LMA ursuletilor & ursuletelor de novdec2010!! (1)
Raspunsuri - Pagina 5

Elfica spune:
 Sashenka: Asta inseamna vinerea viitoare, e bine ca nu e in week-end, cand fiecare mai are ceva de facut. La ce ora si unde are loc intalnirea?
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

sashenka_h spune:
 Intalnirea este pe vineri 20 ian la ora 20 la Logout Cafe pe Decebal.![]()
Mami Andreea 
Horea Paul (15.11.2010)+
 Sasha Andrei (30.12.2008) + 
 Iustin Nicolae (03.04.2006)

sashenka_h spune:
 a disparut toata lumea???
Mami Andreea 
Horea Paul (15.11.2010)+

BraveGirl spune:
 eu sunt aici...dar am o stare naspa. am aflat ieri data operatiei: 26 ianuarie. M-au napadit gandurile, emotiile, panica 

sashenka_h spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui BraveGirl eu sunt aici...dar am o stare naspa. am aflat ieri data operatiei: 26 ianuarie. M-au napadit gandurile, emotiile, panica ![]() ========== Corina Mami de    Arianna Maria (18.11.2008) si   Patrick Stefan (16.10.2010) POZE hei fii optimista!! o sa vezi ca totul va fii bine multi pupici ca sa treaca supararea ![]() ![]() ![]()  | 
Mami Andreea 
Horea Paul (15.11.2010)+

sashenka_h spune:
 hei fii optimista!! o sa vezi ca totul va fii bine ![]()
multi pupici ca sa treaca supararea 

Mami Andreea 
Horea Paul (15.11.2010)+

adipapazi spune:
 hello,
 ce fac fetele?
corina, o rugaciune pt voi, va fi bine!
raportez ca I, supranumit in timpul sarcinii FORLAN (un forbalist), da cu sutul in minge si striga GOOO! e de la banana:))))))
ana barosana stie omida si melcul, ea nu da cu piciorul in minge, doar o culege si o arunca. azi ne-am jucat toti 4 ratele si vanatorii, alergau amandoi ca disperatii dupa minge.

amelia_ilie spune:
 Sashenka, nici eu n-am disparut, am mai zis, eu citesc si scriu daca si cand am ceva de zis. Nu prea am eu cu ce ma lauda...
Corina, o sa fie bine, n-ai de ce sa-ti faci griji inutile 
. 
Adi, tare forbalistul mic! Pupam gemenasii frumosi!

Siuta spune:
 Corina , tinem pumnii sa fie bine ! cu siguranta o sa fie bine!
Adina, cu marea eu nu sunt fan asa ca m-am bucurat teribil cand o dna dr homeopata mi-a recomandat ca pana la 2 ani sa nu il expun pe Toma la soare 
.Asa ca ne-am propus ca macar 5 zile pe an sa ii ducem pe munte, sa facem trasee usoare, sa ii invatam sa le placa muntele.
Toma a inceput sa mearga singurel, si pe zi ce trece face trasee din ce in ce mai lungi. E asa haios cand merge ca isi tine o mana ridicata deasupra capului pentru echilibru .
Trebuie sa imi pun sigurante la prize si sertare ca sigur o sa se accidenteze. Am o mare problema cu jucariile Anastasiei pentru ca au o gramada de piese mici si mi-e tare frica sa nu le bage in gura.Nu pot sa ii interzic ei sa se mai joace cu ele asa ca trebuie sa stam cu ochii pe el ca pe butelie.
Il striga pe pisoi Ti, la ceas spune ti-tac, mama, tata, si cam atat. In rest bodogane pe limba lui...
Caut si eu un dr ginecolog/ senolog bun in Bucuresti pentru controalele anuale. Aveti vreo recomandare?
Va 
 si va doresc we placut

Elfica spune:
 Of, de ce e intalnirea atat de tarziu, de ce nu poate fi mai devreme, cum a fost prima, cea de sarbatorire a ursuletilor? Chiar daca venim fara ei, inteleg ca e o intalnire intre mamici, dar daca ar fi mai devreme, sigur ar veni mai multe. Poate "negociezi" cu lumea, ca discutiile astea se tin pe FB.
Bravegirl, chiar mi-am amintit zilele trecute de operatia voastra si ma intrebam daca va mai avea loc si cand, ca retinusem ca e la inceput de an. Succes, sigur va fi bine, doctorul e profesionit, nu te duci la cine stie ce doctoras, in plus, gradul de hypospadias e unul foarte mic, nu e grav. Sigur se va remedia usor, ai incredere! Ce mai face, dragul de el? Ce mai spune? Arianna ce face, il iubeste, se joaca impreuna sau e geloasa pe el si nu prea ii acorda atentie? Mobila e inca in stare buna sau a inregistrat zgarieturi? Ma streseaza si pe mine mocheta din dormitor si tare as vrea sa o schimb, dar ma gandesc ca o perioada oricum e "sacrificata", asa ca o las de terfeleala. Spre ex., alaltaieri nu mai avea stare pe olita si i-am spus sotului sa pregateasca baia, sa nu ii mai pun pampers inainte de baie. Vazand ca nu a facut pipi si nu mai vroia sa stea, am lasat-o sa zburde putin fara scutec, dar ce a facut dupa numai trei pasi de la olita? Normal ca pipi! Si apoi era curioasa sa vada ce e cu pata de pe covor, ca a ramas ud si mereu se ducea acolo. Nu o stresez cu olita, dar am inregistrat progrese mari. Dupa ce am avut discutii acum vreo jumatate de an am renuntat sa o pun. De vreo luna, doua, am pus-o si am vazut ca sta cuminte. O pun mereu dimineata, dupa ce se trezeste, timp in care ii dau si apa, sa ii grabesc pipiul. Si dupa ce face ii arat in olita cum arata, sa inteleaga ca asta e scopul olitei. De vreo saptamana face si kk numai la olita, fie ca o aud cum se screme si o pun, fie ca dupa o anumita masa intuiesc ca ar fi timpul si o pun pe olita si ii dau apa (o ajuta sa iasa mai repede). Si apoi ii arat cum arata si ii spun ca e kk. Stiu ca mai dureaza pana isi formeaza reflexul si va controla sfincterul, dar sa nu ii fie straina olita si rezultatele statului pe ea. Atat o pun, nu o chinui daca nu sta. Imi zicea o prietena ca la prima ei fata, cand avea mai mult timp, a pus-o mereu pe olita, incat la un an si doua luni ziua nu ii mai punea pampers deloc, ci doar noaptea! Eu am inceput tarziu, dar macar tintesc aceasta. 
Vorbind de olita mi-am adus aminte de Fluturasha. Nu ne mai povestesti nimic despre voi? Dar tu, Moshulik? O veste, ceva? Bebelu? Nu mai e Beatrice sa strige catalogul si sa va determine sa ziceti prezent! Hai, dati un semn!
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

Arianna Maria (18.11.2008) si