LMA ursuletilor & ursuletelor de novdec2010!! (1)
Raspunsuri - Pagina 7

amelia_ilie spune:
 Sugubina, astept.
Letzy, vorbim, chiar daca vin vineri (joi de fapt) .
Am pm activat, ce naiba... nu l-a dezactivat nimeni. E bine si aici daca nu vrea pm...

amelia_ilie spune:
 Letzy, poti sa-mi confirmi totalul (cu TVA) de 220.59? Mie asa mi-a dat, cu migdalele cu coaja. Daca vrei din cele fara coaja, modificam.

letzy81 spune:
 Amelia,cu coaja gen cea de la nuci,tare?cred ca mai bine fara...ma gandesc sa nu-mi torturez vecinii cu zgomote.
Mie nu-mi apare activat Pm tau.
Inca n-am plecat de la party...Sandra e in elementul ei

sashenka_h spune:
 as vrea si eu comanda dar poate in februarie ca acum s-au terminat banii
Mami Andreea 
Horea Paul (15.11.2010)+
 Sasha Andrei (30.12.2008) + 
 Iustin Nicolae (03.04.2006)

Elfica spune:
 Of, si eu as vrea, dar nu prea avem bani disponibili 
 Si pentru doi lei zic ca nu merita, cand oi lua, sa iau ca lumea. Am vazut la Letzy cantitati adevarate, nu gluma! Abia astept, ca sigur sunt bune!
Am un baietel de fata! Cand a venit o prietena la inceputul saptamanii cu fata ei si cu sotul se minunau de cat de bine merge si ce degajata e, daca se intampla sa cada. Se ridica si gata, nu tu lacrimi, scancete etc. Se cocoata pe dulap si peste tot pe unde poate, deschide usile singura, daca nu sunt inchise cu clanta ridicata, ci cedeaza daca trage de lateralul usii etc. Ea compara cu fata ei, care plange imediat si la cea mai simpla cazatura cinci persoane erau in jurul ei imediat. Eu am lasat-o de cate ori a cazut, doar cand plangea ma duceam sa o impac, dar nici atunci nu ii atrageam atentia asupra cazaturii, ci ii schimbam centrul atentiei, sa uite. Ieri si-a tras o zgarietura pe nas, azi are ditamai urma pe obraz, iar ea nu a plans deloc! Stiu ca s-a dezechilibrat o data si a cazut peste cuburi si atunci cred ca si-a zdrelit putin obrazul (e rosu si putin zgariat, dar se vede rau). Oricum, e baietoasa! Si ii place sa o dai peste cap, sa o pui cu capul in jos etc. Rade cu mare pofta!
Adipapazi, ai PM! Merci frumos pentru ajutor! 
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

Elfica spune:
 Poate va intereseaza: http://www.articole-ieftine.ro/. Sunt niste jocuri pentru copii, papusi, vedeti voi daca va tenteaza.

Elfica spune:
 Amelia, ti-am trimis si eu un PM, dar nu stiu daca l-ai primit. Confirma-mi, te rog. Are dreptate Letzy, ca nu iti apare PM-ul activ. Daca te uiti la postarea ta, in bara de deasupra mesajului, unde apar iconurile cu editarea mesajului si nu mai stiu ce, apare la mine, la Sashenka, la Letzy si un PM mare, cu rosu. La tine nu apare, de ce.... nu stiu. Eu ti-am trimis mesaj, intrand in campul de mesaje si tastand id-ul tau, sper sa fi ajuns. Uita-te in setari, ca poate trebuie sa bifezi ceva, sa iti apara si in bara despre care vorbesc. Sper sa ma fi facut inteleasa.

amelia_ilie spune:
 Elfica, am primit mesajul. Nu stiu de ce nu apare PM-ul rosu, dare am activat pm-ul, zau! Am si raspuns.
Letzy, nu, migdale cu coaja maro cea ca o pielita, nu cea tare, ca a nucilor. Exista migdale cu coaja asta maronie (care se inmoaie in apa) si migdale fara coaja, adica albe. Nu exista din cele cu coaja lemnoasa, asa... daca intri pe site os a vezi cum arata.

adipapazi spune:
 amelia, vreaui si eu ulei de argan si sirop de agave, 2 pungi prune fara samburi, 2 de caise de 250g, 2 de migdale de 200 sau 250g.
pup

amelia_ilie spune:
  Adi 
, prune fara samburi de care, de 200g sau de 500g? Caisele sunt de 200g nu de 250g. Sau n-am vazut eu bine?