LMA ursuletilor & ursuletelor de novdec2010!! (1)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Inacat, nu-s deloc tare. Trebuie sa slabesc 1o kile ca sa nu imi taie (iar) picioarele pe lung. La mine nu-i de fite. Cine nu stie cum e ar putea zice ca-s ciudata, dar eu stiu cum e cu greutati... la blugi port 30-31-32 si ar trebui sa ajung la 26.

Ma bucur ca ai primit coletul, sper sa fi ajuns in ordine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Amelia,multumim!
Inacat,teoretic ar trebui sa fie gratis cel putin o parte din ele(cele uzuale)cu trimitere de la medicul de familie dar practic e cam dificil sa gasesti un laborator(zic ca nu mai au fonduri).Cel putin asa am patit cu nepotica noastra aici in Ploiesti.

Mergi la inceput

Amelia si eu ar trebui sa slabesc tot cam 10kg si nici la mine nu-i vorba de fitze.Avand:trombofilie+supraponderalitate+sedentarism am toate ingredientele spre o tromboflebita in cel mai fericit caz.Mai bag cand imi amintesc cate un aspenter.
La 1.60 am 65kg,foarte mult

Corina,va tinem pumnii pt maine!

Mergi la inceput

Da, eu am deja piciorul drept operat acum 11 ani si atunci aveam 54 si mi-a zis sa mai slabesc, ca apasa greutatea pe picioare.

Mergi la inceput

Ce inaltime ai Amelia?

Mergi la inceput

1.74m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

amelia, suntem la fele! tot 1,74-1,75, tot 38 sus (inainte de sarcina 36, la H si M 34), 40 la popou. ditamai jlo-ul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

Corina bafta multa azi la operatie sa ne aduci vesti bune bune. va pupam si mult curaj va transmitem virtual

inacat poti sa ceri ce analize doresti delamedicul de familie gen exudat faringian, urocultura, coproparazitologic, hemoleucograma, ca, magneziu, glicemie...cam astea imi aduc eu aminte. apoi trebuie s amergi la un laborator sa vezi daca e corecta trimiterea si mai apoi sa vezi daca au fonduri. la noi de ex au numai o zi anume cand se fac programarile si apoi vi in alta zi cu copilul l analize . eu am mers sa zic intr-o mircure pe la 05.42 cand am mers acolo erau deja 11 persoane si m-a prog in sapt urmatoare miercurea. ne-au dat cutii sterile pentru urina si kk si la intepat a chinuit numai 3 minute, da a mers mai bine deca ma asteptam

la kg nu ma bag port cred 40-42 in functie de firma insa oasele bazinului nu se mai intorc la vechile dimensiuni si pace la 1.70 stagnez la 63 kg...se duc ele cand o sa incep scarbiciul.

sa va zic la analize ca au iesit bine la copii totul maiputin glicemia la dimitrie care a fost peste valoarea maxima de am crezut ca are diabet. dai umbla iar analize si s-a dovedit o alarma falsa...in cl. mare atentie ce le dati la copii sa manance cu o zi inainte de analize

va pup

stelele mami
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania

Mergi la inceput

Adi, da mama, j-lo ...

Eliza, pe mine ma cuprind pantalonii de dinainte de bb foarte bine, dar am de tras pana la aia din facultate. M-am operat dupa facultate, cand oscilam la 52-54. Eu acolo trebuie sa ajung. Nici macar oasele bazinului nu ma deranjeaza asa tare, ma deranjeaza kilele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

amelia si eu dupa prima sarcina am dat imediat jos ori unde a fost cu problema cu copilul ori asa este cladit organismul, la a 2-a deja am sarit cu un numaur la incaltaminte si 2 nr in bazin la pantaloni...la a 3-a am ramas si acolo cu alte kg da a ramas burta care e destul de disgratioasa nu ma refer la marime cat la urmele post operatii...deh nu se vede si apoi va spun eu ma cunosc cum o sa incept job-ul se duc

stelele mami
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania

Mergi la inceput