Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***382***
Raspunsuri - Pagina 11
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Nici eu n-am excelat la muls , am incercat o data si au iesit chinuit cativa ml asa ca m-am lasat pagubasa, astfel incat deplasarile mele trebuiau facute in intervalul de somn a dsoarei, cand ma gandesc acum ca veneam rapid pana la birou cate 1 ora dupa ce o alaptam cand avea 2-3 luni , tre' sa-mi ridice astia o statuie mintenas !! |
Eu am prestat si cu mulsul, ca de pe la 3 luni tanara domnisoara a inceput sa tina la silueta, asa ca dupa ce se servea dumneaei ii dadeam eu cu biberonul tot din lapticul meu (muls cu pompa/manual ). E drept ca m-am kinuit un pic... iar pe la 7 luni m-am lasat pagubasa... In rest, nu am avut nici macar o singura data rani, canale infundate sau alte probleme, iar "intarcarea" a fost de la sine...
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
novus spune:
Gata, plec la mall sa mai intalnesc cu Olga !! abia astept sa stam doar noi doua la povesti, nu s-a mai intamplat de ceva vreme , daca nu luam in calcul telefoanele zilnice
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Si sa nu uit : ANAAN tinem pumnii !!!
Asteptam vestile bune !!!
andiaroro spune:
Eu m-am muls pentru a duce lapte la cresa si pentru iesiri. Am avut lapte suficient cat sa-mi iasa schema si norocul sa accepte cresa si tanti sa-i dea laptele meu. Am semnat pentru chestia asta un contrat de 7 pagini.
Pe Alex l-am nascut la 37 de sapt si laptele a venit imediat si am alaptat fara cea mai mica problema.
Pe Anastasia am nascut-o dupa DPN si mi-a venit laptele dupa 2 zile, mi-a facut sanii franjuri, plangea, nu vroia sa suga, toata gama. Moasa, care m-a vizitat dupa o saptamana acasa, m-a gasit tare amarata, asa ca a sunat imediat la o ginecoloaga din Liga Laptelui, care m-a primit in ziua respectica. Explicatia ei a fost ca nu o tineam in pozitia corecta de alaptat si ca se intampla frecvent ca la al doilea copil, mamele sa nu-si ne mai bata capul cu pozitia si sa treaca direct la schemele, pe care le faceau cu primul la sf alaptarii. Daca un copil care merge, suge din orice pozitie sau are obiceiurile lui, nu sta la fel treaba cu un nou-nascut.(Ca tot ii ziceam lui Chato de cat de implicata a fost toata lumea in sustinerea alaptarii in cazul meu). Bine, eu aveam si ceva probleme cu o mana atunci, dar nu o tineam corect nici cu cealalta, .
Vizita la ginecoloaga respectiva a fost cel mai bun lucru ce se putea intampla, pentru ca dupa 2 luni am inceput sa mananc fara lactoza si m-a ajutat in alegerea suplimentelor necesare alaptarii din meniurile mele. A ramas ginecoloaga mea , ca mai are si cabinet peste.
Mama mea chiar n-a avut lapte cu mine. A incercat toate tehnicile posibile, mai ales ca eu am avut intoleranta la laptele de vaca si era vital sa-i reuseasca alaptatul.
A functionat insa in parametrii normali la fratele meu.
Pisik- Sa nu faci nicio schimbare pana nu vedetei cum decurg ostilitatile. Alex a dormit din prima clipa in camera lui.
Anastasia a fost cu noi in camera. La inceput in leaganul ei si apoi s-a instalat in patul nostru pana la un an jumatate. Atunci au cerut amandoi in aceiasi camera (a influentat-o nitel Alex) si le-am luat paturi cu etaj, dar care se pot pune si unul langa altul.
N-am stiut ca vom ajunge la schemele asta, n-am crezut ca av sta atat de mult cu noi in camera, ca vor ajunge sa ceara sa fie impreuna... Banuiesc ca in 2-3 ani vor cere fiecare camera lui si o sa-i mutam, dar deocamdata sunt fericiti asa si am facut cum si-au dorit.
Ilinca_M. spune:
Am intrat sa tin pumnii pentru Anaan!!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
andiaroro spune:
Cred ca mi-a scapat ceva, dar cum e mobilizare generala, ma alatur si eu din toata inima.
Anaan-Sa iasa toate cum iti doresti!!!
anamariame spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andiaroro Cred ca mi-a scapat ceva, dar cum e mobilizare generala, ma alatur si eu din toata inima. Anaan-Sa iasa toate cum iti doresti!!!anaalexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009) |
novus spune:
Gata, am revenit la treaba dupa o pauza de cafea, am stat la povesti cu Olga si tare bine m-am relaxat !! si ma simt si mai bine ca wkd viitor iar ne vedem
Anaan, asteptam vestile bune !!!
Si propun o intalneala sambata viitoare la mall la locul de joaca cu Ada & David & Chiti !! ce ziceti ?!!
denisamada spune:
Tare bine ne-am simtit la Budapesta, ne-a dezamagit putin lipsa cuasi-completa a artificiilor. Ca sa amelioram acest aspect, propunem ca anul viitor sa mergem la Londra:
www.youtube.com/watch?v=Xy_9bx6U8_0" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Xy_9bx6U8_0
Vezi min 2:30 - 3:35.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute