LMA ursuletilor & ursuletelor de novdec2010!! (1)
Raspunsuri - Pagina 8
letzy81 spune:
Amelia,atunci m-am linistit!
Eu m-am uitat pe site dar tot nu mi-am dat seama
Multumesc!
adipapazi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui amelia_ilie Adi , prune fara samburi de care, de 200g sau de 500g? Caisele sunt de 200g nu de 250g. Sau n-am vazut eu bine? Mami de Cristiana |
caise de 200, prune de 200. multam fain, abia astept sa ma ung in par cu uleiul de argan.
Ramo_P spune:
La multi ani Misticgirl
Elfica Sa-ti traiasca "baietelul" asa l-am invatat si eu pe-al meu sa cada si sa nu fac hertzatac de fiecare data, si nu plange decat atunci cand chiar e cazul in rest e hopa-mitica
adipapazi spune:
elfica, am vb cu sis cand plecase de la serviciu si nu stia agenda pe de rost, asa ca o sun maine in timpul programului si apoi revin.
amelia, daca nu e prea complicat, pune la peftea si o punga de 200 g de goji, dar repet, daca nu e prea complicat, mai am pt 2-3 saptamani.
Elfica spune:
Fetelor, ea care adormea cand era mica la 8-8.30, acum abia o culc pe la 11-11.30. Si asta daca doarme pana pe la maxim 4-4.30, ca daca doarme putin si mai are nevoie de o tura de somn mai tarziu, ajungand somnul de pranz chiar intre 5 si 6, mi-a adormit si la 12. Ca sa evit situatiile acestea, o pacalesc si nu o mai culc in tura a doua, ca ii crizez pe vecini, ca ea rade, "povesteste", se joaca, iar cand e liniste, ca deh, oamenii se culca, se aude totul si mi-e rusine. Azi a dormit de la 1 la 4 si abia la 11 a adormit. De la 10 tot incercam sa o culc, am vazut ca nu am sanse, am aprins lumina si m-am apucat de citit, iar ea isi mai descarca bateriile. La 10.30 am mai incercat o data, dar tot fara succes. In sfarsit, la 11 a fost cu finalizare :)
Adipapazi: Merci frumos, astept un semn de la tine, cand stii de la sora ta daca e sau nu loc in agenda surorii tale.
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE
amelia_ilie spune:
Adi, am bagat. Azi o sa trimit comanda, aveam o restanta la cineva si astept continuarea. Sper sa vina cat mai repede, va tin la curent.
amelia_ilie spune:
Gata, am trimis comanda, joi astept livrarea. Sper sa nu vina tocmai vineri, ca deja se intrec cu gluma .
fluturasha23 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Elfica Vorbind de olita mi-am adus aminte de Fluturasha. Nu ne mai povestesti nimic despre voi? Dar tu, Moshulik? O veste, ceva? Bebelu? Nu mai e Beatrice sa strige catalogul si sa va determine sa ziceti prezent! Hai, dati un semn! Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE |
Suntem bine Elfica. Delia merge de vreo 2 luni, are 8 dinti si doarme de la 19.30 la 7.30, plus aprox. 1 ora 30 la pranz. In rest spune cateva cuvinte: mama, tata, apa (cere singura), tataie, a cazut (despre lucruri, jucarii sau ce mai arunca ea pe jos), acas' (cand o intreb unde e tataie), apa (cand ii zic sa mergem la baie). Stie intelesul multor alte cuvinte. Dar are si o sora cu 2 ani mai mare cu care se joaca toata ziua si e de inteles ca face multe lucruri pe care sora ei le-a facut mai tarziu. Multumim ca ti-ai amintit de noi.
O zi frumoasa tuturor!