LMA ursuletilor & ursuletelor de novdec2010!! (1)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Bravo Iulia de Elfica ! Sa vezi tu ce o sa ii placa Aptamilul si ce bine o sa pape.
Bravegirl. tinem pumnii joi . O sa fie bine.
Mai m-ati inebunit cu fructele astea, la urmatoarea comanda ma bag si eu, daca ma primiti.
Toma mi-a vomat ieri seara si azi noapte de vreo 3 ori. Azi dimineata avea si un 38.1 .Am bagat panadol si metoclopramid, iar acum uitandu-ma pe prospectul de la panadol , am citit ca cele doua medicamente pot interactiona . Sper sa nu aiba vreo reactie din cauza prostiei mele.
Voi le-ati facut puilor analize de sange la 1 an? Ar trebui sa o intreb si eu pe doctorita, dar mi-e groaza de moment .
Sa aveti o saptamana usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Siuta: Asa spun medicii, ca e bine ca dupa un an sa le facem analize, sa vedem daca nu sunt anemici. Stiu persoane care i-au intarcat pe copii pentru ca nu prea mancau altceva si au inceput sa se anemieze. Eu i-am facut analize ca nu lua in greutate, altfel nu stiu daca m-as fi mobilizat. Sanatate multa lui Toma! Fructele nu numai ca sunt bune, ci sunt si convenabile ca pret, imagineaza-ti 1 kg curmale fara samburi cu 6.5 sau 7,5 RON + TVA!

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Elfica, naut n-am gasit. Adica il comandam si imi ziceau ca nu mai este in depozit. Mie imi place sub forma de humus sau salata cu branza rasa, patrunjel verde si lamaie. Bine, mie imi plac boabele astea mult (si fasolea, si mazarea, si lintea...).

Noi n-am facut analizele inca, o sa incercam in primavara (la 15 luni trebuie sa facem un Synflorix si o sa-i cer trimitere, ca altfel ma costa de ma rupe). O sa le facem oricum, ca printesa a fost anemica de mica. Si noi suntem cam anemici...

Apropo, grupa sangvina si rh-ul se fac in maternitate, la mine le scrie si pe foaia ei de iesire din spital. Bine, la mine era musai sa-mi faca, ca noi avem si incompatibilitate de rh. Printesa m-a mostenit pe mine, mai bine il mostenea pe ta-su, ca mari probleme am din cauza asta. Grupa ... e de pe la vecini cred, ca noi avem amandoi AII, ea are OI. Cica din parintii nostri de undeva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Si eu as vrea sa-i fac Sandrei un set complet de analize dar taica-su nu vrea sa-i intepe cineva fata(stie ca el o tine).dar trebuie....
Sandra sta in fotoliu si se uita la tv.
Elfica,m-a scos Sandra din starea depresiva....
Trebuie urmarit degetelul Iuliei.Daca vezi ca se umfla degetelul e cazul sa te duci cu ea la dr.Daca poti si te lasa,incearca sa tragi un pic de unghie.S-ar putea sa iasa puroi,sa dreneze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Fetelor daca vreti sa o vedeti pe Sandra,am pus o poza pe Fb.
Am reusit!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Tare scumpica Sandra !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Elfica si eu ador fructele de la driedfruits! SUUPER PRET! Am la migdale acumaa! asta seara facui si lapte de susan cu curmale, am amestecat in lp si au bagat fetile

Bravegirl SUCCES joi la operatie tinem pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

elfica, cred ca e panaritiu la unghie, suna la d-na dr si te rezolva. a patit-o prietena mea si s-a rezolvat.
corina, bafta multa!
fetelor, habar nu aveti, dar amelia s-a fct very skinny si sexy! am vzt-o cu okii mei!

eu am fct la 1 an: fe, ca, fosfataza alcalina, hemoleucograma completa, biochimia si cam astea.

Mergi la inceput

Adi mama, n-am fost skinny nici macar in visele mele cele mai frumoase vreodata! Pur si simplu m-ai vazut imbracata in hainele de la saptej' de kile . Ca imi plac ca-s groase (si de bumbac, alta pasarica de-a mea). De-aia m-ai vazut tu asa. Drept e ca in partea de sus sunt cam ca nepoata-mea (are 13 ani), dar behind-ul..., mama - mama ... sa-ti zic ca port 40-42 la pantaloni? La bluze 38, deci nu se pune, ia-ti ochelari! Sau erai cu ochii dupa motanila? Ca ala, da, e skinny de cand il stiu. Pare elefant, da' abia are 3 kile jumate amaratul. Se mentine silfidutz, nu ca ma-sa...

Corina, tinem pumnii si pumnutii stransi sa vii cu vesti bune si rapide!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacat spune:

Amelia esti super tare.
Si eu purtam 36-38 inainte de sarcina, acum nu scad sub 40. Of, n-am voita deloc.
P.s. am luat coletul cu fructe. super. multumesc

Elfica, eu pentru zgaibe fac pensulatii cu betadina, dar la rani care nu sunt deschise pun tinctura de iod, ca patrunde in tesuturi. Oricum suna pediatrul.

Bravegril succes maine cu P.

Fetelor, pe unde ati facut analizele ursuletilor?
Cu trimitere de la med. de fam. se platesc?

Mergi la inceput