LMA ursuletilor & ursuletelor de novdec2010!! (1)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

tot nu am scapat de pagina si mai vroiam sa zic ceva

LA MULTI ANI CELESTA!!!!!

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+ Sasha Andrei (30.12.2008) + Iustin Nicolae (03.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

celesta La multi ani! sa fi fericita si iubita

elfica
ce frumos abia astept rezultatul II

corina ce bine ca numai este nevoie de o noua interventie gata usor ,usor o sa se duca jna si va fi bine

noi suntem ok in mare pun poze drept dovada
http://family.webshots.com/album/582075541eGWxVh

stelele mami
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacat spune:

Elfica, felicitari de pe acum. Chiar daca nu o fi cu oki de data asta, e minunat ca va doriti inca un bebe si mai devreme sau mai tarziu va veni.
Tare rabdatoare esti sa nu faci testul.
Cum te simti? Adica simti ca e bebe sau nu realizezi nici-o schimbare?

Ana_O parca tu faceai testul cu sexul bebelui. Pune-te pe treaba sa vedem ce ar putea fi.
Elfica, voi ce v-ati dori, fetita sau baiat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Buna! Scuze de pagina labartata, de la link-ul dat de mine s-a produs...
Tot nimic, tot fara test, chiar daca azi am fost sa platesc niste facturi, ca am tot amanat si nu se mai putea. Unde mai pun ca am intrat si intr-o farmacie sa aflu cat costa multivitaminele date de pediatra si tot nu am luat test. Nu simt nimic concret, fizic vorbind, cum ca as fi insarcinata, dar abia astept sa vad! Sa ma uit pe lege acum sa vad cat as lua la bebe doi indemnizatia, daca nu ma mai intorc la serviciu. Oare 75% din venitul pe ultimele 12 luni, adica din indemnizatia actuala? Adica ar fi 75% din 75% din salariul meu?

Sashenka, doamne prin ce ai trecut... Adica te duci in spital pentru o bronsiolita si te intorci la pachet cu rotavirus? Si fac doi din trei boala? A fost forma grava, cu febra foarte mare, voma continuu si deshidratare, stat la perfuzii sau mai slabut? Niciunul din cei doi bolnaviori nu fusese vaccinat cu rotarix?

Iulia toata ziua sta cu limba pe afara in ultima vreme, ori in stanga, ori in dreapta, ori pe centru, adica nu are o singura figura, sa nu ne plictisim. E tare haioasa, zici ca se concentreaza... Si are pasiunea de a bate in calorifer, cred ca vecinii sunt tare fericiti. Va dati seama ca nu o las, dar pana ajung la ea, tot bate de cateva ori si cand mai are in mana si ceva metalic... tine-te nene galagie. Ieri am culcat-o la pranz si la scurt timp m-am dus sa fac baie, dar ea s-a trezit. A luat-o sotul, am iesit cat am putut de repede, dar nu a fost chip sa o mai adorm. Pe la 18 era maraita, se vedea ca nu si-a facut somnul. Si am culcat-o pana pe la 19.45, suficient cat sa nu vrea sa doarma prea curand. La 23 am primit raspuns negativ la nani, la 23.30 la fel. Atunci am luat-o in bucatarie sa ii pun pachet pentru la serviciu sotului si abia cand am terminat, pe la 23.50 a luat-o si pe ea somnul. Eh, de la 23 la 23.30 a avut program de vocalize, de batut in calorifer, iar daca o tuleam inaintea ei catre calorifer si o opream, radea in hohote. Cred ca or spune ca sunt mama denaturata ca nu doarme copilul la ora aceea, dar ce sa ii fac, ca daca o tin cu forta in pat, urlaaaa...

Cam atat pentru azi!

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Inacat: In ultima vreme tot cant "are mama doua fete", dar orice varianta e ok. Mi-ar placea sa am pereche, ca asa am crescut si eu, cu frate mai mare si sotul, cu sora mai mica. La noi ordinea va fi inversa, sora mai mare. Ar fi bine sa fie fata, ca cresc frumos, se joaca, de cele mai multe ori se si inteleg bine, cand e diferenta mica intre ele. In plus, am si destule haine pe care abia daca i le-am dat Iuliei (uneori deloc sau doar sa ii fac poze), mi-ar placea sa le pot vedea pe o alta scumpica, ca tare-s frumoase. Asa ca ambele variante sunt ok, nu as sti ce sa spun ca imi doresc mai mult. Cred totusi ca daca voi nimeri fata, ma voi incumeta si la al treilea, sa am si baiat, sa fie trupa completa .

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

Mergi la inceput

Elfica eu am luat la Horea, desi nu m-am intors dupa Sasha 75% din salariu

Baietii nu au facut rotarixul dar au facut forme usoare fata de ce am auzit dar tot cu perfuzii si spitalizare din pacate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

ola, girls,
elfico, dar la iulia ai simti ceva?
ce sa-ti zic, nu va fi usor, dar tot greul are parti frumoase. sa fiti sanatosi, asta conteaza!
si noi avem muci, ies masele, dormim prost, nu vrem papa, nu luam nurofen/panadol nici batuti, urlam la spiratir etc.
va pupi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Sanatate multa la puiuti, Adi!

Elfica, tot fara test esti?

Sashenka
, trebuie citita legea foarte bine, ca acum s-au mai schimbat lucurile, de cand cu nenororcenia votata in 2010.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui amelia_ilie

Sanatate multa la puiuti, Adi!

Elfica, tot fara test esti?

Sashenka
, trebuie citita legea foarte bine, ca acum s-au mai schimbat lucurile, de cand cu nenororcenia votata in 2010.

Mami de Cristiana

da nu stiu ce sa zic doar ca am intrat din cic 1 in cic 2 in dec 2010 deci legea aia era votata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Sashenka, legea era votata, eu vorbeam de faptul ca desi noi am nascut toate in 2010, la distanta de 3 zile de mine mamicile intrau pe legea noua. Nu stiu ce zice asta, cum iti calculeaza indemnizatia acum daca intri in CIC. Adica daca poti sta 2 ani pe 75%, sau unul pe 75% si unul 0, sau 2 ani cu 800.

Mergi la inceput