Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***382***
Raspunsuri - Pagina 12
andiaroro spune:
Si la Paris ati fi fost dezamagite in sensula asta.
La Budapesta or fi ramas fara bani. Aici de frica nenilor tero cica nu mai fac nimic
simonapro spune:
Buna!
Pisik:Eu zic sa nu iei hotarari pe termen mai lung,o perioada poate sa stea bebele cu voi in camera,cred ca un patut gasesti pe unde sa-l pui si de infasat in pat sau tot in patut poti. Apoi cand mai creste incerci sa-l muti cu Ana in camera, ca o sa se mareasca si o aiba grija de el.
Sebi a dormit cu noi in camera, dar in patut pana pe la 3 ani si ceva. Lucian a dormit un an cu noi in camera in patut si apoi in camera lui tot in patut inca un an,dupa care a dormit in pat normal de o persoana, am profitat de spatiu ca avea camera lui si am zis sa nu-l chinui si pe Sebi noaptea la trezirile lui. Acum a devenit asa de independent, stam cu totii seara in pat la noi, dar nu rezista mai mult de jumatate de ora si apoi pleaca singur in patul lui. Mai dificil e cand plecam in deplasari, ca e teroare sa dormi cu el in pat.
Imi asum riscul si peste o luna o sa-l iau si pe el la nunta la cumnata-mea si apoi vreo doua zile pe la munte, s-ar putea sa avem si noi nevoie de gazduire in Bucuresti,cel mai probabil in apartamentul cumnatei mele vor fi alte rude si nu o sa mai avem loc.
Anaan: sper ca iesit totul bine
La mine a decurs bine alaptatul,mi-am dorit foarte mult si cu toate ca Sebi a plans destul de mult n-am cazut in ispita sa-i dau lapte praf, am avut rani la inceput, dar au trecut dupa aproximativ o saptamana.la Sebi am baut multe luni ceai de busuioc pentru lactatie.Cu mulsul nu prea l-am avut, pur si simplu nu-mi placea procedeul si l-am evitat cat am putut. Si eu am fost alaptata un an si jumatate
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
novus spune:
Anaan, nicio veste ?! suna-ma cand poti vorbi !
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Anaan spune:
Salutare!
Multumesc, tufete, pentru gandurile voastre bune! Nici nu stiti cat le apreciez!
Acum pot sa va povestesc toata tarasenia, ca, pana acum, mi-a fost pur si simplu frica sa-mi pun temerile in cuvinte; aveam senzatia ca, daca fac supozitii, ele ar putea sa devina realitate, asa ca iertati-mi secretosenia si morocaneala. In 30 am observat ca, atunci cand statea in anumite pozitii, lui Andrei i se forma o umflatura langa coloana, ca o vertebra dislocata. Ne-am speriat amandoi, si eu si H., desi copilul era vioi si umflatura respectiva nu parea sa-l deranjeze. Fiind patita cu problema lui cu picioarele, am hotarat sa mergem direct la un doctor in care avem totala incredere, insa nu am putut face programare la dr. de la Tg. Mures doar pe data de azi. Am fost si doamna a zis ca nu e nicio problema, slava Domnului!, si, cu ocazia asta, i-a controlat si picioarele si a zis sa-i dam cat mai mult ghetutele ortopedice si se vor vedea rezultatele. Andrei a fost tare cuminte ( sunt mandra de el!), s-a jucat tare frumos, desi am asteptat doua ore. Noroc ca acolo, la Ortoprofil, este o sala de asteptare pentru copii, care, de fapt, este un loc de joaca: cu casute, jucarii etc. Adevarul este ca, vazand ce probleme aveau unii dintre copiii de acolo, i-am multumit lui Dumnezeu ca Andrei este asa cum este.
Bebe_strumph, sanatate Arianei!
Ilinca_M. spune:
Atunci totul e bine cand se termina cu bine!!
(asa-s si eu, ca tine, in privinta asta, nu pun temerile in cuvinte inainte sa verific daca au vreo baza)
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
olishka spune:
Anaan multi Ma bucur ca te-ai linistit si sunt convinsa ca o sa se rezolve cu timpul si cu piciorusele lui Andrei Haideti week-endul viitor la Deva. Vine si Chiti, il faci pe Andrei fericit
Bebe sanatate multa Arianei
Pisik te O sa fie bine
Mada descarc pozele cand ajung acasa
Noi suntem in drum spre Predeal, mai avem 20 min
Va pup
Olga, mamica lui David iepurasul si 33+
olishka spune:
Anaan multi Ma bucur ca te-ai linistit si sunt convinsa ca o sa se rezolve cu timpul si cu piciorusele lui Andrei Haideti week-endul viitor la Deva. Vine si Chiti, il faci pe Andrei fericit
Bebe sanatate multa Arianei
Pisik te O sa fie bine
Mada descarc pozele cand ajung acasa
Noi suntem in drum spre Predeal, mai avem 20 min
Va pup
Olga, mamica lui David iepurasul si 33+
Anaan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olishka Vine si Chiti, il faci pe Andrei fericit Olga, mamica lui David iepurasul si 33+ |
In orice caz,de fiecare data cand o vede in vreo poza, mangaie poza si-i zice ca o iubeste
novus spune:
Anaan, ma bucur si pe aceasta cale ca totul e ok !!
La faze din astea si eu reactionez la fel de aceea par fara griji sau inchisa , adica nu-mi place sa expun problemele decat dupa rezolvare sau confirmare a temerilor
Deci wkd viitor avem mare intalneala !!!!!
novus spune:
Unde sunteti fetelor ???
Anamariame, ti-am admirat in sfarsit pozele, mi-a placut rochia de revelion