LMA ursuletilor & ursuletelor de novdec2010!! (1)
Raspunsuri - Pagina 6

Elfica spune:
 Nu mai are nicio taina cu urcatul pe canapeaua din sufragerie, ca de dat jos se da de multa vreme. Iar in dormitor, unde e patul mai inalt, a prins smecheria si se urca intai pe noptiera, care e foarte joasa (10 cm de la podea) si apoi in pat, ca altfel nu ajunge. E asa de smechera!
Ma duc sa ii dau o banana, ca musca din coaja :) 
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

Ramo_P spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui BraveGirl eu sunt aici...dar am o stare naspa. am aflat ieri data operatiei: 26 ianuarie. M-au napadit gandurile, emotiile, panica ![]() ========== Corina Mami de    Arianna Maria (18.11.2008) si   Patrick Stefan (16.10.2010) POZE  | 
 tinem pumii dar sigur va fi bine, e un medic bun.

letzy81 spune:
 Heidy ce blond si dragalas e Tudor!
Sunt in cautari pt Turcia.
Ce statiune ne-ati recomanda?
Corina,cat de plimbati sunt Arianna si Patrick cu avionul!
Sa aveti bafta la operatie! Cum a zis si Elfica(asa bine le zice ea!),i-ati ales pe cei mai buni!
Sandra e din nou bolnavioara,de data asta e gripata.O gramada de muci cu care se tot inneaca,febra,nervi si lipsa pofta de mancare.E deja a 3a noapte de cand se tot trezeste si plange.Mi se rupe sufletul!Am tot sperat ca nu va lua gripa de la noi! Eu am facut o forma mai usoara(sau poate imuniatea bunaa!)dar sotul una cam nasoala,cu febra si dureri musculare.El are deja o saptamana si inca n-a trecut.
La intalnire eu n-am cum sa ajung.Vinerea este pt mine o zi tare grea la servici,termin tarziu si la sfarsitul zilei nu mai sunt in stare de absolut nimic.

letzy81 spune:
| citat din mesajul lui Elfica Letzy: ciorbita de pastrav i-ai dat-o asa, doar zeama, cu lingurita, incet, incet? Si apoi pastrav separat? Sau tot pasat, doar ca nu i-ai pus doar legume, ci si pastrav, sa ii schimbe gustul si sa vrea?  | 
Elfica ciorbita i-am pasat-o cu legume(si ii pun multe legume cand ii fac ciorba) si peste si a iesit un piure.
Numai mancarea de la masa de pranz i-o mai pasez,dimineata mananca unt,miere cu paine,deci stie sa mestece.Dar cand simte bucatele de legume se stramba toata si scuipa.
A mancat taica-su migdale si le-a uitat prin pat.In secunda 2 Sandra avea gura plina de migdale.Una n-am putut sa i-o mai scot si a mestecat-o bine si frumos

amelia_ilie spune:
 Buna dimineata tuturor 
!
Dam o cafiaua calda, buna si aromata, cu lapte/zahar/menta/ scortisoara, fiecare ce si cum pofteste.
Letzy, ti-am vazut pozele. Printesa e superba!!!
Vroiam sa va spun ca ne pregatim de o comanda la frecte uscate (am deja comanda de la serviciu), daca sunteti doritoare, va astept.

Elfica spune:
 Letzy: 12 dinti??? Adica 4 sus, 4 jos si 4 masele? Iulia are doar doua masele jos, una intr-o parte, una in cealalta, dar sunt asa frumoase, cu coltii ascutiti, nu tociti, ca la noi. 
Voi le dati copiilor se manance singuri? Eu doar ii mai pun in mana lingurita pregatita cu mancare, iar ea automat o duce la gura. Dar mai mult nu am curaj, desi asa se invata. Iar daca ii dau o bucata de orice, rupe putin, mesteca si apoi arunca pe jos. Astfel incat eu ii dau in gura tot, nu cred ca fac bine, dar ma enerveaza sa vad cum arunca pe jos. Zilele trecute ii pregatisem oul, dar s-a trezit inainte sa termin eu masa de pranz. Am luat-o cu mine in bucatarie si ca sa o tin cuminte, i-am rupt pe o farfurioara bucatele de albus, doar sa si le bage ea in gura. E asa haioasa, ca baga mana adanc in gura, sa nu ii cada pe langa :) Si a mancat ea putin, apoi vad ca arunca pe jos bucatelele. Cand ma uit, erau destule bucatele si era asa incantata, ca nici nu mai baga in gura! Eh, poate daca mai creste se invata. Sau poate ca si eu am gresit, ca nu am lasat-o cu paine, covrig sau biscuiti in mana. Poate ca arunca o vreme, dar apoi invata sa tina in mana cat mananca, apoi sa il puna undeva. Poate ca visez eu la varianta asta :) Totusi, mi-l aduc aminte pe baiatul nasilor care statea o gramada de timp cu o bucata de paine in mana. Ii dadeau asa si pentru a il tine intr-un loc, sa isi vada ei de ale lor. Dar cred ca depinde de copil, nu? Ai vostri tin in mana ceva, orice, fruct, leguma, biscuiti si mananca singuri?
Va pup, a facut sotul o rata pe varza si ma roaga sa fac si eu o mamaliguta! Mergem sa ne delectam cu papa bun!
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

sugubina spune:
 Amelia ma bag si eu la comanda cu tine. Zdau PM aici si mes pe FB.
| citat din mesajul lui amelia_ilie Buna dimineata tuturor  !Dam o cafiaua calda, buna si aromata, cu lapte/zahar/menta/ scortisoara, fiecare ce si cum pofteste. Letzy, ti-am vazut pozele. Printesa e superba!!! Vroiam sa va spun ca ne pregatim de o comanda la frecte uscate (am deja comanda de la serviciu), daca sunteti doritoare, va astept. Mami de Cristiana  | 

Ramo_P spune:
 Elfica, cu mancatul depinde de copil si de starea copilului, al meu sta cateodata si baga tot in gura si nu da pe jos nimic, sau din contra baga o bucatica in gura si cu restul se joaca, pe tavita de la masuta sau arunca pe jos si urmarestea cu privirea cum cade, sau de ex cu biscuitii - are zile in care il papa pe tot si mai vrea unul sau zile in care "da la pui" si pe urma mai cere unul tot pt pui 
 indiferent daca e in bucatarie sau in camera (bucuria mea) iar dupa ce da pe jos se apuca si inspecteaza, ce poate face cu bucatelele, cum se impastie mai bine cu o mana sau cu ambele, daca bucatica de jos are acelasi gust cu cea din mana (la asta nu prea il las, dar mai scapa...)

letzy81 spune:
 Multumesc Amelia!
Dau si eu Pm imediat!Daca e nevoie sa dau bani inainte sa ajunga comanda,te rog mult sa-mi spui.
Azi sunt pe fuga,ii rupem turta nepoatei noastre.E posibil sa intru tarziu pe forum.

letzy81 spune:
 Amelia am vazut acum ca nu ai activat PM asa ca scriu aici:
-migdale crude 2kg
_caise  deshidratate natural -4KG
-smochine 1kg(cele la 17,5lei fara tva)
-zahar brun 2kg(cel la 8,5lei fara tva)
-bio mei Rinatura 1
-bio orez integral:rotund 1kg
                   lung 1kg
Sper sa nu vina comanda vineri ca atunci nu ajunge Mihai in bucurwsti.
Multumesc

Arianna Maria (18.11.2008) si 
 Patrick Stefan (16.10.2010)