LMA ursuletilor & ursuletelor de novdec2010!! (1)
Raspunsuri - Pagina 21
eliza_cri spune:
FELICITARI ELFICA!!! pentru II
sa fiti sanatosi sa ve vedeti cu bine la termen!
stelele mami
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania
Siuta spune:
Bravo Elfica! Sa ai sarcina usoara !
Noi suntem in sfarsit bine , doar ca Toma se uita cu o jale pe geam si ar vrea toata ziua afara. In zilele cu viscol nu a iesit deloc, iar acum cu gerul iese maxim 30 de minute .
Asta e, o trece si iarna la un moment dat...
Elfica spune:
Multumesc foarte mult de galerie! Ce bine ma simt, parca nu imi vine sa cred pana nu imi confirma medicul!!! Cred ca va fi la final de septembrie, inceput de octombrie, dar ramane de vazut ce odisee aleg. Data trecuta termenul era pe 2 nov, cu variante diferite la sfarsit de octombrie si aveam de ales fie odiseea de septembrie-octombrie, fie pe cea de nov-dec. Am ales nov-dec, gandindu-ma ca nu vreau sa raman printre ultimele din odisee, ca parca emotia devine si mai mare cand auzi diverse de la alte mamici si am preferat odiseea de nov-dec. Dar, sigur, nu a fost intamplare, trebuia sa fiu alaturi de voi! Ma bucur mult ca mi-au scris si fete care nu prea mai sunt active pe DC, tare mi-e dor de atmosfera din sarcina. Abia astept sa ma cantaresc, sa vad cum creste burtica, sa scot hainele de gravi etc. Abia astept sa le spunem si celor apropiati, abia ma abtin sa nu o fac acum, as spune tuturor! La odiseea noastra s-au intalnit cateva fete care se stiau de la o odisee precedenta. Oare eu sa raman singura din vechea garda? Haideti, burtica cere alte burtici :)
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE
Elfica spune:
Mesaj de la sot primit adineauri pe e-mail: "Cu toate grijile generate, imi doresc atat de mult sa fii insarcinata, incat abia astept sa mergem sambata la medic. Iar apoi, sa sarbatorim ! Te iubesc !"
Sunt curioasa cum vor reactiona cei apropiati, se vor bucura cu totii, ne vor considera nebuni, ce reactie va avea seful meu etc? Trebuie sa o "educ" pe Iulia cat mai bine in acest interval, sa nu aiba sotul prea mult de furca cu ea, sa manance ok, sa bea ok, nu ca acum, cu mofturi...
heidy spune:
Hei Elfica..
Felicitari si toate cele bune. O sa te descurci, sunt sigura...Ma bucur foarte mult pentru tine! Un bebelus este minunat si un dar pentru familie.
Elfica spune:
Am cautat pe net si am gasit odiseea, e vorba de bobocei de sept-oct si deja sunt inscrise 20 de burtici. Astept insa confirmarea medicului si apoi ma inscriu cu bobocelul meu! Merci mult, Heidy, asa e, e un dar de la Dumnezeu!
AnaO: M-ai intrebat si am uitat sa iti raspund, UM a fost 25.12.2011.
Ma duc sa mananc, ca acum nu mai trebuie sa neglijez acest aspect, ca nu mai mananc doar pentru mine.