LMA ursuletilor & ursuletelor de novdec2010!! (1)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Bravoooo felicitaaari! ce bine ca facusi testu stateam toatele in emotii pentru tine!!
deci la dr pe 11 mergem da? (e zioa lu fratelo e zi cu noroc) faci baiat cine stie.

Amelia mai bagam comanda la dried da? ma bag si eu zdai siama.

Citat:
citat din mesajul lui Elfica

Fetelor, raportez doua liniute, una clara, una mai slaba, dar vizibila. Dar daca sunt doua, inseamna bebe, nu mai conteaza cat de vizibile sunt fiecare din cele doua... Asa ca... abia astept si confirmarea la doctor, ca pana la urma RCA-ul expira duminica, deci sambata inca putem circula. Suntem in stare de soc inca... nu am dat vestea nimanui, doar eu voua... Pup toata lumea!

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Felicit#259;ri, Magda!!! Sa fie intr-un ceas bun, sa ai parte de o sarcina u#537;oar#259; si sa aib#259; ce sex vrei tu si so#539;ul!!! Te pup, asteptam vestile de la medic! Cand ai avut ultimul CM? Scz, am citit pe diagonala si nu am v#259;zut dac#259; ai scris!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

felicitarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrriiiiiiiiiii

sa ai o sarcina usoara si bb sanatos si la termen

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo_P spune:

FELICITARI Elfica!!!!!!

Sa fie intr-un ceas bun, sa ai parte de o sarcina usoara! si sa fie ce vreti voi!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

FELICITARI MAGDA!!!!!!

Sa dea Domnul sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos! asteptam update-uri cu sarcina!

Pupam barlogul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Multumesc mult, dragele mele! E un sentiment asa placut... amestecat cu putina teama, dar... toate le rezolva Dumnezeu cum trebuie! Pe maine!

P.S. Astept colege de odisee, haideti, care va inscrieti?

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dosita spune:

FELICITARI ELFICA!!

Sa stii ca te invidiez, mi-e asa de dor de burtica mea! Asteptam vesi in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Felicitari Elfica!!!

am facut si eu comanda pe dried fruits. Azi mi-au sosit, pt ca noi am fost inzapeziti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

aoleo, mi s-a fct pielea de gaina de emotie! elfica, duci stafeta la odiseea urmatoare, mama eroina ce esti! bravoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!
care va fi odiseea? oct-nov 2012?
va dati seama ca fetele de acolo n-o sa aiba loc de galeria pe care i-o vom face magdei?

tre sa vii la urmatoarea intalneala sa bem in cinstea ta si tu sa bei doar apa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Felicitari Elfica! Sarcina usoara, bebe sanatos si la termen! Si tie bravo de o mie de ori!

Mergi la inceput