LMA ursuletilor & ursuletelor de novdec2010!! (1)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Da nu stiu exact acum cum este si mai ales daca intri din cic 1 in cic 2 de unde iti calculeaza . Am o prietena care a nascut pe 9 ian 2011 si mi-a zis ca a avut de ales din un an cu 75% si al doilea cu 0 bani (sau putea sa stea doar unul cu 75%) sau 2 cu 800. deci a fost alegerea ei de a asta 2 cu 800 . pana sa-mi spuna ea habar nu aveam ca ai putea sa alegi .
dar totusi trebuie interesat ca si pe mine m-a debusolat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Legea acum spune ca dupa nastere, cand depui dosarul, trebuie sa optezi fie pentru un an cu 75% din veniturile din ultimele 12 luni, dar minim 6 mil, maxim 34 mil. Iar daca te hotarasti sa stai si anul doi, iti iei concediu fara plata. Fie optezi din start pentru doi ani si atunci primesti 75% din venituri, dar minim 6 mil, maxim 12 mil.

Fetelor, daca puteti sa ma credeti, am testul in casa, luat de sot, dar nu l-am facut si nu prea am de gand. Ma tot gandesc, dar parca nu vreau. Mi se pare ca ori il faceam acum multe zile, fie merg direct sambata la doctor si ii ascult inimioara, il vad etc. Ca si daca nu e bebe, tot e ceva in neregula, chisturi ovariene, ceva. Eu am fost cam ceas toata viata, dar o data, brusc, nu mi-a venit 2 saptamani, eram sigura ca sunt insarcinata si, cand colo, chiar in ziua cand m-am dus la medic mi-a venit, m-am dus totusi la medic pentru ecografie, ca ma temeam sa nu fie hemoragie din cauza sarcinii si de fapt erau chisturi ovariene care s-au rezolvat cu tratament 3 luni cu anticonceptionale. O sa vad ce e, ma mai gandesc daca fac testul. Sotul zice adineauri "hai, te rog, fa testul", eu ca nu, ca ori il faceam mai demult, ori astept verdictul oficial. Sa vedem maine, ca noaptea e sfetnic bun :) Sunt nebuna, nu? Dar am facut o fixatie ca nu fac test... de ce oare?

Noapte buna! Tare frig e, nenica.... si la voi in case la fel?

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

Mergi la inceput

Elfica zau ca esti tare sa nu faci testul....eu cred ca innebuneam pana acum . De multe ori imi faceam testul inainte sa-mi vina ciclul in speranta ca poate iese pozitiv .
Pana sambata mai e mult si nu as rezista si abia astept sa ne dai vesti bune...si nu te mai gandi la prostii cu chisturi .

Si la noi e frig dar afara in casa este ok adica 23-24 garde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Elfica,hai nu ne mai tine in suspans!
E sau nu cu ochi?
Azi a dus-o sotul pe Sandy la cumnata mea si a dus-o cu masina dar a trebuit s-o iau eu acum o ora si a inghetattttttttt.Sunt cam 2statii de mers.Partea buna e ca acum doarme dusa.
Amelia cand ne mai bagam la o comanda pe dridfruit?

Mergi la inceput

Se pare ca voi face in scurt timp testul. M-a convins sotul, spunandu-mi ca ne-a expirat RCA-ul la masina si ca nu avem cum sa il facem pe cel nou pana sambata, ca nu avem bani. Asadar zice ca nu plecam nicaieri sambata si va trebui sa fac testul. Astept sa termine de mancat sa stea cu Iulia si imi iau inima in dinti. Revin cu vestea

Amelia: Si sotul mi-a spus adineauri ca data viitoare vrea 3 kg de smochine :) Anunta-ne cand mai faci comanda, ca suntem doritori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Elfica, vorbim, sa vedem...

Hai cu testul ala odata, ca murim de curiozitate...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Elfica

Se pare ca voi face in scurt timp testul. M-a convins sotul, spunandu-mi ca ne-a expirat RCA-ul la masina si ca nu avem cum sa il facem pe cel nou pana sambata, ca nu avem bani. Asadar zice ca nu plecam nicaieri sambata si va trebui sa fac testul. Astept sa termine de mancat sa stea cu Iulia si imi iau inima in dinti. Revin cu vestea

Amelia: Si sotul mi-a spus adineauri ca data viitoare vrea 3 kg de smochine :) Anunta-ne cand mai faci comanda, ca suntem doritori!

ne mai tii mult pe jar????

Mergi la inceput

Fetelor, raportez doua liniute, una clara, una mai slaba, dar vizibila. Dar daca sunt doua, inseamna bebe, nu mai conteaza cat de vizibile sunt fiecare din cele doua... Asa ca... abia astept si confirmarea la doctor, ca pana la urma RCA-ul expira duminica, deci sambata inca putem circula. Suntem in stare de soc inca... nu am dat vestea nimanui, doar eu voua... Pup toata lumea!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Elfica

Fetelor, raportez doua liniute, una clara, una mai slaba, dar vizibila. Dar daca sunt doua, inseamna bebe, nu mai conteaza cat de vizibile sunt fiecare din cele doua... Asa ca... abia astept si confirmarea la doctor, ca pana la urma RCA-ul expira duminica, deci sambata inca putem circula. Suntem in stare de soc inca... nu am dat vestea nimanui, doar eu voua... Pup toata lumea!

SUPER!!!!

sigur e bebe...ce bine
sa ai o sarcina usora si bebe sanatos!!!
mama ce te invidiez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

felicitari Elfica!!!!!!!

sarcina usoara si bb sanatos si voios!!!

Mergi la inceput