LMA ursuletilor & ursuletelor de novdec2010!! (1)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Amelia,atunci m-am linistit!
Eu m-am uitat pe site dar tot nu mi-am dat seama
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

Citat:
citat din mesajul lui amelia_ilie

Adi , prune fara samburi de care, de 200g sau de 500g? Caisele sunt de 200g nu de 250g. Sau n-am vazut eu bine?

Mami de Cristiana

caise de 200, prune de 200. multam fain, abia astept sa ma ung in par cu uleiul de argan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

La multi ani misticgirl !

Stiam eu ca avem azi de sarbatorit ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo_P spune:

La multi ani Misticgirl

Elfica Sa-ti traiasca "baietelul" asa l-am invatat si eu pe-al meu sa cada si sa nu fac hertzatac de fiecare data, si nu plange decat atunci cand chiar e cazul in rest e hopa-mitica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

elfica, am vb cu sis cand plecase de la serviciu si nu stia agenda pe de rost, asa ca o sun maine in timpul programului si apoi revin.

amelia, daca nu e prea complicat, pune la peftea si o punga de 200 g de goji, dar repet, daca nu e prea complicat, mai am pt 2-3 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Fetelor, ea care adormea cand era mica la 8-8.30, acum abia o culc pe la 11-11.30. Si asta daca doarme pana pe la maxim 4-4.30, ca daca doarme putin si mai are nevoie de o tura de somn mai tarziu, ajungand somnul de pranz chiar intre 5 si 6, mi-a adormit si la 12. Ca sa evit situatiile acestea, o pacalesc si nu o mai culc in tura a doua, ca ii crizez pe vecini, ca ea rade, "povesteste", se joaca, iar cand e liniste, ca deh, oamenii se culca, se aude totul si mi-e rusine. Azi a dormit de la 1 la 4 si abia la 11 a adormit. De la 10 tot incercam sa o culc, am vazut ca nu am sanse, am aprins lumina si m-am apucat de citit, iar ea isi mai descarca bateriile. La 10.30 am mai incercat o data, dar tot fara succes. In sfarsit, la 11 a fost cu finalizare :)
Adipapazi: Merci frumos, astept un semn de la tine, cand stii de la sora ta daca e sau nu loc in agenda surorii tale.

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

Mergi la inceput

Adi, am bagat. Azi o sa trimit comanda, aveam o restanta la cineva si astept continuarea. Sper sa vina cat mai repede, va tin la curent.

Mergi la inceput

Gata, am trimis comanda, joi astept livrarea. Sper sa nu vina tocmai vineri, ca deja se intrec cu gluma .

Mergi la inceput

La multi ani Antoniilor si Antonilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Elfica

Vorbind de olita mi-am adus aminte de Fluturasha. Nu ne mai povestesti nimic despre voi? Dar tu, Moshulik? O veste, ceva? Bebelu? Nu mai e Beatrice sa strige catalogul si sa va determine sa ziceti prezent! Hai, dati un semn!

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

Suntem bine Elfica. Delia merge de vreo 2 luni, are 8 dinti si doarme de la 19.30 la 7.30, plus aprox. 1 ora 30 la pranz. In rest spune cateva cuvinte: mama, tata, apa (cere singura), tataie, a cazut (despre lucruri, jucarii sau ce mai arunca ea pe jos), acas' (cand o intreb unde e tataie), apa (cand ii zic sa mergem la baie). Stie intelesul multor alte cuvinte. Dar are si o sora cu 2 ani mai mare cu care se joaca toata ziua si e de inteles ca face multe lucruri pe care sora ei le-a facut mai tarziu. Multumim ca ti-ai amintit de noi.

O zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput