar catre sotul meu.
Aveam si pentru el 2 "minuni" incepute si "logic" neterminate/finisate.Acum nu mai am restante de anu' trecut...si am terminat si prima comanda de anul acesta
Vazut pozici
Olidistractie maxima..
Anaan ma bucur ca totul e ok cu Andrei si bafta in continuare cu inul
nemtoaicele Ela si Kea
Mireal bun revenit
Manuela pe unde esti oare?
In curand voi aparea si cu martisoarele de anul acesta...sa le vedeti toate iar daca-s si interesate cu atat mai bine
Acum las cafa
si
cantec pentru prieteni
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
Gianina34 spune:
cura de slabire : de LUNI e musai sa ma apus si eu
pana atunci insa ma sacrific in fiecare seara sa ... fac lumina in frigider
nu am avut curajul sa ma cantaresc dar okiometric , e cam jale
deci, draga bianca:
stiu ca luni voi manca branza si iaurt dar marti, ce? ca am uitat
miercuri cred ca-i ziua cu pizza iar joi fructele, asa-i?
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si 7 luni
novus spune:
Gianina chiar zilele trecute ma gandeam pe unde esti dar apoi mi-am amintit ca ai zis ca nu reveniti decat prin 09 ian , ma bucur ca ai aparut mai devreme !!
Asteptam pozele inclusiv restantele !
Sa aveti un an cu multa sanatate !!
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gianina34 cura de slabire : de LUNI e musai sa ma apus si eu pana atunci insa ma sacrific in fiecare seara sa ... fac lumina in frigider nu am avut curajul sa ma cantaresc dar okiometric , e cam jale deci, draga bianca: stiu ca luni voi manca branza si iaurt dar marti, ce? ca am uitat miercuri cred ca-i ziua cu pizza iar joi fructele, asa-i? Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 2 anisori si 7 luni |
Neata,
Marti e ziua cu orezul si cartofii, fasole si mazare. cica amidonuri!
novus spune:
Pisigri, tu pe unde umbli ??
AlexAndra_81 spune:
Neata!
Eu sunt la fructe azi
Anaan, ma bucur ca e totul bine cu Andrei , nici nu ma gandeam altfel. Am programat-o si eu marti pe Amalia la ortoped sa vad daca totul e in regula cu piciorusele, ca eu le vad tot mai in X in fiecare zi, sper ca-s eu nebuna, totusi
Gianina frumoase cadouri, frumoasa zi in doi ati petrecut, chiar daca a fost pe furis, astea-s cele mai reusite
Amalia