LMA ursuletilor & ursuletelor de novdec2010!! (1)
Raspunsuri - Pagina 4
letzy81 spune:
Adi,eu as vrea sa mergem in Turcia la vara,sotul nu e prea incantat dar eu sper sa-l conving.imi e un pic teama si mie cu copil asa mic intr-o tara straina.Mai studiem,analizam...
Si cumnatii mei(fratele sotului+sotia)care au o fetita mai mica cu 2luni decat Sandra,vor sa mearga cu noi.
Sugubina eu nu vreau sa-i scot laptele Sandrei dar problema e ca mananca laptele numai daca este adormita.Nu pot sa inteleg de ce nu vrea laptele altfel.Probabil soacrei mele ii era greu sa o astepte sa adoarma si apoi sa-i faca laptele.Si mie imi e greu uneori dar de uitat nu uit.
Azi i-am facut ciorba de pastrav Sandrei si i-a placut tare mult.a inceput cu fitzele la masa...nu prea mai are chef de legume.
heidy spune:
Buna seara!
Bag si eu capul scurt sa va salut si sa ii zic lui Letzy sa fie curajoasa. Noi am fost anul trecut in Turcia cu Tudor - avea 9 luni si putin. S-a super distrat, aveti dovada in poze.
Si am fost cu Tudor si mai mic 3 zile in Budapesta. Eu una m-am simtit ok si m-am relaxat, chiar daca nu a fost usor.
sashenka_h spune:
Bine v-am gasit in casa noua!!!
Imi pare rau ca nu am mai scris dar am fost plecata iar acasa o gramada de treaba.
Noi momentan suntem bine, nevirusati si sper sa o tinem tot asa ca sincer nu mai pot sa-i vad bolnavi.
Cine se pricepe nu poate sa bage si odiseea pe pagina principala? mie cel putin imi face mare placere sa-mi mai aduc aminte de cand eram gravide
Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+ Sasha Andrei (30.12.2008) + Iustin Nicolae (03.04.2006)
Elfica spune:
Si eu as vrea sa recitesc si sa imi fac un folder cu toate mesajele mele, sa am ca un jurnal al Iuliei, de cand era in burtica pana cand ne-o tine forumul impreuna, sa va mai povestesc despre ea.
Cele care nu le mai dati copiilor mancare pasata, cum le-o dati, zdrobita cu furculita? Letzy: ciorbita de pastrav i-ai dat-o asa, doar zeama, cu lingurita, incet, incet? Si apoi pastrav separat? Sau tot pasat, doar ca nu i-ai pus doar legume, ci si pastrav, sa ii schimbe gustul si sa vrea? Eu ii dau fie pasat, fie rupt bucatele cu mana (la carne, la ou sau la legume fierte la steamer. Ieri i-am pasat oul cu furculita si nu a vrut, sa vad azi. Nu a facut mofturi alta data la ou, deci cred ca e de la modul de administrare.
Si eu as vrea sa mergem cu Iulia undeva mai departe anul asta, ca pana in doi ani avionul e gratis, pe urma ne va fi greu sa luam 3 bilete de avion. Dar sa vedem, ca tot nu scapam de datorii + ca in iunie se insoara si fratele meu si trebuie sa cotizam serios! Dar vedem, daca gasiti destinatii atractive si preturi super bune, dati-ne si noua amanunte, ca cine stie cum ne inspira ofertele si le dam curs.
Sashenka si Heidy, multumim de vizita Va mai asteptam pe la noi cu vesti! AnaO, tu esti bine, cum a fost in vacanta la Viena? Bebe David e cuminte, doarme, papa? Ii mai dai san si daca da, doar san sau si alt lapte?
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE
BraveGirl spune:
Letzy, noi suntem tare plimbareti. Mai intai cu Arianna am fost la 6 luni cu avionul la Budapesta, apoi pe la 10 luni cu avionul in Creta (acolo am inchiriat masina si ne-am plimbat, am facut chiar o excursie d eo zi cu vaporul pana in santorini), apoi la 1 an si o luna cu masina Budapesta-Viena. Pe o zapada si un frig...era cod rosu in dimineata cd am plecat, dar am zis sa riscam. Dc reusim sa iesim din tara bine, dc nu, ne oprim pe undeva
Cd eram insarcinata in 22 sapt am plecat cu Arianna care avea 1 an si jumatate in Turcia. a fost f bine.
Apoi Patrick la 6 luni a fost cu avionul la Munhen. La sfarsitul lui mai, deci la aprox 6,5 luni am fost la turci cu amandoi In iulie, cd avea 8 luni am fost cu avionul la Londra. Cam atat pana acum...dar vom continua calatoriile anul asta.
Deci curaj mami ca se poate
PS: am uitat...am mai fost in noiembrie cu amandoi cu avionul la Viena. Deci Patrick a zburat pana acum in 4 destinatii. la anul, dc ne tine buzunarul, ca va trebui sa platim 4 bilete de avion, m-as duce iarna cu ei in Maldive...visez cum vor sta ei pe plajele alea minunate si se vor balaci toata ziulica
heidy spune:
Buna,
Am pus eu primul si ultimul capotol din odisee. Din pacate mai mult de atat nu imi permite timpul, pentru ca ar trebui sa intru in fiecare capitol si sa copiez link-ul.
sashenka_h spune:
Citat: |
citat din mesajul lui heidy Buna, Am pus eu primul si ultimul capotol din odisee. Din pacate mai mult de atat nu imi permite timpul, pentru ca ar trebui sa intru in fiecare capitol si sa copiez link-ul. Fericita mamica de Tudor Andrei POZE |
Multumim mult...este foarte bine asa ca in ultimul capitol le avem pe toate
Fetele vesele se vor intalni pe 20 ian asa ca invit toate ursoaicele care vor sa ne insoteasca
Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+ Sasha Andrei (30.12.2008) + Iustin Nicolae (03.04.2006)