LMA ursuletilor & ursuletelor de novdec2010!! (1)
Raspunsuri - Pagina 17
Elfica spune:
Tot nicio veste! Inca sunt rabdatoare! Nu prea am facut teste, o singura data, cand inca era Iulia mica, o alaptam, dar simteam diverse chestii ciudate si am facut testul ca vroiam sa dam vestea, daca era, chiar de ziua mamei. Acum nu ma grabeste nimic, iar daca nu vine pana pe 11, merg la doctor si imi spune sigur. Am realizat ca merg cam la aceeasi distanta de CM ca data trecuta. Data trecuta CM pe 26.01, doctor cu confirmare de bebe 10.03, acum CM 25.12, doctor 11.02. Atunci eram deja in 6 saptamani, acum cred ca mai putin. Vreau sa va spun ca luna trecuta am riscat continuu si mi-a venit, iar luna asta am zis sa consumam toate prezervativele pe care le aveam in casa. Si aveam simptomele de dupa nastere cum ca mi-ar veni, eram sigura ca urmeaza sa imi vina si am zis ca gata, nu mai e cazul de protectie, eram cam cu 5 zile inainte de termen. S-au dus toate simptomele, asteptam sa vina, ramane de vazut ce, daca CM sau bebe :)
Sugubina: Inca bem laptic noaptea, cu spalatul pe dinti nu mai avem probleme, de ceva vreme. Deschide singura gura dupa masa, o pun la orizontala si ii spun, gura mare, acum dintii de jos, apoi inchide gura, iar deschide si frecam maseluta din stanga jos, iar inchide, ca nu sta mult cu gura deschisa. Si uite-asa spalam totul. La dintii de sus e mai dificil, ca are obiceiul sa "imbrace" dintii cu buza de sus si mai rar o lasa moale. Dar reusesc sa o spal ok, insa doar cu periuta, fara pasta de dinti deocamdata.
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE
sashenka_h spune:
Elfica am citit si nu imi vine sa cred...ce bine ar fii.....dar fie-ti mila de noi si fa un test ca deja suntem pe jar rau
sincer si eu mai vreau un bebe....dar simt ca nu mai pot....ce sa fac?
Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+ Sasha Andrei (30.12.2008) + Iustin Nicolae (03.04.2006)
BraveGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui amelia_ilie Corina, uite ca se poate daca vrei, sorela mea are 3 copii de 19, 13 si 3 ani. Si ea era cu AC, dar s-a lasat la un moment dat si ... are un baiat si doua fete. Bafta cu afacerea, sa iasa repede si sa te-ajute sa iei decizia care iti place! Mami de Cristiana |
Wow Amelia, ce curajoasa e sora ta! Bravo ei! si cum se inteleg copii?
Sashenka, eu nu stiu cum te descurci cu 3 asa mici. Si mai vrei inca unul!!!! Este tare ca te gandesti
amelia_ilie spune:
Corina, copiii intre ei se inteleg minunat, mai greu se intelege ea cu ei . Cel mare e anul II la academia militara, mijlocia e la gimnaziu, la anul are capacitatea (sau cum s-o mai numi), mica e la gradi. A fost mai greu pana s-a convins ea ca o sa mai faca un bebe, ca era cam picata-n cap, da' dupa aia s-au mai aranjat toate. Na, cu serviciul ei, in we mai merge nepotul meu acasa si ii mai ocupa si ei we, mijlocia e in toiul crizelor de adolescenta rasfatata, mica e mica si o rasfata toata lumea, dar e o dulce si-o cuminte.
Elfica spune:
Tot nimic, tot fara test! Sotul zicea aseara ca gata, azi se duce sa-mi ia test, dar l-am potolit eu. Intamplarea face ca n-a iesit azi din casa din cauza vremii, ca altfel nu stiu daca ma asculta.
Sashenka, nu stiu cum o sa ma descurc cu doi, ca sotul si lucreaza si e si la un master care tine doi ani. Unul trece pana s-ar naste bebe doi, al doilea abia va incepe. Mama inca lucreaza, soacra la fel si oricum nu as dori-o prin apropiere. Imi aduc aminte ce greu mi s-a parut la Iulia la inceput si ma intreb cum va fi cu doi, dar... au trecut si altii prin asta, o sa trecem si noi, ca n-avem incotro, nu? Tu cum te-ai descurcat, ai avut ajutor apropiat, mama, soacra, ceva, sau tuta sola? Cum ii hranesti, cum ii culci pe toti? Program comun, ca sa fie mai usor si mai rapid sau cand unul doarme, doi mananca etc? Iti cer sfaturi tie, ca ai experienta din plin, esti cea mai tare de pe forum, cu trei, chiar si luand in calcul fetele care nu mai sunt active pe forum acum. Numai noi, nasii si o prietena stiu de posibilitate, pe ceilalti ii luam prin surprindere total! Abia astept sa aflu verdictul si daca va fi adevarata banuiala, sper sa am o sarcina la fel de usoara ca la Iulia, ca n-am avut absolut nicio problema :)
Elfica spune:
O sugestie pentru camerele copiilor: http://www.startoshop.ro/camere-copii-c-708.html. Puteti opta pentru oferta http://www.kuponiada.ro/deal-1973.html?utm_source=newsletter-Bucuresti-20120205&utm_medium=email&utm_content=Bucuresti+%2820120205%29+33+lei+pentru+un+tablou+Dual+View+%2F+Bila+ecologica+pentru+spalat+%2F+20+de+rezerve+pentru+tigara+electronica+%2F+Casti+wireless&utm_campaign=Newsletter-Bucuresti si primiti reducere de 25% la toate celelalte modele.
sashenka_h spune:
Sa stii ca nu-i chiar asa rau...este adevarat ca am ajutor...am bona. Stau cu mama in curte dar ei sunt bolnavi, nu zic ca nu ma ajuta ca ma bate Dumnezeu dar nu mai pot. Oricum este ine atat cat este. Ei mai mult cu Iustin ca este mare si nu trebuie sa depuna atata efort. In rest toata treaba se cam imparte la 2. Adica eu cu Horea ca este mai dependent si tati cu ceilalti 2 + ca acum si Sasha si Iustin merg la gradi deci peste zi este relaxare . Nu zic ca este foarte greu dar este si frumos si dupa mintea mea as mai face unul dar cred ca stau cuminte pe curul meu macar 5 ani .
Asa ca fii linistita ca o sa te descurci de minute si o sa fii o mama cu 2 minunata .
Deci fa testul ala ca te bat eu...nu ne mai tine in suspans
Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+ Sasha Andrei (30.12.2008) + Iustin Nicolae (03.04.2006)
sashenka_h spune:
mai bag niste mici comenturi ca sa scapam de pagina largita
sashenka_h spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui BraveGirl
Wow Amelia, ce curajoasa e sora ta! Bravo ei! si cum se inteleg copii? Sashenka, eu nu stiu cum te descurci cu 3 asa mici. Si mai vrei inca unul!!!! Este tare ca te gandesti ========== Corina Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010) POZE |
nu mai sunt chiar mici si parca de vreo saptamana sunt mai ascultatori, sper sa ii si tina
sashenka_h spune:
vad ca tot nu am scapat de pagina labartata asa ca sa va mai pove despre noi
In ultimile 2 sapt am fost internata de 3 ori...horror. Prima data cu Horea ptr insuficienta respratorie...o bronsiolita urata rau.
Am venit acasa si a doua zi a inceput sa verse...ce credeti...rotavirus..iar la spital
Am stat internata 4 zile...am venit acasa si in aceeasi seara la luat pe Sasha asa ca din nou la spital
Sper sa fii terminat...vad ca Iustin nu are semne asa ca nu cred ca mai face