LMA ursuletilor & ursuletelor de novdec2010!! (1)
Raspunsuri - Pagina 9
vmadelain spune:
Buna fetele,
Scuze ca nu activez prea mult pe DC, FB ne-a acaparat pe cele mai multe.
Dragelor, am avut nevoie sa intru si eu pe contul de gmail: ursuleti.novdec2010@gmail.com, si cand am intrat mi s-a zis ca au fost inregistrate activitati dubioase pe cont si ca este nevoie sa resetez parola, altfel nu ma lasa sa intru in cont. Am resetat parola si acum vreau sa va transmit si voua parola noua.Dati-mi va rog un raspuns ,cele care sunteti interesate de acest cont de gmail cum sa va trimit parola noua.
O zi buna tuturor, si sper sa apuc sa mai intru sa ma pun la curent cu ce s-a mai intamplat pe aici.
Va pup si sa aveti o zi cat mai frumoasa!
letzy81 spune:
Eu incerc sa fiu pe faza cand primesti comanada,Amelia.
Sunt cam nervoasa ca Sandra face o gramada de fitze la masa.Tocmai ce am scapat de gripa cu febra si maraieli la maxim,acum se pare ca o supara si caninii....alte maraieli.
Mananca tare putin si a si slabit(e vizibil).Mai avem un vaccin de facut(a trebuit sa-l amanam) si o sa vad cat a slabit.As vrea sa-i fac si un set de analize sa vedem cum stam.
Ma duc sa-i fac baita Sandrei.
amelia_ilie spune:
La multi ani Sashenka si Crisuletz!
Letzy, imediat ce ajunge curierul dau de veste, numai sa vina. Sper sa vina azi, dar nu prea am eu noroc...
amelia_ilie spune:
Fetele, au venit fructele.
Paula, nu stiu daca apuc azi sa merg la posta sa le pun, vorbim dupa ce le pun, ok?
amelia_ilie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui letzy81 Amelia ai PM! FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap Mami de Sandra |
mama, n-am nimic, zau !
letzy81 spune:
Amelia vroiam sa-ti spun ca vine Mihai maine.
O fi trimis email?...nu stiu ce-am facut
Initial al meu sot zicea ca poate numai de dimineata,pe la ora 8 apoi s-a sucit